Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/3/2018

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Η σημερινή συνάντηση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, θα δώσει χαρά αλλά και θα κλείσει πληγές του παρελθόντος σε έρωτα και χρήμα, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 3ου δεκαημέρου!

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 5 έως 11 Μαρτίου 2018 από την Α.Λεούση

Κριός
Γενικά
Απογοήτευση είναι το συναίσθημα που νιώθεις τον τελευταίο καιρό, Κριέ. Κάποια πράγματα που πίστευες ότι θα καταφέρεις, τελικά δεν προχώρησαν και απογοητεύτηκες. Σκέψου λίγο, μήπως αυτά που δεν πέτυχες, δεν ήταν όσο σημαντικά όσο τα θεωρούσες ή τελικά να μην επηρέαζαν θετικά τη ζωή σου. Δες το ως μια εμπειρία και συνέχισε δυναμικά, για νέους στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Κριέ μου, θα προκύψουν κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Πρέπει να προσέχεις στις συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Το μεγάλο αστρολογικό αφιέρωμα στον Έρωτα για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Ταύρος

Γενικά
Σε ορισμένα ζητήματα, Ταύρε μου, δεν έχεις καταλάβει απολύτως σωστά τις καταστάσεις. Ό,τι βλέπουμε και μας εντυπωσιάζει, δεν είναι σίγουρα και το ιδανικό. Μη θαμπώνεσαι από αυτό που βλέπεις, καθώς μπορεί να είναι μόνο μια φανταχτερή βιτρίνα. Εμβάθυνε στα πράγματα και δες την ουσία τους. Κάτι που σου αρέσει, δεν είναι πάντα συμφέρον ή κατάλληλο για σένα. Έχεις ισχυρή κρίση και λογική, οπότε κάνε πιο σωστά τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Ταύρε, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια πράγματα, που δεν έρχονται όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις, και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

Δίδυμος

Γενικά
Μετά από τόσο άγχος και κούραση, Δίδυμε, το μόνο που χρειάζεσαι είναι χαλάρωση και ηρεμία. Πέρασες ένα πολύ πιεστικό διάστημα και νιώθεις ότι δεν μπορείς άλλο. Πρόσφερε στον εαυτό σου αυτό που χρειάζεται. Διάλεξε προορισμό, φύγε και ζήσε ημέρες χαλάρωσης και ευεξίας. Περπάτησε στη φύση και απόλαυσε την ομορφιά και την ηρεμία της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, σήμερα θα υπάρχουν εντάσεις και φοβάμαι, πως θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι από άλλες καταστάσεις και φέρνεις προβλήματα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ιδιαίτερη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, η προσήλωσή σου στην απέριττη αλήθεια είναι αυτό που σε κάνει να διαφέρεις από τους πολλούς. Δεν ανέχεσαι τους ανθρώπους που ψεύδονται για να καλυφθούν ή να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Η ειλικρίνεια και η δικαιοσύνη είναι για σένα οι μεγαλύτερες αξίες και σε αυτή την βάση θα αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις, που θα προκύψουν σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Καρκίνε μου, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε μου, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξηθούν τα έσοδά σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, δε θα πέφτεις εύκολα στις παγίδες που θα σου στήνουν οι άλλοι. Έχεις την ικανότητα να ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα και να απομακρύνεσαι από τους δήθεν φίλους. Είσαι διορατικό άτομο και μπορείς κοιτώντας τον άλλον στα μάτια, να καταλάβεις τι κρύβει στην ψυχή του. Έτσι, προφυλάσσεσαι από κακόβουλους ανθρώπους, που σε πλησιάζουν με υστεροβουλία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων μου, σήμερα θα κινηθεί πολύ όμορφα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που σε αποσυντονίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θα έχεις σήμερα κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα, με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θα έχεις καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να τα ισορροπήσεις.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

Παρθένος

Γενικά
Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια αλλαγή, Παρθένε, αφού σε έχει κουράσει η ρουτίνα και τίποτε δεν γίνεται όπως το θέλεις. Αυτό σε κάνει να μη νιώθεις ικανοποίηση και έχεις εγκαταλείψει πολλές δραστηριότητες. Αυτή η αδράνεια σου κάνει κακό. Ενεργοποιήσου, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και ξεκίνα να κάνεις πράγματα. Δε χρειάζεται να είναι σπουδαία σχέδια – θα έρθουν κι αυτά πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Παρθένε, να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μη δίνεις αναβολές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, πρέπει να λύσεις πολλές υποθέσεις, που μέχρι σήμερα είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα αναδειχτούν πολλές σου ικανότητες και θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος. Δεν κουράζεσαι εύκολα και όταν αναλαμβάνεις μια υποχρέωση, τη φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Δείχνεις όμως και λίγο εγωισμό, αφού ακόμη και όταν γνωρίζεις πως για να πετύχεις αυτό που θέλεις, χρειάζεσαι και τη βοήθεια κάποιου άλλου, τελικά δεν τη ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου! Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, αυτές οι μέρες είναι ευνοϊκές για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου, θα αρχίσουν να ισορροπούν, αφού ξεκινάει μια περίοδος που σε ευνοεί αρκετά.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Σκορπιός

Γενικά
Πάντα ήθελες, Σκορπιέ, να ασχολείσαι με πράγματα που θα διευρύνουν τον πνευματικό σου κόσμο και αυτό μπορείς να το ξεκινήσεις από σήμερα. Είσαι άνθρωπος των βαθύτερων αναζητήσεων και σου αρέσει να αποκτάς νέες γνώσεις. Το διάβασμα είναι για εσένα ανάγκη και ο κατάλληλος χώρος για να χαλαρώσεις και να συγκροτηθείς, είναι η ησυχία μιας βιβλιοθήκης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Σκορπιέ, θα παραμελήσεις λίγο το ταίρι σου. Φρόντισε, λοιπόν, να αλλάξεις τακτική, ώστε η σχέση σου να ισορροπήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια, καθώς ο προϋπολογισμός σου έχει ήδη πέσει έξω.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Τοξότης

Γενικά
Τώρα που οι καταστάσεις έχουν δυσκολέψει, Τοξότη μου, πρέπει να επιστρατεύσεις τις ψυχικές σου δυνάμεις για να στηρίξεις τα προσφιλή σου πρόσωπα. Οι ανθρώπινες σχέσεις βασίζονται στην κατανόηση και την υποστήριξη που παρέχει ο ένας στον άλλο. Δείξε, λοιπόν, την προθυμία σου να στηρίξεις πρόσωπα και καταστάσεις, και ότι αξίζεις να είσαι στη ζωή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Τοξότη, φρόντισε σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων μη νευριάζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχεις πολύ άγχος και κούραση, αλλά θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν, αφού θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Γενικά
Άθελά σου, Αιγόκερέ μου, και χωρίς σοβαρό λόγο, στεναχώρησες άτομα που σε βοήθησαν και σε στήριξαν. Το έκανες κυρίως από αμέλεια, αλλά λυπήθηκαν ιδιαίτερα αυτοί που κάποτε σε νοιάστηκαν και σου απέδειξαν τη φιλία τους. Το θετικό για σένα είναι, πως τώρα το σκέφτεσαι και νιώθεις το λάθος που έκανες. Μην αφήνεις τα πράγματα να πάρουν άσχημη πορεία. Προσέγγισε τους φίλους σου, παραδέξου το λάθος σου και όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, Αιγόκερέ μου, θα κάνει να περάσετε σήμερα εσύ και το ταίρι σου πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίσουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα ξεκινήσουν να ισορροπούν και με τις πολύ καλές επιρροές των πλανητών, θα τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που μέχρι τώρα σε αγχώνουν.

Υδροχόος

Γενικά
Τα προβλήματα δε λύνονται με εντάσεις και εκνευρισμούς, Υδροχόε μου. Τον τελευταίο καιρό κάτι σε έχει ενοχλήσει πάρα πολύ. Αντί όμως να εστιάσεις σε αυτό, έχεις έναν μεγάλο εκνευρισμό και ξεσπάς επί δικαίων και αδίκων. Έτσι όμως, αντί να ξεκαθαρίζεις ένα πρόβλημα, δημιουργείς περισσότερα. Μην αφήνεις την ένταση να σε παρασύρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε μου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα είναι ικανοποιητικά και μερικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν, να μη σε πτοήσουν, αφού πολύ γρήγορα θα ξεπεραστούν. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο, που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις όμως, είναι σίγουρο ότι θα βελτιώσεις τα εισοδήματά σου.

Ιχθύς

Γενικά
Η καλή μέρα, λένε, από το πρωί φαίνεται, Ιχθύ, και όλα δείχνουν ότι από εδώ και πέρα οι δικές σου μέρες μπορούν να είναι μόνο καλές. Άφησες πίσω σου σοβαρότατα προβλήματα, που σε ταλαιπώρησαν για πάρα πολύ καιρό. Έδειξες μεγάλη δύναμη και τα ξεπέρασες με αποφασιστικότητα και σωστές κινήσεις. Τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσεις και να δεις την όμορφη πορεία που ανοίγεται μπροστά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι από τα ζώδια, Ιχθύ, που δίνουν στο ταίρι τους αυτά που του λείπουν. Με την υπομονή σου μπορείς να του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις, που περνάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις, είναι πολλές. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό, για να τις αξιοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ