Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα… 12/3 – 18/3

Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 12 ως 18 Μαρτίου 2018;

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι.

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 12 ως 18 Μαρτίου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν όψη τριγώνου στις 13 που δείχνει ότι η διαίσθησή σου είναι αυτή τη βδομάδα σε πολύ καλά επίπεδα. Και αυτό έχει σημασία γιατί αποκτάς περισσότερη ενσυναίσθηση και αναγνωρίζεις με μεγαλύτερη ευκολία και τις δικές σου ανάγκες την ίδια στιγμή. Ίσως χρειάζεσαι λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου προκειμένου να γίνουν κάποιες εσωτερικές διεργασίες. Ο μόνος τρόπος να είσαι καλά με τους άλλους και κυρίως μέσα στη σχέση σου, λέει η νέα Σελήνη στις 17, είναι να συνεννοηθείς λίγο πρώτα με τον εαυτό σου – μετά όλα γίνονται.

Δείτε ακόμη: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουνε «φουρτούνες» από την νέα εβδομάδα (12-18/03)!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος το έχουμε πει, θα είναι ένας κοινωνικός μήνας που μπορεί από τη δικτύωσή σου να φέρει και μια νέα σχέση. Αυτό θα μπορούσε να είναι το θέμα της όψης μεταξύ Ήλιου και Δία, μιας πολύ γενναιόδωρης και θετικής γωνίας. Ο μεν Ήλιος βρίσκεται στον οίκο της κοινωνικής ζωής, των ομάδων και των βαθύτερων επιθυμιών και ο δε Δίας στον οίκο της συντροφικότητας. Αν κινείσαι σε κοινωνικό επίπεδο, κάτι που μάλλον θα είχε ενδιαφέρον να κάνεις αυτή τη βδομάδα, είναι πολλές οι πιθανότητες να γνωρίσεις κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες, να φλερτάρεις, να εντυπωσιαστείς και να εντυπωσιάσεις. Σε όλα αυτά συμβάλλει και η εκπληκτική νέα Σελήνη στις 17 που για αρκετές μέρες μετά την πραγματοποίησή της, μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον κοινωνικό τομέα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο τα επαγγελματικά είναι το κεντρικότερο ζήτημα και καλό θα ήταν να συμφιλιωθείς με αυτό και να το αποδεχτείς, γιατί οι εξελίξεις μπορούν να είναι συναρπαστικές. Δεν είναι ότι τα συναισθηματικά αποκλείονται. Απλώς ο χρόνος είναι μάλλον λιγότερος. Πάντως από τις 18 με τον Άρη στον πιο βαθιά συναισθηματικό οίκο σου κάτι γίνεται. Βέβαια, ο Άρης στο σημείο που σχετίζεται (και) με το σεξ, δεν μπορεί παρά να είναι λίγο επιφανειακός και βιαστικός, οπότε ίσως μιλάμε για μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή και έντονη αρχικά και εκεί που δεν το περιμένεις, να νιώσεις ότι δημιουργείται ένα είδος σύνδεσης με εσένα και ΤΟ αντικείμενο του πόθου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα έχει ιδιαίτερες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή, πρώτα από όλα λόγω της δυνατής και θετικότατης όσο δεν φαντάζεσαι όψης μεταξύ του Ηλίου και του Δία, δύο πλανητών που σχετίζονται με την τύχη, τις θετικές εξελίξεις, την επέκταση και τη χαρά της ζωής. Ο πρώτος βρίσκεται στον οίκο των στόχων και της αισιοδοξίας και ο δεύτερος στον οίκο του έρωτα. Αν είσαι σε σχέση οι εξελίξεις μπορούν να είναι συναρπαστικές και να νιώσεις περισσότερη οικειότητα με και αγάπη για τον σύντροφό σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, εννοείται ότι κάτι νέο μπορεί να δημιουργηθεί αυτές τις μέρες και αυτό ενισχύεται και από τη διέλευση του Άρη από τις 18 από τον έβδομο οίκο σου. Εκεί θέλει και μια προσοχή η διεκδικητικότητα να μην αγγίξει τα όρια της επιθετικότητας στις σχέσεις σου.

Δείτε ακόμη: Ο Ερμής στον Κριό : Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως τις 13 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Στις 13 μια από τις καλύτερες όψεις του 2018 μέχρι τώρα (που δεν είχαμε και πολλές συγκλονιστικές) είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια όψη θετική και ταυτόχρονα μυστήρια και γεμάτη ερωτισμό. Ο Ήλιος βρίσκεται στον οίκο του συναισθηματικού βάθους και της οικειότητας σε μια σχέση και ο Δίας σε ένα σημείο που μεταξύ άλλων σχετίζεται με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Και η νέα Σελήνη στις 17 δείχνει ότι κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει στον συναισθηματικό τομέα μέχρι το τέλος του μήνα, αρκεί να είσαι κάπου εκεί έξω, και όχι κάπου εκεί μέσα, δηλαδή στο γραφείο ή στο σπίτι αποκλειστικά. Γιατί δεν θα έρθει κατ’ ανάγκη να σου χτυπήσει την πόρτα, αν και ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Δία στις 13 είναι μια από τις πιο δυνατές όψεις της χρονιάς μέχρι τώρα, και γενικά μια εξαιρετική ένδειξη ότι η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει πολύ καλές εξελίξεις. Αν δεν είσαι σε σχέση ένα πολύ πιθανό σενάριο είναι να δημιουργηθεί κάτι νέο που μπορεί να ξεκινήσει εντελώς από την αρχή, δηλαδή από μια απλή γνωριμία. Μετά τη νέα Σελήνη στις 17 στον οίκο της συντροφικότητας, η κατάσταση φαίνεται ότι θα διαλευκανθεί και ότι θα ξέρεις καλύτερα και πώς να κινηθείς. Και να είσαι σε σχέση όμως, η όψη αυτή σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη μπορεί να φέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις. Και από τις 18 ο Άρης θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που έχει να κάνει με τον έρωτα και η Άνοιξη έρχεται με έντονες διαθέσεις.


Δείτε ακόμη: Η Αφροδίτη στον Κριό από 7 – 31 Μαρτίου 2018! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα έχει πολύ καλά νέα, που μπορεί να μην σχετίζονται και τόσο με τον συναισθηματικό τομέα, αλλά με πιο πρακτικά ζητήματα, παρ’ όλα αυτά, επειδή φαίνεται ότι θα έχεις κάποια μορφή εξελίξεων στα επαγγελματικά, είναι βέβαιο ότι αυτές οι εξελίξεις θα είναι και η αιτία μιας ψυχολογικής ανάτασης. Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον τέταρτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται μεταξύ άλλων και με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Αυτό είναι και το σημαντικότερο για να κάνεις μάλλον πιο σωστές επιλογές στη συναισθηματική σου ζωή. Πρώτα από όλα να νιώθεις ασφαλής από μόνος σου, ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 13 είναι μια εκπληκτική όψη. Ο Ήλιος βρίσκεται στον οίκο του έρωτα και ο Δίας στο ζώδιό σου και η συνεργασία τους είναι άψογη. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στη συναισθηματική σου ζωή αυτή την περίοδο, και αυτό να επικυρωθεί κατά κάποιο τρόπο ως εξέλιξη με την επίσης πολύ θετική νέα Σελήνη πάλι στον πέμπτο οίκο σου στις 17. Νέα Σελήνη σημαίνει δημιουργία νέων καταστάσεων και νέες ευκαιρίες και αυτές μπορούν να έρθουν στη ζωή σου τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Άρης, επίσης, από τις 18 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά στην επικοινωνία και στις νέες γνωριμίες και σίγουρα θα σε κάνει λίγο πιο δραστήριο κοινωνικά.

Δείτε ακόμη: Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια περισσότερο κάποια πρακτικά θέματα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και κάποια άλλα, περισσότερο συναισθηματικά. Ο τέταρτος οίκος σου στον οποίο βρίσκεται ο Ήλιος που πραγματοποιεί μια εξαιρετική όψη με τον πλανήτη της τύχης και των θετικών εξελίξεων, τον Δία, αφορά και στη συναισθηματική σου ισορροπία και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Αποκτά μια αίσθηση ότι είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και μεγαλύτερης εσωτερικής ισορροπίας. Η νέα Σελήνη στις 17 συμβάλλει στο να είσαι εσωτερικά καλά και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 13 είναι μια από τις πιο αρμονικές όψεις της χρονιάς. Και οι δύο πλανήτες χαρακτηρίζονται από τη θετικότητα και τη δύναμή τους, ενώ παράλληλα βρίσκονται και σε δύο κοινωνικούς οίκους. Η Νέα Σελήνη στις 17 πραγματοποιείται στο ίδιο σημείο που βρίσκεται ο οίκος, που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Είναι λοιπόν μια περίοδος κατά την οποία θα βγεις από το σπίτι ή το γραφείο και θα δεις τι γίνεται και εκεί έξω. Και με τον Άρη μαζί σου από τις 18 ο μαγνητισμός που θα εκπέμπεις θα είναι μοναδικός.

Δείτε ακόμη:Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι όψεις της εβδομάδας μπορούν να είναι πολύ θετικές, αλλά αφορούν κυρίως σε πρακτικούς τομείς της ζωής σου. Όμως και με τα συναισθηματικά σου μπορούν οι εξελίξεις να έχουν ενδιαφέρον γιατί όσο καλύτερα πηγαίνουν τα “πρακτικά” αυτή την περίοδο, τόσο καλύτερα είσαι και συναισθηματικά. Παρατηρείται μερικές φορές ότι όσο περισσότερο σου αρέσει ένα πρόσωπο, τόσο πιο απόμακρος δείχνεις, μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό; Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και αν αυτό συμβαίνει από άμυνα, επειδή μπορεί να πιστεύεις π.χ. ότι αυτό σε καθιστά “ευάλωτο”, τότε καλό θα ήταν να το ελέγξεις λίγο για να μην μπερδευτεί η κατάσταση περισσότερο και γιατί είναι και κρίμα ο άλλος ή η άλλη να καταλαβαίνει άλλα αντί άλλων.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Δία είναι μια από τις πιο σημαντικές της τελευταίας περιόδου: ο Ήλιος μάλιστα βρίσκεται στο ζώδιό σου και το ότι σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη της τύχης και των θετικών εξελίξεων στον οίκο των στόχων, των ταξιδιών και της αισιοδοξίας δεν μπορεί παρά να έχει άκρως θετικά αποτελέσματα. Λίγες μέρες μετά, έχουμε και μια νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιό σου που φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, και στον συναισθηματικό. Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται σε ένα σημείο κοινωνικό και δικτύωσης και οι ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή να εκφραστείς συναισθηματικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ