Σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού οργάνου των τομεαρχών της ΝΔ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης: «Είναι λίγοι, άλλα για τα εθνικά θέματα το «λίγος» δεν σημαίνει ανεπαρκής, σημαίνει και επικίνδυνος».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε την απουσία του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου: «Η αριστερά του Τσίπρα δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά του Καμμένου» είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για έναν «εξαφανισμένο Καμμένο» που εμφανίζεται για λίγο μόνο στις κάμερες να πετάξει λάσπη. «Με τη λάσπη έφτιαξαν την παράγκα της σχέσης τους, όμηροι ο ένας του άλλου, κρατάνε όμηρο και τη χώρα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Για τους δύο στρατιωτικούς

Επικαλούμενος τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε πως «όταν λες ότι το θέμα των στρατιωτικών είναι διμερές, και μετά καλείς τον ΓΓ. του ΟΗΕ να παρέμβει είσαι αναξιόπιστος». Μάλιστα προειδοποίησε πως η συνέχιση της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στη φυλακή της Αδριανούπολης, «απειλεί να ανατρέψει τη σταδιακή προσέγγιση στων δυο χώρων».
«Ολα για να μείνουν στην εξουσία»

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο και για ανικανότητα των κυβερνώντων και πισωγύρισμα τριετίας «στην οικονομία, στην ασφάλεια, στους θεσμούς και στη δικαιοσύνη, στην καθημερινότητα, αλλά -δυστυχώς- και στα εθνικά θέματα».

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, «για να μείνουν στην εξουσία όλα επιστρατεύονται: Διορισμοί, ρουσφέτια, κατάργηση αξιολόγησης και στην παιδεία κομματική πελατεία».

newsit.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top