Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η Τατιάνα περιμένει με αγωνία την απόφαση του εισαγγελέα σχετικά με την αίτηση παροχής προστασίας στον Κουράκο, γεγονός που θα του επιτρέψει να καταθέσει για το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της Αθηνάς Στεργίου και ίσως και του Τσαρλς Νίβεν. Η Μαργκώ και ο Ρίτσαρντ αγωνιούν για τις εξελίξεις. Στο μεταξύ, το γράμμα που έχει αφήσει ο Ορφέας, βρίσκεται ακόμα στο σπίτι του και αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, ειδικά από τη στιγμή που ο Άλεξ πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης και το πιάνει στα χέρια του.

Ο Θεοχάρης βρίσκεται στην Ελλάδα και προσπαθεί να πουλήσει την επιχείρησή. Οι σχέσεις του με τη Βέρα παραμένουν τεταμένες, αφού αναγκαστικά ζουν στο ίδιο σπίτι και πρέπει να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά τους, τα οποία συγκρούονται με τις περιστάσεις και τα διλήμματα του Θεοχάρη. Η Τόνια δίνει στην Τατιάνα το «προφίλ» του «Γενάρη» και βλέπουμε ότι οι διαπιστώσεις της αποτελούν ένα ακόμα βήμα για να «γνωρίσει» η αστυνομία καλύτερα τον ψυχισμό του δολοφόνου…

Μπαίνοντας στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, ο Κουράκος «υποδεικνύει» στη Τατιάνα, τον Ρίτσαρντ Ζέρβα ως ηθικό υπεύθυνο για τις δολοφονίες της Αθηνάς Στεργίου και του Τσαρλς Νίβεν. Προσπαθώντας ν’ αποτρέψει τον Θεοχάρη απ’ την πώληση της επιχείρησής του, η Βέρα παίρνει τα ηνία. Η Αμαλία, συνεχίζει να ψάχνει στο γραφείο της Μαργκώ για ύποπτα στοιχεία της εταιρείας, κινδυνεύοντας να γίνει αντιληπτή.

Ο Στέφανος έχει στρέψει όλη την προσοχή του στην μικρή Αλκυόνη, η οποία αρχίζει να τον εμπιστεύεται. Ο Αλέξανδρος κάνει μια ακόμη προσπάθεια να πείσει την Τατιάνα πως ο Άγγελος είναι αθώος. Την ίδια στιγμή η Άννα βασανίζεται απ’ την απόμακρη στάση του αγαπημένου της. Ενώ ο Τόνυ ασχολείται με την Τατιάνα, η Μαργκώ βρίσκει χρόνο να καταστρώσει τα βρώμικα σχέδια της..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ