Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου και μίλησαν στο ίδιο πάνελ σε παρουσίαση βιβλίου!

Μπορεί πολιτικά να έχουν βρεθεί σε διαφορετικές παρατάξεις, αυτήν τη φορά όμως, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας; Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ και μίλησαν στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ για το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Φίλη.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η γνωστή πολιτικός βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” του Κωνσταντίνου Φίλη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και μίλησε με τον κόσμο για όσα πραγματεύεται το συγκεκριμένο εγχείρημα. Στο ίδιο τραπέζι όμως για να μιλήσουν για το βιβλίο ήταν και ο Γιώργος Παπανδρέου. Ακόμη, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκε χαιρετιστήρια επιστολή του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Φυσικά, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αυτοί που τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας και δεν δίστασαν να ποζάρουν και μαζί με τον συγγραφέα και όσους μίλησαν για το νέο βιβλίο του Φίλη.

Φωτογραφίες: NDP
tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124 Επεισόδιο 123 Η Νεφέλη ζητά από τον πατέρα της να καλέσουν τον Παύλο...