Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Δηλητήριο» Αντώναρου για τη διαφοροποίηση Σαλμά: Ελπίζω να μην τον διαγράψουν…

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος τις πληροφορίες για δυσφορία στη ΝΔ για τη διαφοροποίηση του Μάριου Σαλμά και την άρνησή του να υπογράψει το αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τους κ.κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή.

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος διαγράφηκε από τη ΝΔ στις 10 Φεβρουαρίου, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά από αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Σαλμά, γράφοντας και πάλι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Με τον Μάριο Σαλμα, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, δεν με συνδέουν σχέσεις ιδιαίτερης προσωπικής φιλίας. Θεωρώ όμως ότι έκανε μια από τις τρεις καλύτερες τοποθετήσεις στη συζήτηση για την εταιρία Νovartis στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα.
Με ηπιους τόνους, με ψυχραιμία και με πολλά στοιχεία υπερασπίσθηκε την υπόληψη του. Χωρις τσιριχτα. Χωρίς απειλές. Χωρίς αγοραίες εκφράσεις. Δεν συνέπλευσε με κάποιους άλλους που ειδικεύονται, με αμφισβητούμενο ταλέντο σε φτηνιάρικους θεατρινισμούς.

Μου λένε ότι “πολλοί” ενοχλήθηκαν. Λέτε; Ελπίζω να μην τον διαγράψουν. Αλλά κι αν προ-αποφασίσουν να το κάνουν, να θυμηθούν να εφαρμόσουν τους κανονισμούς. Πραγμα που δεν έκαναν βέβαια στη δική μου περίπτωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 90 Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον...