Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 (VIDEO)

Δείτε videos από το νέο επεισόδιο της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35

H Ιπέκ θα αρρωστήσει ξανά και τους τρομάζει όλους στο κτήμα, κυρίως την Αλιγέ. Η Αϊσέ δεν μπορεί να φύγει από το κτήμα όσο η Ιπέκ δεν είναι καλά. Ο Σελίμ αισθάνεται άβολα επειδή ο Μελίχ ανακατεύεται στη ζωή τους. Παίρνει την Τουγκτσέ και την Ελίφ και τις πηγαίνει βόλτα στο καφέ, που δουλεύει η Ζεϊνέπ.
Η Μελέκ νοσταλγεί την κόρη της. Βλέπει παντού το πρόσωπο της Ελίφ αλλά δεν ξέρει πως η κόρη της είναι στο καφέ. Ούτε η Ελίφ όμως μπορεί να βγάλει τη μητέρα της από το μυαλό της για μια στιγμή και θέλει να κάνει τα πράγματα, που συνήθιζαν να κάνουν μαζί.
Η Γκόντζα δεν καταφέρνει να πουλήσει ένα κολιέ της Αρζού χωρίς πιστοποιητικό επειδή είναι μεγάλης αξίας. Η Αρζού γίνεται έξαλλη με την προσφορά του Μελίχ.
Πηγαίνει να πουλήσει μόνη της το κολιέ αλλά ανακαλύπτει πως είναι ψεύτικο. Η Γκόντζα έχει αλλάξει το αυθεντικό με ένα ψεύτικο για να εκδικηθεί την Αρζού. Ο Κενάν πηγαίνει στην τράπεζα να πάρει δάνειο για να αγοράσει νέο εξοπλισμό για τον Μελίχ και μαθαίνει πως η Αρζού έχει πάρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Η Σεϊντά εκμεταλλεύεται την αγάπη του Μουράτ και του δημιουργεί νέα προβλήματα. Ο Ερκούτ συνεχίζει να βάζει νέες ιδέες στο μυαλό του Βεϊσέλ αλλά και να πιέζει την Ζεϊνέπ για να συναντηθούν.
Η Ζεϊνέπ έχει βαρεθεί την παρενόχληση του Ερκούτ αλλά αισθάνεται αβοήθητη…

Δείτε βίντεο – αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

31 ΕΔΩ
32 ΕΔΩ
33 ΕΔΩ
34 ΕΔΩ
35 ΕΔΩ
36 ΕΔΩ
37 ΕΔΩ
38 ΕΔΩ
39-40 ΕΔΩ
41-42-43-44-45 ΕΔΩ
46-47-48-49-50 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί...