Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φαήλος Κρανιδιώτης για τη συντονισμένη επίθεση σε Σαββίδη, ΠΑΟΚ: Βαρεθηκα να ακούω μικροπολιτικές και ανθελληνικές βρωμιές



Εσείς οι Παρθενοπες, που είχατε και έχετε προέδρους στις ομάδες σας Ουρσουλίνες, Αρσακειαδες και χαμηλοβλεπούσες με λεφτά από τα κάλαντα, κάντε λίγο κράτει και μην βριζετε κανέναν Έλληνα για την καταγωγή του και ολόκληρη ομάδα, την διοίκηση και τους οπαδούς της τσουβαληδον με ανθελληνικές βρωμιές από το πληκτρολόγιο. Υπάρχουν μέχρι και ηλίθιοι που θα προτιμούσαν την ΣΕΚΑΠ στα χέρια των Τούρκων.


Θέση για την συντονισμένη επίθεση που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης από το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο με τη συνδρομή των media και των δημοσιογράφων που ελέγχουν πήρε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιά χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα στην προσωπική του σελίδα στα social media εξέφρασε την αντιθεσή του και δήλωσε τα εξής; 

Με τα ποδοσφαιρικά σπανιως ασχολούμαι.
Επειδή όμως βαρεθηκα να ακούω μικροπολιτικές και ανθελληνικές βρωμιές, θα υπογραμμίσω τα εξής:
Υποθέτω πως ο Ιβάν Σαβίδης έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας. Όπως προβλέπει ο σχετικός νομος, το όπλο πρέπει να μην είναι σε κοινή θέα. Άρα, εάν παρά τον θυμό του είχε σκεφτεί να ξαναφορέσει το μπουφάν, δεν θα είχαμε και πολλά να λέμε, περαν του εάν ήταν ή δεν ήταν οφσάϊντ.
Το ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, το έχουμε ξαναδεί. Θυμάμαι σε αγώνα στην Λεωφόρο την διοίκηση του Παναθηναϊκού να δέρνει τον διαιτητή μπροστά στις κάμερες, δεν έτρεξε κάστανο εκείνη την ώρα και βγήκε το Sportime με τον πιο σπαρταριστό τίτλο που είδα ποτέ, απόσπασμα από αναφορά του περίφημου Μοιραρχου Πετράκη, που ήταν στα αποσπάσματα καταδίωξης της ληστείας:
“Λαμπυριζούσης και σελαγιζουσης της Σελήνης, παρά την λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τους ληστάς. Κράζων δε “σταθείτε ρε πούσ…ες γαμώ το στανιό σας” κι απαντησάντων “κλαστε μας τ’ αρχ…α” , απέδρασαν”..
Όλα δε αυτά τα ρατσιστικά και ανεγκεφαλα που λέτε μερικοί βρίζοντας τους Τραντέλλενες του Πόντου, τον “Ρώσο” κι άλλα πιο άθλια κι από την πιο βαθιά μηδενιστική αθλιότητα, είναι ντροπή.
Προφανώς και ο Ιβάν έκανε τεράστιο λάθος, αλλιώς φαντάζομαι δεν θα ζήταγε συγγνώμη με ανακοίνωση.
Προφανώς και πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ποδόσφαιρο, που ζέχνει.
Όμως εσείς οι Παρθενοπες, που είχατε και έχετε προέδρους στις ομάδες σας Ουρσουλίνες, Αρσακειαδες και χαμηλοβλεπούσες με λεφτά από τα κάλαντα, κάντε λίγο κράτει και μην βριζετε κανέναν Έλληνα για την καταγωγή του και ολόκληρη ομάδα, την διοίκηση και τους οπαδούς της τσουβαληδον με ανθελληνικές βρωμιές από το πληκτρολόγιο. Υπάρχουν μέχρι και ηλίθιοι που θα προτιμούσαν την ΣΕΚΑΠ στα χέρια των Τούρκων.
Κι αυτά σας τα λέει ένας τύπος που έπαιζε ξύλο στην αλάνα για το ποιος θα κάνει τον Δεληκάρη και που έγραψε άρθρο εξηγώντας γιατί πρέπει να γίνει η “Αγιά Σοφιά” στην Φιλαδελφεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ