Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44

Η Αρζού σχεδιάζει να δώσει την Ελίφ για υιοθεσία και ζητάει από την Γκόντζα να βρει μια οικογένεια. Παράλληλα, επικοινωνεί με έναν ακόμη τοκογλύφο για να πάρει χρήματα. Ενώ κατευθύνεται στο ραντεβού με τον τοκογλύφο, βρίσκει στην τσάντα της την επιταγή του Μελίχ.

Επειδή όμως δεν εμπιστεύεται τον Μελίχ και τις προθέσεις του, αποφασίζει να πάει οπωσδήποτε στη συνάντηση. Όταν όμως διαπιστώνει πόσο επικίνδυνοι είναι οι τοκογλύφοι, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα λεφτά του Μελίχ. Η Γκόντζα βρίσκει μια οικογένεια, που μπορεί να υιοθετήσει την Ελίφ αλλά ενημερώνει για τα σχέδια της Αρζού τον Βεϊσέλ. Όταν η νεαρή συναντάει τον Σελίμ, προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του. Πριν από πολλά χρόνια, η Αλιγιέ είχε στείλει στο πατρικό του Μελίχ για να διώξει τους γονείς του. Όταν εκείνοι αντιστάθηκαν, ο άντρας του σκότωσε, μπροστά στα μάτια του Μελίχ.

Τώρα, ο Μελίχ θέλει να πάρει εκδίκηση. Η Ιπέλ ενθουσιάζεται με το δώρο, που της έστειλε ο Μελίχ και είναι πολύ ευτυχισμένη. Η Ζεϊνέπ σκέφτεται πως ίσως ο πατέρας της και ο Μουράτ κρατάνε την Ελίφ στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Ερκούτ, αν και δεν το θέλει. Ο Μουράτ βλέπει στο κινητό του το τηλέφωνο της Ζεϊνέπ και εμποδίζει την επικοινωνία τους. Η Μελέκ προσπαθεί να μάθει που είναι το πλυντήριο αυτοκινήτων του Βεϊσέλ. Ο Χουσνού πιστεύει πως είναι καιρός πια να πάρει σύνταξη και προτείνει στη Σεριφέ να παντρευτούν και να πάνε να ζήσουν στο χωριό τους.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Σεριφέ δέχεται. Ο Σελίμ βλέπει πως η Ζεϊνέπ είναι μόνη της στη δουλειά, βάζει και εκείνος μια ποδιά για να τη βοηθήσει. Η Ζεϊνέπ χαίρεται όταν τον βλέπει. Η Γκόντζα πηγαίνει στο καφέ για να του δώσει το τηλέφωνο του και ξαφνιάζεεται όταν τον βλέπει να σερβίρει. Όταν συνειδητοποιεί ότι το κάνει για να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ, ζηλεύει πολύ…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

40 ΕΔΩ

41 ΕΔΩ
42 ΕΔΩ
43 ΕΔΩ
45 ΕΔΩ
46 ΕΔΩ
47 ΕΔΩ
48-49-50 ΕΔΩ
51-52-53 ΕΔΩ
54-55-56-57-58 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...