Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46

H Ελίφ επιστρέφει στο κτήμα. Η Αϊσέ κρύβει στο δωμάτιο της την Ελίφ αλλά δεν ξέρει τι να πει στα αφεντικά της και τους άλλους εργαζόμενους στο σπίτι. Η Αρζού κάνει ότι μπορεί για να βρει την Ελίφ και να τη δώσει για υιοθεσία, πριν τη δει κάποιος άλλος, αλλά δεν τα καταφέρνει. Πιέζει και την Αϊσέ να μιλήσει αλλά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Βεϊσέλ για πάντα. Για να τα καταφέρει προσλαμβάνει κάποιον και κανονίζει να συναντηθεί μαζί του με τη δικαιολογία ότι πρέπει να συζητήσουν κάτι σημαντικό.

Η Αλιγέ είναι θυμωμένη με την Γκόντζα εξαιτίας της παράξενης συμπεριφοράς της. Της ζητάει να κάνει ότι της λέει η Αϊσέ. Η Τουγκτσέ θυμώνει όταν βλέπει στο σπίτι του προσωπικού την Ελίφ και ενημερώνει την οικογένειά της. Ο Κενάν υποστηρίζει την Αϊσέ αλλά η Αλιγιέ είναι έξαλλη μαζί της. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ είναι αναγκασμένοι να μένουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων επειδή ο Μουράτ δεν πλήρωσε το ενοίκιο του σπιτιού τους, Ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή έδωσε τα χρήματα στην κοπέλα του ενώ ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον πατέρα του επειδή έδωσε όλα τα λεφτά τους στον Ερκούτ. Ταυτόχρονα προσπαθούν να μάθουν που είναι τώρα η Ελίφ. Ο Βεϊσέλ εισβάλει κυριολεκτικά στο καφέ όπου εργάζονται η Μελέκ και η Ζεϊνέπ, σπάζοντας την πόρτα. Δεν βρίσκει εκεί την Ελίφ αλλά πιστεύει πως οι δύο γυναίκες κάτι σχεδιάζουν. Αποφασίζει να πάει στο ραντεβού του με την Αρζού, ανυποψίαστος για το συμβαίνεις την πραγματικότητα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μουράτ έχει κακό προαίσθημα για τη συνάντηση του πατέρα του με την Αρζού και θέλει να τον συνοδεύσει αλλά εκείνος δεν του το επιτρέπει. Η Μελέκ αποφασίζει να χωρίσει από τον Βεϊσέλ και μοιράζεται τη σκέψη της με τη Ζεϊνέπ. Η μία υποστηρίζει την άλλη και συνεχίζουν να παλεύουν. Η Μελέκ θέλει να βρει αμέσως την Ελίφ. Ο Ερκούτ, ο Ναντίρ και η Σεϊντά απολαμβάνουν τα λεφτά, που πήραν από τον Μουράτ και τον Βεϊσέλ…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

41 ΕΔΩ
42 ΕΔΩ
43 ΕΔΩ
44 ΕΔΩ
45 ΕΔΩ

47 ΕΔΩ
48 ΕΔΩ
49 ΕΔΩ
50 ΕΔΩ
51-52-53 ΕΔΩ
54-55-56-57-58 ΕΔΩ
59-60-61-62-63 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ