Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμμένος για μήνυση σε Βαξεβάνη: «Και εγώ στη θέση του Σαμαρά πιθανόν θα έκανα το ίδιο»

«Και εγώ στη θέση του Σαμαρά πιθανόν θα έκανα το ίδιο» δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τόνισε: “Το υπόβαθρο της ανάρτησης δεν ήταν σατιρικό, είχε ξεπεράσει τα όρια του σατιρικού. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του και την τιμή του”.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην πρωθυπουργός προέβη σε αυτή την κίνηση μετά από ανάρτηση του Κ. Βαξεβάνη στο twitter με την οποία εμφάνιζε, επί της ουσίας, τον κ. Σαμαρά ως ηθικό αυτουργό για τους θανάτους ανθρώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά τονίζουν πως «η χυδαία και προκλητικά προσβλητική ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του κ. Σαμαρά αποτελεί ντοκουμέντο αθλιότητας» προσθέτοντας πως «η διατεταγμένη αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και καιρό αποκαλύπτεται κάθε μέρα και περισσότερο».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Βαξεβάνης όχι μόνον δεν ανακάλεσε αλλά σε νέα του ανάρτηση εξαπέλυσε νέα επίθεση στον κ. Σαμαρά, επισημαίνοντας πως “η ταραχή πλέον είναι εμφανής”.

Το tweet του Κ. Βαξεβάνη προκάλεσε την οργή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που καλεί τους ενοίκους του Μαξίμου «να τον μαζέψουν»: «Το γνωστό φερέφωνο της κυβέρνησης ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Καλούμε τους ενοίκους του Μαξίμου να τον μαζέψουν, γιατί τους εκθέτει πια απροκάλυπτα», αναφέρουν πηγές της Πειραιώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ