Όταν ο Χρήστος Σπίρτζης άναψε τσιγάρο σε κλειστό χώρο ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου του έκανε σκληρό σχόλιο μέσα από το Facebook,  για την… πρωτοβουλία του να καπνίσει σε κλειστό χώρο ενώ υπάρχει ο αντικαπνιστικός νόμος.

Όπως σχολίασε όμως και ο Δήμαρχος  κ. Δ. Παπαστεργίου, «στην Ελλάδα ζούμε…». Δεν είναι όμως μόνο ο κ. Σπίρτζης, ο μοναδικός υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύει ότι από θέση εξουσίας μπορεί ακόμη και να ανάβει τσιγάρο σε κλειστό χώρο.

Είναι πολλοί οι υπουργοί και οι βουλευτές, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά, που αποτελούν τους θεριακλήδες της Βουλής.

Πρώτος και καλύτερος ο Παύλος Πολάκης. Αν και γιατρός, αν και αναπληρωτής υπουργός Υγείας όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, είτε σε κλειστό, είτε σε ανοιχτό χώρο, φουμάρει το τσιγάρο του, χωρίς να ενδιαφέρεται ούτε για το ντουμάνι που προκαλεί στους γύρω του, ούτε ότι παραβιάζει τον αντικαπνιστικό νόμο. 

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έχει βαριά σεκλέτια και ο ίδιος και όποτε έχει τα ζόρια του, ακόμη κι αν βρίσκεται στο καφενείο της Βουλής, ανάβει το τσιγάρο του. 

Στους θεριακλήδες του ΣΥΡΙΖΑ και η Τασία Χριστοδουλοπούλου που ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει με το τσιγάρο στο χέρι. 

parapolitika.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top