Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 117-118-119-120-121

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 117-118-119-120-121

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 117 ΕΔΩ 118 ΕΔΩ 119 ΕΔΩ 120 ΕΔΩ 121 ΕΔΩ

Επεισόδιο 117

 Η Μίκα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βλάση και είναι αποφασισμένη να τον ξεμπροστιάσει. 
Η Ρενάτα συνεχίζει να μιλά με τον άγνωστο του Facebook, χωρίς να έχει ιδέα πως είναι ο Αχιλλέας.
 Ο Λεωνίδας παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση του με την Μένη.
 Η Αιμιλία υποψιάζεται ότι η Σύλβια και ο Ζούβας της κρύβουν κάτι σχετικά με την κλοπή του φορτηγού και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, ενώ ο Δαμιανός βάζει νέο στόχο στη ζωή του… να μάθει στη Λατάνια τι θα πει «έρωτας». 
Μέσα σε όλα αυτά, ένα τηλεφώνημα της Μιράντας προς τον Αχιλλέα, από την Αμερική ξαφνιάζει την Βασιλίνα.

Επεισόδιο 118 

Ο Λουκάς απελπίζεται με την απάτη του Βλάση και ξεσπάει σε Λεωνίδα και Θοδωρή, την ίδια στιγμή που η Μίκα πιάνει τον Βλάση επ’ αυτοφώρω και ξεκινούν έναν ομηρικό καυγά. 
Η Μένη αρχίζει να ρίχνει το ενδιαφέρον της στο real estate και συγκεκριμένα στη μικρή αυλή, απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.
 Παράλληλα, ο Ζούβας ετοιμάζεται να δώσει κατάθεση στην αστυνομία και η Βάνα με την Σύλβια κάνουν ό,τι μπορούν για να μην είναι ο εαυτός του.
 Ο Αχιλλέας μετά από μία συνομιλία του με την Ρενάτα στο ίντερνετ, μελαγχολεί καταλαβαίνοντας το αδιέξοδό της. Η Μίκα φτάνει την κατάσταση στα άκρα ζητώντας τα πάντα από Θοδωρή, Βλάση και Λεωνίδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 119 

Όσο ο Αχιλλέας προσπαθεί να πείσει την Βασιλίνα για τις ειλικρινείς του προθέσεις όσον αφορά το γάμο, ο Θοδωρής ενημερώνει τον Λεωνίδα και τον Βλάση για το εξώδικο που τους έστειλε η Μίκα. Ο Βλάσης εκτός εαυτού, ορκίζεται να την εκδικηθεί και του ‘ρχεται μια ωραία ιδέα… κατά τη γνώμη του. Γιατί όλοι οι υπόλοιποι, γίνονται έξαλλοι μαζί του; 
Η Λατάνια προσπαθεί ν’ αποσπάσει πληροφορίες απ’ τον Δαμιανό κι όλο τον πλευρίζει, ενώ ο Ζαχαρίας προσπαθεί να κρυφακούσει τον Ζούβα με την Σύλβια που λένε για την Σοφούλα. 
Η Μένη ψάχνει να βρει τρόπο να αγοράσει όλη την ιδιοκτησία της Μιράντας, ενώ ο Λουκάς με την Αιμιλία έρχονται πιο κοντά…

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Ανατροπή! Βλάσης και Μίκα ερωτεύονται τρελά!

Επεισόδιο 120 

Ο Βλάσης προκαλεί μεγάλη αναστάτωση φωνάζοντας τα κανάλια για να καταγγείλει τον Πασαμήτρο και η Μένη αναγκάζει τον Αχιλλέα να παραιτηθεί από την αγορά του ακινήτου της Μιράντας. 
Η Σύλβια με τον Ζούβα κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν την προσοχή του Φώτη και του Ζαχαρία και να μπορέσει να κλέψει το φορτηγό η Βάνα, ενώ η Μίκα μετά από μία συζήτηση που έχει με την Ρενάτα, τρομάζει με τον εαυτό της. 
Ο Δαμιανός εντυπωσιάζεται από την ωμή ειλικρίνεια της Λατάνιας και η Μένη ανταλλάσσει πυρά με την Αιμιλία. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας στο στρίμωγμα της Μένης; 
Θα καταφέρει να κλέψει η Βάνα το φορτηγό; 
Και τέλος, ποια θα είναι η αντίδραση του Λεωνίδα στα καμώματα του Βλάση;

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επεισόδιο 121

Η δεύτερη κλοπή φορτηγού της Sofo είναι γεγονός και κανείς δεν υποψιάζεται την Βάνα, καθώς ο Ζούβας και η Σύλβια προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την Αιμιλία. 
Η Μίκα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί συμβιβαστική λύση με τον Βλάση κι εκείνος δέχεται να βγουν οι δυο τους για να μιλήσουν.
 Μόνο που η συνάντησή τους παίρνει απρόβλεπτη τροπή… 
Με τη Μένη να θέλει να αποκτήσει την αυλή και την Ρενάτα να είναι έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της χωρίς τον ίδιο, ο Αχιλλέας έρχεται να περάσει ένα βράδυ στην αυλή, για να αποχαιρετήσει την παλιά του ζωή. Αυτό που θα δει όμως δεν το περιμένει: 
Ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας που χτυπά την πόρτα της Ρενάτας;
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 122-123-124-125-126 ΕΔΩ 127-128 ΕΔΩ 129-130-131 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

115 ΕΔΩ
116 ΕΔΩ
117 ΕΔΩ
118 ΕΔΩ
119 ΕΔΩ
120 ΕΔΩ
121 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...