Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαυρωτάς: Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και προανακριτική αντί προανακριτικής

«Η συμπεριφορά μας δεν μπορεί να είναι αλά καρτ σε θέματα δημόσιας υγείας και κοινωνικής πολιτικής, και η δικιά μας δεν θα είναι» υπογράμμισε ο ειδικός αγορητής Γιώργος Μαυρωτάς για τη στάση που τηρεί το Ποτάμι απέναντι στην ανάγκη διερεύνησης, σημειώνοντας ότι πρέπει όλα να εξεταστούν και κυρίως να κλείσουν οι τρύπες του συστήματος που δημιουργούν στρεβλώσεις.

Ειδικά για τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο βουλευτής του Ποταμιού είπε ότι δεν θα έπρεπε να έχει εξαιρεθεί από την πρόταση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για να εξηγήσει πώς οι θεσμοί τον εμπόδιζαν να βγάλει δελτίο τιμών. Αλλά και για τον κ. Ανδρ. Ξανθό είπε ότι θα πρέπει να εξηγήσει γιατί καθυστέρησε την ανατιμολόγηση, αντί να το κάνει αμέσως μόλις ανέλαβε καθήκοντα και τι έχει συμβεί με το συμπληρωματικό δελτίο τιμών.

«Εξακολουθεί να ισχύει το “όλα στο φως” ή όταν πρόκειται για δικούς σας ανθρώπους σάς πιάνει μια φωτοφοβία;» ρώτησε απευθυνόμενος στα έδρανα της κυβερνητικής πλειοψηφίας ο κ. Μαυρωτάς αν και δεν παρέλειψε να εκτιμήσει ότι όλα αυτά γίνονται για το θεαθήναι και «για να πουν οι καινούριοι πόσο βρώμικοι είναι οι παλιοί και για να πουν οι παλιοί ότι δεν είναι και τόσο άσπιλοι οι καινούριοι».

«Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και προανακριτική αντί προανακριτικής» σημείωσε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρόσθεσε: «Όμως, έτσι θα το πάμε; Με τόσα ανοιχτά εθνικά μέτωπα, με την οικονομία σε κρίσιμη καμπή, με κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για τις επόμενες γενιές, με όλα αυτά ανοιχτά εμείς θα κυνηγάμε την ουρά μας;», όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο ειδικός αγορητής του Ποταμιού ανέφερε: «Να κάνουμε ως πολιτικό σύστημα ένα restart, να βάλουμε το εθνικό αφήγημα πάνω από τα κομματικά αφηγήματα, να δούμε λίγο πέρα από τα κομματικά τείχη, με βλέμμα στις νέες γενιές και όχι στις νέες κάλπες».

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την...