Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης στον Αιγόκερω έως 16 Μαΐου 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Ο Άρης στον Αιγόκερω απαιτεί στον Έρωτα δυναμισμό, φιλοδοξία, ήθος, ωριμότητα, λογική αλλά και… ζωώδες σεξ!

Ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά προειδοποιεί και τα Παρορμητικά Ζώδια για τσακωμούς και ξεσπάσματα!


Διάβασε παρακάτω τα “Ερωτικά Πρέπει & Μη” για το Ζώδιο σου από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ


Τα «Πρέπει»: Κριέ του 2ου ετοιμάσου να μεσουρανήσεις, να πετύχεις και ναι, να σταθεροποιήσεις τώρα την ερωτική σου ζωή βάζοντας ισχυρές βάσεις! Όλα αυτά βέβαια θέλουν και γκάζι από σένα για να γίνουν! Έλα, το ‘χεις!
Τα «Μη»: Κριέ του 1ου λάθη, λάθη, κι άλλα λάθη που σε οδηγούν σε απώλειες! Στα έλεγα εγώ, μην πεις ότι δεν στα έλεγα! Προσοχή λοιπόν! Κριέ του 3ου με εντάσεις, παιχνίδια εξουσίας και πάθος αλόγιστο και λανθασμένο, δεν πάμε μπροστά! Το ξέρεις, έτσι;



Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ


Τα «Πρέπει»: Ταύρε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για πάθος, ερωτική τύχη, νέα ξεκινήματα, καυτά μηνύματα και τηλεφωνήματα! Μια χαρά σε βρίσκω τυχεράκια!
Τα «Μη»: Ταύρε του 1ου το νου σου! Ξεκινά μία αισιόδοξη και χαρούμενη περίοδος! Θέλει όμως σοβαρότητα και ωριμότητα! Μην πάρουν σε παρακαλώ τα μυαλά σου αέρα τώρα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΣ


Τα «Πρέπει»: Δίδυμε του 2ου δεκαημέρου ετοιμάσου για την πιο σεξουαλική, παθιασμένη, ερωτική περίοδο! Οι καυτές στιγμές και βραδιές θα είναι απανωτές!
Τα «Μη»: Δίδυμε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, είσαι μέσα στη γοητεία και την σεξουαλικότητα! Γιατί τότε πουλάκι μου, χαλάς την ατμόσφαιρα με χαζο-χειραγωγήσεις, καταπίεση και ζήλια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Τα «Πρέπει»: Καρκίνε του 2ου δεκαημέρου επιτέλους τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Ιδίως αν αυτά αφορούν συντροφικότητα, επισημοποίηση και σταθερότητα! Loveisintheair!
Τα «Μη»: Καρκινάκι 1ου και 3ου δεκαημέρου… Δεν φτάνουν τα απανωτά λάθη που είχες κάνει το περασμένο διάστημα, έρχεται και ο Άρης στον Αιγόκερω να σε ξυπνά κάθε πρωί, ρωτώντας σε: «Έλα, πες! Τι βλακεία λες να κάνουμε πάλι σήμερα, να διαλύσουμε άλλη μια διαπροσωπική σχέση σου;»


Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

ΛΕΩΝ

Τα «Πρέπει»: Λιονταράκι του 2ου δεκαημέρου Είσαι κούκλος, λαμπερός και σίγουρα η ανανεωμένη σου εμφάνιση θα φέρει άπειρους θαυμαστές στα πόδια σου! Φτου, φτου μη σε ματιάσω!
Τα «Μη»: Λέοντα του 1ου και του 3ου, άσε λίγο στην άκρη δουλειές, άγχη, υποχρεώσεις και τρεξίματα! Υπάρχει και ένας έρωτας να φροντίσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «Πρέπει»: Παρθενάκι του 2ου και του 3ου, πες τι θες και θα το έχεις! Ερωτική τύχη, θαυμαστές, φλερτ, μεγάλο έρωτα, πάθος, δημιουργικότητα, κατακτήσεις και λάμψη! Ναι εσύ είσαι ο ερωτικός πρωταγωνιστής τώρα!
Τα «Μη»: Παρθένε του 1ου μια χαρά και εσύ, αλλά σε θέλω λίγο πιο σοβαρό! Βλέπεις εσένα δεν σε συμφέρει να έχεις υπερβολική ανεμελιά και επιπολαιότητα στον έρωτα, γιατί θα χαθούν ευκαιρίες!



Ο Άρης στον Αιγόκερω ως 26/5 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 3 θα ταλαιπωρηθούν

ΖΥΓΟΣ

Τα «Πρέπει»: Ζυγέ του 2ου, η ευκαιρία για επανασύνδεση μόλις ήρθε! Το νου σου μόνο γιατί οι χειρισμοί σου πρέπει να είσαι ολόσωστοι για να πετύχεις το «Ξανά μαζί!».
Τα «Μη»: Ζυγέ του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, αν επιμείνεις στο παρελθόν, σε καυγάδες και σε τοξικές καταστάσεις, αντί να απεμπλακείς απ’αυτά, σε βλέπω για πολλά δάκρυα! Προσοχή λοιπόν στα λάθη…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «Πρέπει»: Σκορπιέ 2ου και 3ου δεκαημέρου ναι, ναι, ναι! Χτυπάει το τηλέφωνο, το messenger, η πόρτα και είναι το μήνυμα, το νέο, το πρόσωπο που θες! Οι ερωτικές επαφές είναι το κλειδί στο γοητευτικό χαμόγελο σου!
Τα «Μη»: Σκορπιέ του 1ου, ετοιμάσου και εσύ για μηνύματα και τηλεφωνηματάκια ερωτικά! Το νου όμως γλυκό μου… Πρέπει να απαντάς ή να κάνεις το πρώτο βήμα, συνειδητοποιημένα με ωριμότητα και σοβαρότητα! Όχι κουκουρούκου καταστάσεις!



Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «Πρέπει»: Τοξότη του 2ου δεκαημέρου ξεκινά μία απόλυτα ερωτική και σεξουαλική περίοδος! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Κυνηγάς ευκαιρίες και βρίσκεις τρόπους τώρα, να σταθεροποιήσεις επιτέλους την ερωτική σου ζωή! Ε μα καιρός ήταν!
Τα «Μη»: Τοξότη του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, αντί να ευχαριστιέσαι την σταθερότητα, την ηρεμία αλλά και τον αισθησιασμό στην ερωτική ζωή, εσύ ξοδεύεις φαιά ουσία σε τσακωμούς λόγω ζήλιας και κτητικότητας! Ε όχι…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «Πρέπει»: Αιγόκερε του 2ου, είσαι σέξι, δυναμικός, μια σκέτη γοητεία! Ναι ξεκινά μία εποχή γεμάτη πάθος, ερωτισμό και κατάκτηση ερωτικών-και όχι μόνο-στόχων!
Τα «Μη»: Αιγοκεράκι 1ου και 3ου δεκαημέρου κουράγιο και κυρίως, κυρίως λέγω, ψυχραιμία! Τα νεύρα σου, τα ξεσπάσματα σου, τα λάθη σου, τα πάθη σου, εσένα θα πλήξουν στο τέλος και σε «κόβω» για σοβαρές απώλειες…



Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «Πρέπει»: Ναι Υδροχόε του 2ου δεκαημέρου, ανανεώνεσαι ψυχικά αλλά και συναισθηματικά! Είσαι πιο δυνατός και απόλυτα πιο γοητευτικός! Ναι, αυτήν την περίοδο κατακτάς όνειρα ερωτικά, ιδίως αν κινηθείς παρασκηνιακά!
Τα «Μη»: Υδροχόε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, κάτω τα χέρια σου! Δεν βλέπεις ότι αυτό που πας είναι παράνομο, είναι λάθος, είναι απαγορευμένο, κάνει τζιζ;;; Μακριά λοιπόν, γιατί εσύ θα πληγωθείς και θα εκτεθείς στο τέλος…»


ΙΧΘΥΣ

Τα «Πρέπει»: Πρέπει Ψαράκι του 2ου και του 3ου αλλάζεις, αλλάζεις, αλλάζεις και αξίζεις χειροκρότημα! Κούνα αυτές τις μέρες το μικρό σου δαχτυλάκι και guesswhat, ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο πραγματοποιείται!
Τα «Μη»: Ψαράκι του 1ου; όλα σούπερ και μπράβο σου μωρό μου, που θες να κάνεις αλλαγή, να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να κερδίσεις στα ερωτικά όνειρα σου! Το μόνο που θέλω από εσένα όμως, είναι όλα αυτά να τα κάνεις με ηρεμία, σκέψη να προηγείται και ωριμότητα, οκ;

Πηγή:oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρεvoχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το...