Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απέναντι στη Φώφη ο Βενιζέλος για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής να αποστείλει πρόταση στον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρόεδρο της Βουλής για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες Αναθεώρησης του Συντάγματος από την παρούσα Βουλή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως δεν ρωτήθηκε από το Κίνημα Αλλαγής για την εν λόγω πρωτοβουλία, η οποία οδηγεί σε «στρατηγική σύγχυση», καθώς την ώρα που βάλλεται η κυβέρνηση για την «επίθεση στους θεσμούς» το Κίνημα τείνει εμμέσως πλην σαφώς χείρα συνεργασίας στην κυβέρνηση.

Ο κ. Βενιζέλος επικαλούμενος και την ιδιότητα του ως καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου έδειξε σαφώς την ενόχληση του για το γεγονός πως δεν ρωτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος, όπως και ο κ. Λοβέρδος ο οποίος επίσης έχει την ιδιότητα του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ακόμα πως η βάση της παράταξης δεν επιθυμεί συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και εκείνον δεν τον αφορούν τα εσωτερικά του Κινήματος Αλλαγής αλλά η μεγάλη εικόνα, που είναι η χώρα και η εύρυθμη λειτουργία των Θεσμών και του Κράτους Δικαίου.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ