Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50

Η Μελέκ χειρουργείται και το χρωστάει στον Μελίχ, που έδωσε αίμα. Η επέμβαση είναι επιτυχημένη και το χαμόγελο επιστρέφει στα πρόσωπα του Κενάν και της Ζεϊνέπ. Ο Κενάν πιέζει τη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα. Ο Κενάν καλύπτει όλα τα έξοδα νοσηλείας και επιστρέφει σπίτι του αλλά δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό του τη Μελέκ. Μιλάει με την Αϊσέ αλλά ούτε και εκείνη του δίνει τις απαντήσεις, που ζητάει. Της λέει πως μπορεί να επισκεφθεί τη Μελέκ αλλά δεν θέλει να δει ποτέ τη Μελέκ κοντά στο κτήμα. Η Αϊσέ ανακουφίζεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ είναι εκτός κινδύνου.

Τα λόγια του Κενάν όμως τη βάζουν σε σκέψεις. Η Αϊσέ μαζί με την Ελίφ πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελέκ. Η Ελίφ από τη μια χαίρεται που βλέπει πάλι τη μητέρα της αλλά από την άλλη λυπάται επειδή είναι άρρωστη. Η Αρζού δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Κενάν έμεινε στο νοσοκομείο και ο Κενάν ξεσπάει εναντίον της. Ούτε ο Μελίχ όμως βγάζει κάποιο νόημα από τη συμπεριφορά του Κενάν. Ζητάει από τον Σαντίκ να ερευνήσει τι συμβαίνει. Επιστρέφοντας στη φάρμα ανακαλύπτει πως ο Κενάν δεν έχει αναφέρει σε κανέναν πως ο τραυματίας, που βρήκε στον δρόμο και φρόντισε είναι γυναίκα. Ο Σελίμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζεϊνέπ. Πηγαίνει να της συμπαρασταθεί στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ για να μάθει πως είναι η Μελέκ αλλά εκείνη του μιλάει απότομα και τον μαλώνει. Παρόλαυτα, ο Μουράτ είναι χαρούμενος επειδή η Μελέκ είναι καλά και δεν κινδυνεύει η ζωή της.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Βεϊσέλ διαβάζει όλες τις εφημερίδες για να δει αν έχει γραφτεί κάτι για τον φόνο. Θέλει να πάρει πίσω τα λεφτά του από τον Ερκούτ αλλά εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία για να τον καθυστερήσει. Η Σεϊντάσκέφτεται πως πρέπει να παραμείνει κοντά στον Μουράτ σε περίπτωση, που του χρειαστεί περισσότερα χρήματα. Ο Ναντίρ διαφωνεί μαζί της αλλά εκείνη δεν τον ακούει…


Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ELIF: Το τραγικό φινάλε των γυναικών! Διαβάστε πρώτοι τις δραματικές εξελίξεις!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

45 ΕΔΩ

46 ΕΔΩ
47 ΕΔΩ
48 ΕΔΩ
49 ΕΔΩ
51 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
54-55-56-57-58 ΕΔΩ
59-60-61-62-63 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ