Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το μπλοκάκι των αλλαγών έβγαλε ο Τσίπρας – Ποιά η ημέρα του ανασχηματισμού

H απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από το υπουργείο Εργασίας φαίνεται ότι επιταχύνει τον, ήδη καθυστερημένο, ανασχηματισμό που σχεδίαζε ο Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost.gr, o Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη βγάλει το μπλοκάκι σχεδιάζοντας τις αλλαγές που θα υπάρξουν αλλά και τις καραμπόλες που ενδέχεται να προκύψουν στην πορεία. Διότι δεν είναι μόνον η κάλυψη των κενών του Κώστα Ζουράρι, που είχε παραιτηθεί προ μηνός γιατί είχε καθυβρίσει τους οπαδούς Ολυμπιακού και Άρη, ή της Ράνιας Αντωνοπούλου, που δεν αποκλείεται – λένε κάποιοι – να συμπαρασύρει και το σύζυγό της.

Τα μέτωπα είναι αρκετά ακόμη. Όπως του κ. Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προετοίμαζε την αποχώρησή του ως Επίτροπος στο Συμβούλιο της Ευρώπης και, παράλληλα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κόπωσης, της Λυδίας Κονιόρδου, που έχει έρθει σε αντιπαράθεση με δημιουργούς αλλά και τους προκατόχους της στο Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και σειράς άλλων στελεχών που συγκέντρωσαν εσχάτως τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ο κ. Παν. Κουρουμπλής.

Πρόθεση του κ. Τσίπρα δεν είναι μόνον να διορθώσει ανορθογραφίες αλλά, παράλληλα, και να σηματοδοτήσει το «άνοιγμα» τόσο σε στελέχη νέας γενιάς όσο και σε πολιτικά πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας. Κατά κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, δεν αποκλείεται η ανακοίνωση των σχετικών αποφάσεων να είναι κοντά, ενδεχομένως και την προσεχή Τετάρτη.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....