Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/3/2018

Με Ερμή αλλά και Αφροδίτη στον φλογερό Κριό οι ερωτικές επικοινωνίες των Πύρινων αλλά και των Αέρινων του Ζωδιακού, εμπλουτίζεται με νέα, μηνύματα και χαρούμενες συναντήσεις! Δυναμικότητα, πάθος και ανεμελιά είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών!

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα αναδείξεις τόσες ικανότητες, που μπορείς να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Είσαι δυναμικό άτομο κι έχεις αυτοπεποίθηση. Κάθισε με ηρεμία και σκέψου τα επόμενα σχέδια που θέλεις να κάνεις, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις ακόμη πιο ψηλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει, Κριέ μου, σε μερικά θέματα στη σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Έχεις φτάσει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε πάντως αυτή την περίοδο να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε θέσουν εκτός προγράμματος.


Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, έχεις μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σου. Βλέπεις πολύ γρήγορα τα προβλήματα των άλλων και τα επισημαίνεις. Κάποιες φορές όμως, παραβλέπεις τα δικά σου ζητήματα και αυτό έχει επιπτώσεις για σένα. Ασχολήσου με δικά σου θέματα και άρχισε να τα διορθώνεις, καθώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή σου, επιφέροντας δυσάρεστα αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ίσως έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα, Ταύρε μου, που φαίνεται να σταματούν την πορεία της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις τα ανοιχτά σου ζητήματα νόμου και γραφειοκρατίας.


Δίδυμος

Γενικά
Αντιμετωπίζεις δυσκολίες, Δίδυμέ μου, και αυτό κάποιες φορές σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις αποτύχει. Μην απογοητεύεσαι από τις προσωρινές αναποδιές. Για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις, απαιτείται όρεξη για αγώνα και υπομονή, κι εσύ έχεις αποδείξει πως τα διαθέτεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, λοιπόν, και όλα θα γίνουν όπως τα επιθυμείς, αρκεί να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες αγχώνουν το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, λοιπόν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.


Καρκίνος

Γενικά
Αυτή τη στιγμή, Καρκίνε μου, τα πράγματα για σένα δεν είναι πολύ καλά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι έτσι για πάντα. Πρέπει να προσπαθήσεις κι εσύ για να ανατρέψεις τα πράγματα. Δείξε περισσότερο θάρρος και αγωνίσου με δύναμη, αφού δε θα σου χαριστεί το παραμικρό, αλλά πρέπει να το κερδίσεις. Έχεις τα εφόδια και τις ικανότητες που χρειάζονται, δείξε πειθαρχεία, μην αποκλίνεις από τα «θέλω» σου και το μέλλον σου διαγράφεται όμορφο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, θέλουν μια ανανέωση. Μίλησε, λοιπόν, με το ταίρι σου και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ενώ η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.


Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, στόχευσε σε κάτι σπουδαίο και επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις σου για να το πετύχεις. Αν αποτύχεις, δε χάνεις και πολλά, αν όμως πετύχεις το όφελος και η ικανοποίηση θα είναι μεγάλα, ενώ θα καταλάβεις πως η προσπάθεια είναι σημαντικότερη από το τελικό αποτέλεσμα. Προσπάθησε, λοιπόν, και να ξέρεις, ότι η επιτυχία θα είναι όλη δική σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Λέων μου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μίλησε, πάντως, με χαμηλούς τόνους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Λέων μου, και σήμερα μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε βεβαιώνω πάντως είναι, ότι έρχονται καλύτερες μέρες στα οικονομικά σου, οπότε ας ηρεμήσεις.


Παρθένος

Γενικά
Σταμάτα να κοιτάς πίσω, Παρθένε μου. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνέχισε το δρόμο σου έχοντας αποκτήσει την εμπειρία, για να προσέχεις σε επόμενες καταστάσεις. Η αποτυχία σε κάτι δε σημαίνει αποτυχία σε όλα. Κάθε πράξη έχει το δικό της αποτέλεσμα και είναι στο χέρι σου να αποδειχθεί θετικό. Σε βάθος χρόνου, όλα αυτά θα είναι απλώς μια ανάμνηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, ορισμένα πράγματα δε σου αρέσουν. Καλό είναι, να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήσεις μερικές καταστάσεις να διαιωνίζονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις, Παρθένε, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις καθόλου σε άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.


Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα επιλέξεις μια σωστή στάση ζωής. Ξέρεις ότι πρέπει να κοπιάσεις, για να πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Δουλεύεις με υπομονή και μεθοδεύεις κάθε σου κίνηση, πριν την κάνεις πράξη. Σου αρέσει η συλλογική δουλειά. Κοντά σου υπάρχουν άτομα άξια της εμπιστοσύνης σου, οπότε δώσε τους την ευκαιρία να διδαχθούν από σένα και να επιτύχουν μαζί σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, και θα δεις σήμερα τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα, που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου, λοιπόν, καλύτερα, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.


Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, προετοιμάσου να υποδεχτείς μία πολύ θετική και δημιουργική περίοδο στη ζωή σου! Εκμεταλλεύσου την εύνοια που θα σου δείξει η τύχη, για να κάνεις σημαντικά πράγματα που θα σημαδέψουν θετικά την πορεία σου. Ήρθε η ώρα για αναγνώριση και κοινωνική δικαίωση, μετά από τόση υπομονή και προσπάθεια. Αντιμετώπισε, λοιπόν, με ηρεμία τις καταστάσεις και δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να καταστρώσει σχέδια για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Σκορπιέ. Μίλησε για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις, ότι θα νιώσεις καλύτερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Σκορπιέ μου, οπότε θα σε συμβούλευα, να μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Τοξότης


Γενικά
Υπάρχουν μέσα σου μεγάλα αποθέματα αγάπης για τους συνανθρώπους σου, Τοξότη, και θα ήθελες να μπορείς να εξαφανίσεις την ανθρώπινη δυστυχία. Σήμερα θα διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε ανθρωπιστικές δράσεις και θα δουλεύεις ακούραστα πάνω σε αυτό. Παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση, όταν κάτω από δύσκολες συνθήκες εσύ δεν εγκαταλείπεις το έργο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη μου, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, για να νιώσετε καλύτερα και οι δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι σε θέση να βάλεις σήμερα προγραμματισμό στη δουλειά σου, Τοξότη, δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για υπογραφή συμβολαίων και θέματα γραφειοκρατίας.

Αιγόκερως

Γενικά
Κάθε μέρα είναι κι ένα καινούργιο ταξίδι, Αιγόκερε, και πρέπει εσύ να επιλέξεις τον προορισμό. Σήμερα, εκτός από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, διάλεξε να κάνεις και πράγματα, που θα σε χαλαρώνουν και θα σπάνε τη μονοτονία. Μικρές κοντινές αποδράσεις και ατελείωτες ευχάριστες συζητήσεις είναι αυτά που σε ηρεμούν και σε ευχαριστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Αιγόκερέ μου, να δεις σήμερα πιο υπεύθυνα τη σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να υπάρχουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά χρηματικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.


Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα Υδροχόε, θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις και κύριο μέλημά σου θα είναι να αναρριχηθείς σε υψηλότερες βαθμίδες καταξίωσης, κάθε τομέα. Κάποιες φορές όμως παρασύρεσαι από τα γεγονότα και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή και τον καλύτερο εαυτό σου σε συναντήσεις με άτομα, στων οποίων τη μελλοντική υποστήριξη προσβλέπεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε μου, θα πάει καλύτερα, αν δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος, που μεταδίδεις και στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φρόντισε πρώτα να λύσεις κάποια θέματα, που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς σήμερα να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς. Ό,τι και να προκύψει, έχεις τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις. Έχεις μια καλά οργανωμένη ζωή και βρήκες τον τρόπο να μη μένουν εκκρεμότητες. Αντιμετωπίζεις κάθε πράγμα την ώρα που πρέπει και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Σε κάποια ερωτήματα που έχεις πάντως, μην αρνείσαι τη βοήθεια από φιλικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, είναι σε ιδιαίτερα καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου σήμερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, που σε προβλημάτιζαν, θα δεις ότι τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 116 Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα...