Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/2/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/2/2018

Ο Φλεβάρης έλαβε τέλος και μαζί του και ο… Χειμώνας! Ένας κουτσο-μήνας αρκετά ανατρεπτικός και αποκαλυπτικός κάνει φινάλε και καλωσορίζει την Άνοιξη! Ο Μάρτης είναι προ των πυλών!

Κριός

Γενικά
Οι αδιέξοδες μέρες του παρελθόντος, Κριέ, έφτασαν στο τέλος τους. Το μέλλον φέρνει εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε οριστικές λύσεις και θα βάλουν τάξη σε εκκρεμότητες που σε βασανίζουν. Μη βιαστείς πάντως να δημοσιοποιήσεις τις αποφάσεις σου και μην αφήνεις τους άλλους να σε επηρεάσουν με την άποψή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες, Κριέ, και αυτό σε απομακρύνει λίγο από τη σχέση σου και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Κριέ, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Ταύρος

Γενικά
Η ταχύτατη πρόοδός σου, Ταύρε, έχει ενοχλήσει κάποιους που βρίσκονται μέσα στο στενό σου περιβάλλον και διαδίδουν διάφορα εις βάρος σου. Μη δίνεις σημασία σε σχόλια και κοίτα το δρόμο σου, που είναι ανοιχτός και γεμάτος ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη. Η συνέπεια και η εργατικότητά σου διαρκώς ανταμείβονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να επιβληθείς στο ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές κινήσεις και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Αναλυτικές Προβλέψεις Μαρτίου 2018 για όλα τα ζώδια

Δίδυμος

Γενικά

Ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας σου, Δίδυμέ μου, και η ιδιαίτερη απόδοσή σου στα δύσκολα, σου δίνουν το προβάδισμα και βελτιώνουν δραστικά τις συνθήκες της ζωής σου. Οι ικανοποιήσεις είναι πολλές, το πρόγραμμα παραμένει δύσκολο, αλλά η εργατικότητά σου σε βοηθάει να ανταποκρίνεσαι πάντα με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα, Δίδυμε, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας και όλα θα πάνε καλά. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι στην ζωή σου, οι πλανήτες (η Αφροδίτη από τους Ιχθείς) σε ευνοούν, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Είσαι σε θέση να προχωρήσεις σε συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου να αυξηθούν. Απόφυγε πάντως τα περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Γενικά

Οι δημόσιες σχέσεις, Καρκίνε, και οι ισχυρές σου διασυνδέσεις σε οδηγούν σε επιτυχίες, που όμως είναι δίχως μεγάλη διάρκεια. Φρόντισε την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, αφού πολύ σύντομα η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων απομακρύνεται. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο βρίσκει το ερχόμενο διάστημα κάποια εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, που θέλεις να λύσεις άμεσα. Φρόντισε, λοιπόν, να μιλήσεις με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα είναι καιρός να κινηθείς δυναμικά, αφού σε περιμένει το πρόσωπο που ψάχνεις τόσο καιρό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να δεις με πολλή ψυχραιμία κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, διότι θα δημιουργηθούν από άλλους ορισμένα προβλήματα, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου αχρείαστα έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να έχεις ένα καλύτερο προγραμματισμό.


Λέων

Γενικά
Οι εντάσεις των ημερών, Λέων μου, γίνονται αφορμή για να δεις τις πραγματικές προθέσεις συνεργατών και φίλων. Είναι πιθανό, πολύ σύντομα να μην μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσα υπόσχεσαι και να δημιουργηθούν εντάσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να δείξεις ψυχραιμία και να μην πεις λόγια που θα σε δεσμεύσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να τονώσεις το ηθικό στο ταίρι σου, Λέων μου, για να το κάνεις να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματα που έχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, Λέων, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αφού είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά! Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις πάρα πολύ.

Εξάγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα 27/2: Παθιασμένοι Καυτοί Έρωτες


Παρθένος
Γενικά
Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα μπορείς περισσότερα, Παρθένε, τώρα που έχεις το χρόνο, διότι σύντομα μερικές υποχρεώσεις μπαίνουν στο προσκήνιο και απαιτούν μεγάλη προσήλωση. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη, μην την παραμελείς και μην υπερβάλλεις με καταστάσεις που δε σημαίνουν πολλά

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στη σχέση σου, Παρθένε. Φρόντισε, λοιπόν, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να πεις όσα μπορεί να σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου θα συνεχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, Παρθένε μου, αρκεί να ξεκουράζεσαι περισσότερο, καθώς ξοδεύεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μία τάξη, διότι το τελευταίο διάστημα έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε σήμερα τα περιττά έξοδα.


O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Ζυγός

Γενικά
Αν καταφέρεις, Ζυγέ, να κρατήσεις με συνέπεια το πρόγραμμα που τώρα έχεις βάλει, πολύ σύντομα θα δεις ευχάριστα αποτελέσματα. Άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ και στο εξής, πολλές χαρές και ικανοποιήσεις θα περιλαμβάνονται στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα, που εδώ και πάρα πολύ καιρό έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές σήμερα, για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

Σκορπιός


Γενικά
Φιλικό άτομο από το παρελθόν, Σκορπιέ, κάνει την επανεμφάνισή του, δίχως να υπόσχεται συγκεκριμένα πράγματα. Δείξε αυτοσυγκράτηση και μην αφήνεις συναισθήματα του παρελθόντος να βγουν στην επιφάνεια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα και δεν πρέπει να το ξεχνάς αυτό, περιμένοντας θαύματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ, και να βγάλετε από κοινού κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέση σας

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ. Σήμερα, μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Τοξότης

Γενικά
Σύντομα, Τοξότη, θα μάθεις μία πληροφορία που δεν περιμένεις. Η άποψή σου για τα πράγματα θα αλλάξει ριζικά. Δείξε ψυχραιμία και μην αφήσεις το θυμό σου να σε κατευθύνει. Η ένταση θα υποχωρήσει σύντομα και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσο περνάει ο καιρός, Τοξότη, η σχέση σου γίνεται ισχυρότερη και αποκτά πιο γερές βάσεις. Έχεις όλα τα φόντα για να δεις διαφορετικά πολλές καταστάσεις, ώστε τα πράγματα να γίνουν ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Τοξότη μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μη νευριάζεις για πράγματα, που θα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε συμφωνίες και τις επικυρώσεις τους, που μπορεί να χρειαστούν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως


Γενικά
Ο ατίθασος χαρακτήρας σου, Αιγόκερε, και η διάθεσή σου να αντιμετωπίζεις ανάλαφρα μερικές φορές τις καταστάσεις, δημιουργεί συχνά λανθασμένες εντυπώσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε την απαραίτητη σοβαρότητα και κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και μην αφήνεις περιθώρια για ελπίδες, που δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Αιγόκερέ μου, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου! Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα εισπράξεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πολλά στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, σήμερα δεν πρέπει να δείξεις καθόλου παρόρμηση. Σε ό,τι σου προτείνουν, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά!

Δες το Αστρολογικό Δελτίο για την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018

Υδροχόος


Γενικά
Η ευαισθησία σου, Υδροχόε, σε οδηγεί συχνά σε λάθος συμπεράσματα. Μην ξεχνάς, πως οι άνθρωποι γύρω σου δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσένα. Προσπάθησε να συντονιστείς και να κατανοήσεις τις διαφωνίες που σε θέτουν πιο μακριά από τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Υδροχόε μου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά, Υδροχόε. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και ειδικά να υποκύψεις σε περιττά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει, Ιχθύ μου, και σου προσφέρει ικανοποιήσεις μέσα από προτάσεις που διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων σου. Δείξε σοβαρότητα στην εκτίμηση των καταστάσεων, φροντίζοντας να ανταποκριθείς σύντομα και δίχως φόβο σε αυτά που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Ιχθύ, κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Καλό είναι, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει γοητεία και ερωτισμό, ώστε να μη γνωρίζεις αντιστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Ιχθύ αν σήμερα δεν κινηθείς παρορμητικά. Τα οικονομικά σου όμως, δεν προχωρούν ικανοποιητικά. Πρέπει να ετοιμάσεις ένα πληρέστατο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη από συναδέλφους του! Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε...