Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/3/2018

Έχουμε περάσει πια επίσημα στην εποχή των γενεθλίων των Κριών! Φλόγα, δύναμη, διεκδίκηση και ειλικρίνεια χαρακτηρίζουν τις ημέρες μας! Οι πιο τυχεροί; Μα φυσικά, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι!

Κριός

Γενικά
Από σήμερα, Κριέ μου, ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Αν υπήρχε κλίμακα κοινωνικότητας, εσύ θα ήσουν στην κορυφή. Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να μην περιτριγυρίζεται από φίλους. Σήμερα το γέλιο, η χαρά, τα αστεία και οι ατελείωτες συζητήσεις επί παντός επιστητού, θα γεμίσουν το χρόνο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν είναι άσχημη, Κριέ, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις, διώχνοντας τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Κριέ μου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις γύρω σου. Απόφυγε να κάνεις σήμερα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι είσαι εκτός προϋπολογισμού.

Τα ζώδια και οι ευκαιρίες αλλά και οι προκλήσεις ως το τέλος Μαρτίου 2018

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις γενικά μια δυσκολία στο να εκφραστείς, πράγμα που ίσως σε κάνει να αποφεύγεις τις παρέες και τη συμμετοχή σε συζητήσεις. Ξέρεις όμως πολύ καλά και τι σου γίνεται και τι θέλεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να απομονωθείς από τις διεργασίες γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να ετοιμάσεις έναν προγραμματισμό, Ταύρε μου, και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που έρχονται από το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις πάντως σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (19-25/03) από την Άση Μπήλιου!

Δίδυμος

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα το ζώδιο σου είναι από τα τυχερά της ημέρας και σίγουρα έχεις όλες τις καλές προοπτικές για να μπορέσεις να βάλεις κάποιες υποθέσεις σου σε μία τάξη. Ας μην ξεχνάμε ότι σε 2 μέρες ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία. Τι σημαίνει αυτό;;; Ότι σήμερα και αύριο πρέπει να κλείσεις οπωσδήποτε εκκρεμότητές σου, έγγραφα, συμφωνίες, επαφές! Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα θα είναι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν αυξημένα. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε δαπάνες, που αποδεικνύονται τελικά περιττές.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Γενικά
Κάνεις τα πάντα, Καρκίνε, για να φροντίζεις τους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Είσαι άνθρωπος δοτικός – εσύ και η φροντίδα είστε έννοιες ταυτόσημες. Όλες σου οι προσπάθειες έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της ζωής των δικών σου ανθρώπων και στερείς πράγματα πολλές φορές από σένα, για να προσφέρεις στους άλλους. Φρόντισε λίγο και το δικό σου εαυτό, καθώς έχεις κι εσύ πάρα πολλές υποθέσεις, που πρέπει να διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις θετικότερες επιρροές της για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Καρκίνε μου, και η ευστροφία σου θα προλάβει έγκαιρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου. Καλό είναι σήμερα στα οικονομικά σου, να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, διότι θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Άρης στον Αιγόκερω έως 16 Μαΐου 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Λέων

Γενικά
Κάνεις ό,τι χρειάζεται, Λέων μου, για να εντυπωσιάζεις με την εμφάνισή σου, ντύνεσαι πάντα άψογα και ακολουθείς πιστά την μόδα. Σήμερα όμως, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη όλα αυτά και να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, η καλή διάθεση που θα έχεις, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα, Λέων μου, που φαίνεται να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα δείξεις σήμερα έντονο δυναμισμό και θα έχεις πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Γενικά
Έχεις μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, Παρθένε μου, που κάνει το δρόμο για την προσέγγισή σου δύσβατο για τους άλλους. Ο χαρακτήρας σου δείχνει κάποιες φορές κλειστός κι απόμακρος, δημιουργώντας έντονα ερωτήματα στους άλλους. Σήμερα πάντως, χωρίς πολλές κουβέντες, κάνε τα σχέδιά σου και σε βεβαιώνω, ότι θα τους καταπλήξεις όλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Παρθένε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σε βεβαιώνω ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις, Παρθένε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο πάντως, να μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις. Στον οικονομικό σου τομέα, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και αυτή την περίοδο μην κλείσεις συμφωνίες.

Τι Φέρνει η Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 20/3: Ερωτικές Εξομολογήσεις για τα Ζώδια

Ζυγός

Γενικά
Οι ικανότητες και τα χαρίσματα με τα οποία γεννήθηκες, Ζυγέ μου, θα σου φανούν χρήσιμα, μόνο αν τα βγάλεις στην επιφάνεια και δουλέψεις πάνω σε αυτά. Προσπάθησε να τα βελτιώσεις κι άλλο, αφού έχεις διάθεση για δουλειά, ενώ προσεγγίζεις με άνεση και αυτοπεποίθηση τους ανθρώπους. Άσε τους δισταγμούς και κοινοποίησε τα σχέδιά σου σε άτομα από το περιβάλλον σου, που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να τα προωθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, διότι προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους που έχεις βάλει, θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων. Θα σου γίνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, η διάθεσή σου θα μεταβάλλεται συνεχώς, χωρίς σοβαρές αιτίες. Δεν είναι λογικό πάντως, για μικροδιαφορές και ασήμαντες διενέξεις να νιώθεις εκνευρισμό. Μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις, καθώς το ευμετάβλητο της ψυχικής σου διάθεσης μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος στις υποθέσεις, που θέλεις να τελειώνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου, λοιπόν, μήπως τα πολλά που κάνεις σε άλλες δραστηριότητες, σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν, Σκορπιέ, και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι, στον οικονομικό τομέα να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας 19-25 Μαρτίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Τοξότης

Γενικά
Η εικόνα που καλλιεργείς για τον εαυτό σου, Τοξότη μου, είναι του σκληρού ανθρώπου, που δεν έχει πολλές ευαισθησίες και βλέπει τα πάντα ρεαλιστικά. Φρόντισε όμως σήμερα να δείξεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα, ειδικότερα σε δικά σου άτομα, που έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν, σε ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Τοξότη, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, σε βεβαιώνω, ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο Κριό και σε ευνοεί, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλή όρεξη σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, για να κάνεις αλλαγές και να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως
Γενικά
Όλη σου τη ζωή, Αιγόκερέ μου, ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που να μην ταιριάζει με τη μέχρι τώρα πορεία σου. Έχεις αποδείξει, με τις επιτυχίες και τις πράξεις σου, την αξία σου σε όλα τα επίπεδα. Όμως μέσα σου δε νιώθεις την ικανοποίηση που θα έπρεπε. Δείξε σήμερα όλα αυτά που νιώθεις, βγάλε τις δυνατότητές σου και θα δεις να συμβαίνουν πολύ καλές αλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου, Αιγόκερέ μου, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα σήμερα στη δουλειά σου, Αιγόκερέ μου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου γίνουν προτάσεις που θα οδηγήσουν σε αύξηση των εσόδων σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πραγματικά πρωτότυπες κι επιτυχείς!

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Υδροχόος

Γενικά
Είσαι άτομο με πολύ έντονες επιθυμίες, Υδροχόε μου. Έχεις στόχο στη ζωή σου την ευχαρίστηση του σώματος και του πνεύματός σου, και φυσικά, το να απολαμβάνεις αυτό που επιθυμείς είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου. Σήμερα όμως πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να βρεις τις σωστές λύσεις και να τακτοποιήσεις με επιτυχία τα ανοιχτά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε μου, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει κι έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα θέλεις να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου γίνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις περίεργα συναισθήματα, με κυρίαρχο μια ανεξήγητη ικανοποίηση. Βαθειά μέσα σου νιώθεις την ανάγκη της συνύπαρξης και της βαθύτερης επαφής με τους ανθρώπους. Σε όλες τις πράξεις σου καταλυτικό ρόλο παίζουν τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Δίνεις πολύ μεγάλη αξία στη φιλία και σε ενθουσιάζει, όταν ανακαλύπτεις ότι πραγματικά περιβάλλεσαι από άξιους συμπαραστάτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει αρκετά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες πρόσφατες συνεργασίες που έχεις ξεκινήσει, θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των πλάνων σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για χρηματικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ