Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/3/2018

Ο Μάρτης μας αφήνει με μάλλον πικρή γεύση, τουλάχιστον για τους περισσότερους από μας! Ωστόσο από σήμερα η Αφροδίτη φοράει τα «καλά» της από το Ζώδιο του Ταύρου και ναι, η Άνοιξη στον Έρωτα είναι γεγονός! Ζώδια της Γης και του Νερού, είναι οι πιο τυχεροί σε Έρωτα και Χρήμα, από δω και πέρα!

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θα έχεις την ανάγκη των όμορφων πραγμάτων και θα θέλεις, όπου γυρίζεις το μάτι σου, αυτό που αντικρίζεις να σου προκαλεί θαυμασμό κι ευχαρίστηση. Περνάς πολλές ώρες μελετώντας το περιβάλλον σου, προσπαθώντας να δημιουργήσεις έναν χώρο γεμάτο ομορφιά και αρμονία. Η καλαισθησία είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου, ενώ δε σε ικανοποιεί κάτι υποδεέστερο του τέλειου. Έτσι έχεις καταφέρει, όποιος μπαίνει στο χώρο σου, να εντυπωσιάζεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι με τον Άρη στον Αιγόκερω να σε ευνοεί, θα μπορέσεις να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός, αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, θα εντυπωσιάζουν! Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Αναλυτικές Προβλέψεις Μαρτίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη


Ταύρος

Γενικά
Έχεις βάλει κάποιους στόχους, Ταύρε μου, και διαρκώς τους αναβάλλεις. Κάνε από σήμερα ένα καλό ξεκίνημα και δώσε έναν τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν καταλάβεις ότι τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, Ταύρε, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι καλή και θα κάνεις συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου και η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Διαβάστε Επίσης: Βρέθηκε η λύση για όλες αυτές που έχουν μικρό στήθος! Δείτε ποια!

Δίδυμος

Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Δίδυμε. Θα σου συνιστούσα, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Αγχώνεσαι για να προλάβεις διάφορες δουλειές που έχεις και κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα , Δίδυμέ μου, φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου, αφού από το τόσο άγχος που έχεις την τελευταία περίοδο, δεν τα βλέπει και πολύ συχνά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, σήμερα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, Καρκίνε. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα, που σε κουράζουν. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, η καλή διάθεση και η φαντασία σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου και θα περάσεις αξέχαστα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες, που μπορεί σήμερα να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Πανσέληνος στον Ζυγό στις 31 Μαρτίου! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Λέων

Γενικά
Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου, Λέων μου. Δε θέλουν όλοι το καλό σου. Χρήσιμο είναι, να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου, για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις, πολλές φορές κάνει τους άλλους να περνούν την καλοσύνη σου για αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη, πράγμα που είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Λέων, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, ευνοείσαι και η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά, αφήνοντας πίσω της όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, αφού με τις παρούσες πλανητικές όψεις ενισχύεσαι για να κάνεις νέες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν οδηγήσει εκτός προγραμματισμού.

Παρθένος

Γενικά
Φαίνεται πως θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, Παρθένε μου. Πρέπει να κατανοήσεις όμως, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολύ θετική διάθεση και θα θέλεις να διορθώσεις όποιο πρόβλημα μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει σήμερα να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις.

Ζυγός

Γενικά
Ο εκνευρισμός σου σήμερα, Ζυγέ μου, θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό είναι, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Να ξέρεις, ότι έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει, Ζυγέ, σε πολύ καλή περίοδο για τη σχέση σου και θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα ενθουσιάσουν αρκετά εσένα, αλλά και το ταίρι σου. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στην προσπάθειά σου να τα προλάβεις όλα. Με προσεκτικότερο προγραμματισμό θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.


Σκορπιός

Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, Σκορπιέ μου, έχουν φέρει πίσω τα σχέδια σου. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων, μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Σκορπιέ, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα θέματα, που μπαίνουν ανάμεσά σας και σας κάνουν, να έχετε αντιπαραθέσεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες, που έχουν σχέση με θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του. Επιπλέον, θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά, που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για κάτι, αν δε θέλεις να εκτεθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη μου, να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα και θέματα που έχουν γίνει στη σχέση σας και σ’ έχουν στεναχωρήσει, αφού και αντιπαραθέσεις θα φέρουν, και τη διάθεσή σας θα χαλάσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Αιγόκερέ μου, και καλείσαι να λύσεις αμέτρητα προβλήματα, δυστυχώς και των δικών σου ανθρώπων. Βάλ’τα όλα σε μία σειρά, για να αντιμετωπίσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Έχεις πάρα πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που πρέπει να λυθούν άμεσα και σε προβληματίζουν πάρα πολύ. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, για να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μη διστάσεις να πεις στο ταίρι σου ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αφού οι ιδέες σου είναι πολύ καλές και θα περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που παρασύρεσαι και κάνεις.

Υδροχόος

Γενικά
Οι ευθύνες που έχεις, Υδροχόε μου, θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στα προβλήματα που βιώνεις. Μην τα παρατάς τώρα. Να θυμάσαι, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Υδροχόε, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για να περάσετε μαζί όσο καλύτερα γίνεται, αφού το έχεις ανάγκη κι εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, δε θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αλλαγές, που μπορεί να φέρουν αναταραχή. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που θέλεις. Μείνε μακριά από πολλά έξοδα και αγορές.

Ιχθύς

Γενικά
Μπορείς, Ιχθύ μου, με ψυχραιμία και ισορροπία, να λύσεις διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο. Αρκετές υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Το βράδυ, καλό είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσεις πολύ καλά εσύ, αλλά κι εκείνο. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ