Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοκ! Νεκρός ο αρχηγός της Φιορεντίνα Ντάβιντε Αστόρι!

Νεκρός στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η Φιορεντίνα εν όψει του αγώνα με την Ουντινέζε βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ντάβιντε Αστόρι! Πέθανε στον ύπνο του!

Θρήνος στην Ιταλία και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ο 31χρονος αμυντικός, διεθνής 14 φορές με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, πέθανε στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Οι «βιόλα» αντιμετωπίζουν στις 16:00 την Ουντινέζε για τη Serie A, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα αναβληθεί, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να μη γίνει κανένα παιχνίδι της αγωνιστικής σήμερα στην Ιταλία.

Ο Αστόρι, ο οποίος είχε μια κόρη δύο ετών, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Ούντινε. Oι συμπαίκτες του τον αναζήτησαν όταν δεν εμφανίστηκε στο πρωινό.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της.

Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει ανακοίνωση της Φιορετίνα.
Το tweet με το οποίο η Φιορεντίνα επιβεβαίωσε τον θάνατο του παίκτη

Γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1987, ο διεθνής Ιταλός στόπερ άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μίλαν και το 2006 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα των «ροσονέρι».

Το 2008 πήγε στην Κάλιαρι, με τη φανέλα της οποίας είχε 174 συμμετοχές. Στο εκτυλίσσονται αυτή την ώρα συγκλονιστικές στιγμές στο «Λουίτζι Φεράρις» καθώς το παιχνίδι της Κάλιαρι με τη Τζένοα αναβλήθηκε και φίλαθλοι στις εξέδρες και ποδοσφαιριστές στο γήπεδο θρηνούν το χαμό του Αστόρι. 


Τη σεζόν 2014 -15 μετακόμισε στη Ρόμα αποτελώντας μαζί με τον Κώστα Μανωλά το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας των «τζιαλορόσι».

Στη Φιορεντίνα αγωνίστηκε αρχικά δανεικός τη σεζόν 2015-16 και κατόπιν αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή. Πριν λίγο καιρό είχε συμφωνήσει με τους «βιόλα» για την ανανέωση του συμβολαίου του.

sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ