Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με Λεβάντε και Ντε Γκράαφσαπ

Ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο ανήκει στο παρελθόν, κι από σήμερα η προσοχή μας στρέφεται και πάλι στις μάχες των εγχώριων πρωταθλημάτων. Από το σημερινό πρόγραμμα θα μας απασχολήσουν τρεις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και μια επιλογή από το κουπόνι του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των εταιριών που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στη χώρα μας, όπως είναι η Bwin.

“Καίγεται” η Λεβάντε

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ισπανική La Liga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβάντε και Εϊμπάρ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 17η θέση με 24 βαθμούς όντας στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, μετρούν μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έχοντας ανεβάσει αρκετά την απόδοσή τους κι οφείλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς ώστε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τα “κόκκινα”. Η Εϊμπάρ από την πλευρά της είναι στην 9η θέση όντας μακριά από όλους και απ’ όλα, η βαθμολογική της αδιαφορία φαίνεται ξεκάθαρα στα τελευταία παιχνίδια της (1-1-3 στα πέντε πιο πρόσφατα) και οι ποδοσφαιριστές της στη σημερινή αναμέτρηση, δεν έχουν λόγο να βάλουν τα πόδια τους στη “φωτιά”. Έδρα κι απόλυτο κίνητρο μας οδηγούν στην επιλογή του 1DNB σε απόδοση 2.20.

Ασταθής εκτός έδρας ο Γιονγκ Άγιαξ

Συνεχίζουμε με Β΄Ολλανδίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντε Γκράαφσαπ και Γιονγκ Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εντός της πρώτης πεντάδας που οδηγεί στα πλέι οφ, έχουν ρεκόρ 5-1-2 στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους παρουσιάζοντας μια καλή εικόνα, ενώ έχουν κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια στο “σπίτι” τους, εκεί όπου η παρουσία τους βελτιώνεται αισθητά. Ο Γιονγκ Άγιαξ από την πλευρά του είναι στη 2η θέση όντας στο -1 από την κορυφή, ωστόσο από τη στιγμή που δεν έχει δικαίωμα ανόδου ή συμμετοχής στα πλέι οφ, είναι ουσιαστικά αδιάφορος. Μακριά από την έδρα του συναντά πολλές δυσκολίες, έχει κερδίσει μόλις σε δυο από τις έξι τελευταίες εξόδους του, ενώ παρουσιάζει και σημαντικά κενά στα μετόπισθεν, έχοντας δεχτεί 12 (!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα η Ντε Γκράαφσαπ θα φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.05.

Με το αμφίσκορο στο “Μπονφίμ”

Περνάμε στην Α’ Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Σετούμπαλ – Πορτιμονένσε. Η Σετούμπαλ βρίσκεται στη 15η θέση όντας στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, σκοράρει και δέχεται γκολ πολύ εύκολα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, κόντρα στην επίσης προβληματική στα μετόπισθεν, Πορτιμονένσε. Οι φιλοξενούμενοι είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα όντας μακριά τόσο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όσο κι από την επικίνδυνη ζώνη, έτσι αναμένεται να οδηγήσουν το παιχνίδι σε γρήγορο τέμπο και μακριά από σκοπιμότητες. Εδώ, θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.86.

Υψηλό σκορ στην Τουρκία

Βαθμολογικά κίνητρα θα μπορούσαμε να «ανακαλύψουμε» αν διαπιστώναμε ότι οι ομάδες επιλέγουν αντίπαλο για τα πλέι-οφ, τώρα είναι ακόμη νωρίς και δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο οπότε απόψε επικρατεί το γόητρο των δύο συνόλων που πιθανώς θα τα δούμε και στο Final-4 του Βελιγραδίου. Αναμένεται δυνατό παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ρόστερ και δίνουμε προβάδισμα στην γηπεδούχο Φενέρ που προσφέρεται σε απόδοση οριακού φαβορί. Προτιμότερη επιλογή το Over 163.5 που είναι πολύ πιθανό να επαληθευθεί λόγω της ουσιαστικής απουσίας κινήτρου και της επιθετικής ικανότητας των 24 παικτών που θα δηλωθούν. Επιλογή το Over 163.5 σε απόδοση 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ