Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Τι πρέπει να προσέξεις από τις 12 έως 18 Μαρτίου! Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ:Το κλίμα που θα επικρατεί δε θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες πολύ ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην ζωή σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εκρήξεις θυμού προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Στις 17 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη, και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές σας υποθέσεις. Βέβαια, δε θα μείνουν παραπονεμένες οι οικονομικές σας σχέσεις είτε αφορούν συναλλαγές, είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένα εμπόδια στις συνεργασίες σας, τα οποία θα είναι απαγορευτικά για τις επιδιώξεις σας. Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα ή μεγάλα ρίσκα που απλά θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στην συνέχεια. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις. Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα περιστρέφονται γύρω σας και θα αναζητούν τη συντροφιά σας. Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα… 12/3 – 18/3

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό ξεκινήστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δε χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία. Κάντε καινούριες γνωριμίες και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς. Όσο και αν δε θέλετε να το δείχνετε έχετε ανάγκη από αγάπη και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και να μην το παίζετε απόμακροι και ψυχροί σε όσους προσπαθούν να σας πλησιάσουν λίγο περισσότερο. εξάλλου, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως ο άνθρωπος που θα κερδίσει την καρδιά σας να μην είναι πολύ μακριά, αφού μπορεί να είναι και ένα άτομο που δε φανταζόσασταν. Ένας καλός σας φίλος, ένας γείτονας, ακόμα και κάποιος που σας σύστησαν στον εργασιακό χώρο ή στο οικογενειακό περιβάλλον, είναι πιθανό να γίνει σχέση ζωής. Ίσως προσγειωθείτε σε μια πραγματικότητα που νομίζατε ότι δεν ίσχυε. Όπως και να έχει μην αφήσετε την ενέργειά σας να καταναλωθεί και να απορροφηθεί στον εργασιακό σας χώρο. Κερδίστε τους γύρω με την αυθόρμητη συμπεριφορά σας και αφήστε τη γοητεία σας να κλέψει καρδιές.

Δείτε ακόμη: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουνε «φουρτούνες» από την νέα εβδομάδα (12-18/03)!


ΛΕΩΝ: Οι δεσμευμένοι εκφράστε στο σύντροφό σας με λόγια τα συναισθήματά σας ακόμα και αν φαντάζουν υπερβολικά. Θα εκτιμήσει ότι του ανοίξατε την καρδιά σας και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που δεν είχατε καταλάβει ότι διαθέτει και το έκρυβε γιατί δεν είχε καταλάβει τι πραγματικά νιώθετε. Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές με το σύντροφό σας. Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρις στιγμής δεν ήταν αντιληπτές.Βασικό σας μέλημα πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε θετικά τον οικονομικό σας τομέα. Η εν μέρει απομάκρυνση από τον εργασιακό χώρο, ίσως θα είναι η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή. Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα αρχίσουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές από τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε καινούριες επιλογές και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι. Το σίγουρο είναι πως θα ανακουφιστείτε από εκκρεμότητες, ενώ τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να στρώνουν, παύοντας ορισμένους από τους προβληματισμούς σας. Αρχίστε να αγωνίζεστε για το μέλλον σας, βλέποντας την κάθε στιγμή που θα ζείτε σα μοναδική. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι πιο διαχρονικά. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι αγάπη, αρμονία και ισορροπία και απ’ ότι όλα δείχνουν δε θα σας λείψουν.


Δείτε ακόμη: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιλογές που θα κάνουν αγαπημένα άτομα θα σας ικανοποιούν και θα σας βρίσκουν σύμφωνους. Οι συνεχείς σας προσπάθειες τον τελευταίο καιρό για να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να καρποφορούν, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν και οι συναισθηματικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να σας χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί. Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Απλοποιείστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρών και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί το παρελθόν να υπάρχει αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζείτε ή να συμβιβάζεστε με αυτό. Μπορείτε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα από το παρελθόν αλλά και από το παρών για να νοιώσετε πιο ανακουφισμένα. Από εσάς εξαρτάται πως θα εξελιχθούν σχέσεις και συνεργασίες. Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει. Να έχετε υπόψη σας πως επειδή αρκετές φορές μέσα στο μήνα η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας.

Δείτε ακόμη:Ο Ερμής στον Κριό : Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως τις 13 Μαΐου


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σας σχέση, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης. Να είστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να ξεκινήσει στη ζωή σας. Στις 17 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και μια νέα εποχή θα ξεκινήσει για την ερωτική σας ζωή, που θα βοηθήσει να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη σχέση σας, αλλά και στην δική σας συμπεριφορά. Αυτό που θα έχει περισσότερη σημασία τώρα, είναι να μάθετε να είστε συνεπείς απέναντι στο σύντροφό σας από αυτά που μπορεί να του πείτε έως αυτά που θα θέλετε να κάνετε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. αντιθέτως προτιμήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Εάν υπάρχει κάτι που δε σας ικανοποιεί στη σχέση σας, κάντε μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σας, ώστε να εξομαλύνετε την κατάσταση και να βελτιώσετε το κλίμα. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να μην καταναλώνετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρξει αρκετή κίνηση που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΣ: Ναι μεν πρέπει να γίνετε πιο συζητήσιμοι και πιο κοινωνικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνετε και να ξεφύγετε των ορίων. Υπάρχουν πολλά που πρέπει ακόμα να φροντίσετε πριν προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, όπως οι εναλλαγές της διάθεσής σας ή ο άστατος χαρακτήρας. Στις 17 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, κατασταλάξτε με σοβαρότητα στο πως θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα για να είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ