Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περιστέρι: Αδίστακτοι κακοποιοί βίαζαν επί 12 ώρες 40χρονη παρθένα μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Εφιάλτης στο Περιστέρι για 40χρονη παρθένα
Αλβανοί τη λήστεψαν και την κακοποίησαν σεξουαλικά

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία τα πρωτοφανή μαρτύρια στα οποία υπέβαλαν μια 40χρονη γυναίκα δύο αδίστακτοι Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία της στο Περιστέρι και τη βίαζαν επί 12 ολόκληρες ώρες (!) με κάθε δυνατό τρόπο, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της, αδιαφορώντας για τις παρακλήσεις τους να σταματήσουν!

Ενα από τα ανθρωπόμορφα τέρατα που κρύβονταν πίσω από τη φρικιαστική υπόθεση έχει συλληφθεί και φυλακιστεί στην πατρίδα του για παρόμοια αδικήματα. Ομως, ο 25χρονος συνεργός του κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Αθήνα, ώσπου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν και μάλιστα στην ίδια περιοχή όπου είχε καταστρέψει με τόσο αποτρόπαιο τρόπο το σώμα και την ψυχή της άτυχης γυναίκας, η οποία μάλιστα είχε επιλέξει να μην έχει σεξουαλική εμπειρία στη ζωή της!

Ερευνες

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα και το γενετικό υλικό του δράστη βοήθησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του και με την άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών και εμπεριστατωμένες έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το ανθρωπόμορφο κτήνος και να το οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Ηταν Μάρτιος του 2017, όταν οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη 1.30 τα ξημερώματα στη μικρή μονοκατοικία στο Περιστέρι, με πρόθεση να ληστέψουν τις δύο γυναίκες, καθώς είχαν πληροφορίες πως υπήρχε κρυμμένο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αμέσως ξύπνησαν απότομα μάνα και κόρη και τις ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων τους. Εδεσαν σε δύο καρέκλες τις έντρομες γυναίκες και άρχισαν να τις χτυπούν με τις γροθιές τους στο πρόσωπο, ζητώντας να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Αμέσως μετά η 40χρονη βίωσε έναν απερίγραπτο εφιάλτη, καθώς ο 25χρονος άρχισε να τη βιάζει, παρά τις σπαρακτικές παρακλήσεις της στις οποίες έλεγε ότι κατ’ επιλογήν δεν είχε σεξουαλικό παρελθόν!

Ο τρόμος και τα βασανιστήρια που έζησε στα χέρια των βιαστών της κράτησαν από τις 2 τα ξημερώματα έως τη 1 το μεσημέρι!
 Ολο αυτό το διάστημα οι αδίστακτοι Αλβανοί έτρωγαν και έπιναν μέσα στη μονοκατοικία και βίαζαν διαδοχικά την άτυχη γυναίκα, κατά φύσιν και παρά φύσιν!

Το μαρτύριο για μητέρα και κόρη πήρε τέλος όταν ο θείος της 40χρονης ανησύχησε για την απουσία τους και άρχισε να χτυπά τα κουδούνια της μικρής μονοκατοικίας.

Τότε, οι αδίστακτοι κακοποιοί βγήκαν έξω, τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και διέφυγαν, αφού πρώτα είχαν αρπάξει από τις δύο γυναίκες 1.800 ευρώ, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ