Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/3/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/3/2018

Καλό Μήνα σε όλους!

Η Άνοιξη μας καλωσορίζει λίγο περίεργα αφού Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες το ρίχνουν στους τσακωμούς, αλλά και ορισμένοι το «ρίχνουν» στον… Έρωτα και το πάθος, ιδίως για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες!

Κριός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το ερχόμενο διάστημα, Κριέ μου, πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε κρατούν δέσμιο στο παρελθόν. Μη φοβηθείς να απεμπλακείς, αλλά αντίθετα συνειδητοποίησε πως η απελευθέρωσή σου αυτή θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου και να βρεις τον προορισμό που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Κριέ. Μπορείς όμως σήμερα να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Κριέ, να τακτοποιήσεις σήμερα εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο, λοιπόν, να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 26 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018


Ταύρος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μην περιμένεις, Ταύρε μου, να εναρμονιστούν οι γύρω σου με τις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες. Είναι εξίσου χρήσιμο, να προσαρμόζεσαι κι εσύ στο περιβάλλον σου. Οι ισορροπίες θα διατηρηθούν μόνο με σοβαρότητα και σύνεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, αφού μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, αφού μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια


Δίδυμος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οι αποφάσεις που πήρες, Δίδυμε, και η σταθερότητα που ακολουθείς, σε οδηγούν με αργά βήματα στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Μην επηρεάζεσαι από καταστάσεις που σου αποσπούν την προσοχή, διατήρησε τη συγκέντρωσή σου και θα καταφέρεις να βελτιώσεις όσα χρειάζεται για να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου, Δίδυμε, από το πουθενά. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, ώστε να τα αποφύγεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού με την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, Δίδυμέ μου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.


Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Καρκίνος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ο αυταρχικός χαρακτήρας κάποιου κοντινού σου, μη συγγενικού, προσώπου, Καρκίνε, σε οδηγεί σε ένταση και αδιέξοδο. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να κάνεις μία ήρεμη συζήτηση, από την οποία όμως μην περιμένεις θαύματα. Αργότερα οι πιέσεις θα υποχωρήσουν και οι διαθέσεις θα βελτιωθούν προς πάσα κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Σήμερα, μπορείς να καταφέρεις πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, διαφορετικά ίσως να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια ισορροπία, αφού είσαι σε θέση να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λέων


Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το υπερβολικά φορτωμένο σου πρόγραμμα, Λέων, ευθύνεται για την ταλαιπωρημένη φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε τη διατροφή σου και μην παραμελείς την εμφάνισή σου. Η ψυχολογία σου δεν είναι στα πάνω της με όσα πέρασες τελευταία, μα σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά, που εδώ και αρκετό καιρό θέλεις να πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Λέων μου, θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Βρίσκεσαι σε θέση, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις το παραμικρό και προπάντων μην αφήσεις οτιδήποτε για αύριο. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για τη βελτίωσή τους.


Αναλυτικές Προβλέψεις Μαρτίου 2018 για όλα τα ζώδια

Παρθένος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η οικογένειά σου, Παρθένε, δημιουργεί κλίμα ζεστασιάς και ασφάλειας, ακόμη και σε φιλικά πρόσωπα που το εκτιμούν και μέσα από την ανταπόδοση αυτής της προσφοράς, ωφελείσαι αρκετά. Αξιοποίησε αυτή τη στήριξη για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι, στην ολοκλήρωση όσων ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της σχέσης σου, Παρθένε μου, καθώς πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν, αρχίζουν και αλλάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, Παρθένε μου. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, είναι καλή μέρα για να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.

Τα ζώδια της εβδομάδας 26 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη


Ζυγός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος, Ζυγέ μου, πέρασαν σαν εφιάλτης και τα ίχνη τους σταδιακά απομακρύνονται από τη ζωή σου. Οι νέες συνθήκες είναι ασύγκριτες! Ετοιμάσου να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Η τύχη επιτέλους σου χαμογελά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη συζήτηση σε χαμηλούς τόνους που θα κάνεις με το ταίρι σου, Ζυγέ, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ μου, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της εργασίας σου, δείχνουν να ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα τις περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Σκορπιός


Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η στήριξη που δέχεσαι, Σκορπιέ, από κοντινό σου πρόσωπο, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δυστυχώς αποσκοπεί κάπου. Μη δείξεις την έκπληξή σου, παρά προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να εξηγήσεις με ήρεμο τρόπο, πως προτιμάς την ευθεία οδό για ό,τι θέλουν να σου ζητήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφός σου, Σκορπιέ, έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο είσαι κι εσύ. Φρόντισε, λοιπόν, να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αρκεί σήμερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά αντίθετα, να προετοιμάσεις το πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη


Τοξότης

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οι κανόνες της φιλικής σου ζωής, Τοξότη, διαρκώς παραβιάζονται από αγενείς παρεμβάσεις κοντινών σου προσώπων. Κράτησε τις ισορροπίες με κάθετο, σοβαρό, αλλά ταυτόχρονα ήρεμο τρόπο. Σύντομα, θα χρειαστεί να βάλεις τάξη στις σχέσεις αυτές, προκειμένου να αποφύγεις μακροπρόθεσμα μια οριστική ρήξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα, Τοξότη μου, αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι με την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ ευχάριστη γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως


Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Νέες ευκαιρίες, Αιγόκερε, κάνουν την εμφάνισή τους τώρα και καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μη βιαστείς να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις, αφού υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γνώμη για το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Μια βιαστική σου στάση θα δυσκολέψει τα πράγματα, οπότε συγκρατήσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, είναι η σημερινή, Αιγόκερε. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα προχωρήσεις στις αλλαγές, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν σημαντικά έσοδα.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Υδροχόος


Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μία επαφή με άτομο από το παρελθόν σου, Υδροχόε, ανοίγει νέους ορίζοντες. Σκέψου πολύ σοβαρά τις προοπτικές και μην αφήνεσαι σε παράλογες σκέψεις, που μπορεί να μην οδηγήσουν πουθενά. Η εργατικότητα και η συνέπεια είναι ο τρόπος για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, Υδροχόε, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσετε καλύτερα, εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Υδροχόε, αλλά καλό είναι, να μην αποπειραθείς σήμερα κάποια αλλαγή. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και χειρίσου με ιδιαίτερη προσοχή κάθε σχετική συζήτηση.

Ιχθύς

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η εκτίμηση ατόμων από το παρελθόν, Ιχθύ, είναι ο δρόμος για την επιτυχία. Μην αφήνεσαι σε παράλογες σκέψεις και μην επηρεάζεσαι από την προσπάθεια κάποιων να σε διαβάλλουν. Εκείνοι που σε γνωρίζουν καλά, ξέρουν τι αξίζεις και είναι σχεδόν σίγουρο, πως θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις πλήρως τη ζημιά του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν από το πουθενά στην επιφάνεια, Ιχθύ μου, κάποια προβλήματα στη σχέση σου. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου ήρεμα και σε βεβαιώνω, ότι όλα θα είναι εντάξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές στη δουλειά σου, Ιχθύ. Κινείς τα νήματα με επιτυχή τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν σήμερα προτάσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση των εσόδων σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 89 Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντί για εκείνον όμως...