Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βρέθηκε η θεραπεία κατά της ακμής και είναι πάμφθηνη

Είναι ευρέως γνωστό ότι η επιστήμη εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και αυτή τη φορά βάζει πλέον οριστικό τέλος στο πρόβλημα της ακμής, που όλοι μας σχεδόν έχουμε περάσει και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο.

Μέχρι σήμερα όλοι οι νέοι αλλά και οι πολλές φορές οι ενήλικες αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής που κάποιες φορές δεν είναι παροδικά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μία έντονης ακμής σήμερα, δεν είναι το δυσάρεστο γεγονός ότι βγάζουμε αντιαισθητικά σπυράκια που μας κάνουν λιγότερο ελκυστικούς στους γύρο μας, αλλά τα σημάδια που μπορεί να μείνουν μόνιμα στο πρόσωπο και το σώμα μας.

Ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια γίνονται δεκάδες κλινικές έρευνες για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η ακμή χωρίς φάρμακα.

Η λύση λοιπόν ήρθε από το κοντινό Βέλγιο και από το εργαστήριο κλινικών ερευνών Brojherg στην Οστάνδη που μελετούσε εδώ και μία δεκαετία την ακμή και διάφορες μεθόδους μόνιμης θεραπείας της.

simadia akmis.jpg
Τα αποτελέσματα της έρευνας τελικά ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά αφού τελικά την λύση στην ακμή την έδωσε η ίδια η φύση και μάλιστα έκανε πολλά περισσότερα πράγματα από αυτά που υπολόγιζαν και περίμεναν οι ειδικοί. Η μαγική συνταγή όχι μόνο θεραπεύει άμεσα την ακμή αλλά μετά από μία διαρκεί χρήση θεραπεύει και τα σημάδια της ακμής ή της ουλές που μπορεί να έχουν προκληθεί.

Η λύση πλέον κατά της ακμής λέγετε προβιοτική τεχνολογία και λειτουργεί ως εξής στο δέρμα μας:

Με την δύναμη των προβιοτικών δημιουργείτε ένα υγιής βιοφίλμ στο δέρμα μας από καλούς μικροοργανισμούς που εξουδετερώνουν του κακοήθεις μικροοργανισμούς σε μικρό χρονικό διάστημα.

Οι μικροοργανισμοί ζουν επάνω στην γή περισσότερο από 3 δις εκατομμύρια χρόνια οπότε εδώ κρύβετε και το μεγάλο μυστικό της θεραπείας για την ακμή. Είναι εντελώς αλαζονικό να πιστεύουμε ότι το μακροβιότερο είδος επάνω στην γή θα εξοντωθεί εύκολα με ανθρώπινα σκευάσματα και απλά χημικά σκευάσματα ή αλοιφές. Οι μικροοργανισμοί εκτός του ότι προσαρμόζονται πάντα στο εκάστοτε περιβάλλον έχουν και τρομερό αίσθημα συνεργασίας ώστε να μπορούν να επιβιώσουν στον χρόνο και στις επιθέσεις που δέχονται από την φύση ακόμα και από τις χημικές βιοκτόνες ουσίες όπως αφρόλουτρα ή αλοιφές, με αποτέλεσμα να γίνονται ολοένα και πιο ανθεκτικά.

Τα προβιοτικά είναι καλοί μικροοργανισμοί που καθαρίζουν σε βάθος και εξουδετερώνουν τους κακού μιρκοοργανισμούς στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια σωστή ενυδατωμένη επιδερμίδα και να την κρατάνε φρέσκια χωρίς να επιτρέπουν σε αυτό το βιοφίλμ να αναπτύσσονται βρομιές και μικρόβια διότι πολύ απλά είναι η τροφή τους.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι οι ειδικοί παρατήρησαν ότι μετά από μόνιμη χρήση περίπου 3 μηνών επουλώνονται και τα σημάδια ακμής που μπορεί να είχαν προκληθεί πολλά χρόνια πρίν.

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουν έρθει ακόμα προϊόντα περιποίησης προσώπου με προβιοτικά.

Το μόνο προϊόν με προβιοτική τεχνολογία που βρήκαμε στην Ελλάδα και μάλιστα από το ίδιο εργαστήριο του Βελγίου είναι αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ