Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Το πρώτο βήμα η ΑΕΚ

Τετάρτη (28/03) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι άδειο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ολοκληρώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων, ενώ τα “μεγάλα” ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή. Παρ’ όλα αυτά έχουμε ξεχωρίσει ένα σημείο από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας κι ένα από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Bwin.

Μπορεί τη νίκη η “ένωση”

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση ΑΕΚ ・Στρασμπούργκ, όπου επιλέγουμε ΑΕΚ -3.5 σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με το “δικέφαλο” να θέλει να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final 4. Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε μια εκπληκτική ανατροπή στην προηγούμενη φάση κόντρα στη Νίμπουργκ, καθώς παρά την ήττα 88-98 στο ΟΑΚΑ, κατόρθωσε να κερδίσει 82-93 στην Τσεχία! Σήμερα υποδέχεται τη Στρασμπούργκ, απ’ την οποία ηττήθηκε δύο φορές στη φάση των ομίλων, με 80-78 στη Γαλλία και 87-88 στην Αθήνα. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η ΑΕΚ είναι φόβητρο εντός έδρας, εκεί ηττήθηκε από Στρασμπούργκ, Μπάνβιτ, Εστουντιάντες και Νίμπουρκ, νίκησε στο τέλος την Μπέιρουθ, στην παράταση τη Ρόζα Ράντομ, σήμερα χρειάζεται μια αλλαγή ώστε να πετύχει μια καλή διαφορά την οποία θα υπερασπισθεί την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία. Δεν χάνει τρίτη σερί φορά από την γαλλική ομάδα η ΑΕΚ, δίνουμε πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, επιλέγουμε το ΑΕΚ -3.5 σε απόδοση 1.83.

Άσσος στην Ουρουγουάη

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Φένιξ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.97. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Απερτούρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αφήνουν διαφορετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Η Λίβερπουλ έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 1-2 επί της Ράμπλας Τζούνιορς, μετράει 17 πόντους και βρίσκεται στην 4η θέση. Στον αντίποδα, η Φένιξ δεν έχει νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου πήρε μόλις έναν πόντο, μετράει 3/3 εκτός έδρας ήττες στο νέο πρωτάθλημα Απερτούρα, δέχτηκε σε όλες τουλάχιστον 2 γκολ. Έχει αξία ο άσσος, ειδικά όταν τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.97, αυτή θα είναι η επιλογή μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ