Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 19/3

Η Ελίφ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ φεύγουν από το καφέ, ο Βεϊσέλ τις πιάνει, τις χτυπάει άσχημα και παίρνει την Ελίφ μαζί του στο σπίτι. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ τον ακολουθούν. Ο Βεϊσέλ επιτρέπει στη Ζεϊνέπ να μπει μέσα αλλά λέει στη Μελέκ πως αν θέλει να μπει, θα πρέπει από εδώ και πέρα να γίνουν αληθινοί σύζυγοι. Η Μελέκ αποφασίζει να φύγει και ζητάει από τη Ζεϊνέπ να φροντίσει την Ελίφ. Το επόμενο πρωί όμως ο Βεϊσέλ και η Ελίφ έχουν εξαφανιστεί. Ο Μουράτ περιμένει τη Σεϊντά στο πλυντήριο αυτοκινήτων, χωρίς να γνωρίζει ότι μαζί με το αγόρι της σκοπεύουν να του αποσπάσουν χρήματα. Η Ελίφ ικετεύει τον Βεϊσέλ να την πάει στη μητέρα της αλλά δεν μπορεί να τον πείσει.

Ο Κενάν επιστρέφει από το επαγγελματικό του ταξίδι και απολογείται στην οικογένεια του επειδή είχε πολλή δουλειά και δεν πρόλαβε να τους ενημερώσει για τον προορισμό του. Κατηγορεί για άλλη μια φορά τη μητέρα του επειδή είναι δυστυχισμένος και επειδή τον ανάγκασε να παντρευτεί την Αρζού. Η Αρζού κάνει προσπάθειες να συμφιλιωθεί με τον Κενάν αλλά εκείνος της συμπεριφέρεται ψυχρά. Ο Βεϊσέλ σχεδιάζει να ξεφορτωθεί τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Αλιγέ και η Ιπέκ μιλάνε για την άσχημη σχέση του Κενάν και της Αρζού και πως αυτή η δυσάρεστη κατάσταση επηρεάζει την Τουγκτσέ. Η Ιπέκ λέει στη μητέρα της πως πιστεύει ότι ο Κενάν δεν έχει ξεχάσει τη Μελέκ και για αυτό δεν έχει ευτυχίσει στον γάμο του. Τα λόγια της κάνουν έξαλλη την Αλιγιέ. Η Ιπέκ σκέφτεται τον Μελίχ και συνειδητοποιεί πως της αρέσει πολύ. Η Αϊσέσοκάρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Γκόντζα ζητάει από τον Βεϊσέλ να μοιραστούν τα χρήματα επειδή εκείνη μεταφέρει τα μηνύματα από και προς την Αρζού. Κάθε φορά, που ο Σελίμ προσπαθεί να πλησιάσει τη Ζεϊνέπ, εμφανίζεται η Πελίν. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αρχίζουν να ενοχλούνται από την παρουσία της…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ