Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/2/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/2/2018

Μάλλον σήμερα θα έπρεπε να γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο! Βλέπετε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει πραγματοποίηση επιθυμιών, μοιραίους μεγάλους έρωτες., ερωτισμό και γοητεία, στους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, Καρκίνους και Αιγόκερους των αρχών του 3ου δεκαημέρου!


Κριός

Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, αλλάζει ξαφνικά και μια κρίση σε βρίσκει σε πολύ δύσκολη θέση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να βάλεις σε τάξη όσα εξαρτώνται από σένα, τώρα που υπάρχει χρονικό περιθώριο. Να είσαι σε ετοιμότητα για να καταφέρεις μακροπρόθεσμα να αντιμετωπίσεις πλήρως τα εμπόδια. Έχεις πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις, Κριέ μου, αυτό όμως δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου, καθώς με τέτοια συμπεριφορά θα έρθει η απομάκρυνση. Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Κριέ, στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για ακόμη μία φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για βελτίωση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.

Εξάγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα 27/2: Παθιασμένοι Καυτοί Έρωτες
Ταύρος

Οι καταστάσεις διαρκώς δυσκολεύουν, Ταύρε, εξαιτίας της τεράστιας ασυνέπειας τρίτων προσώπων, που αντιμετωπίζεις. Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και σε γυρίζουν διαρκώς πίσω, φέρνοντας πολλά εμπόδια. Δείξε ψυχραιμία και μην υπερβάλλεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια. Τα άστρα δείχνουν πως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα, Ταύρε. Καλό, λοιπόν, είναι, να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε κάποιες καταστάσεις να ισορροπήσουν. Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ταύρε μου, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς όμως να προχωρήσεις σε προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Τα ζώδια της εβδομάδας 26 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Δίδυμος

Η οικογένεια σε απασχολεί διαρκώς, Δίδυμε, με αμέτρητες υποχρεώσεις, γεγονός που φέρνει σε δεύτερη θέση τις προσωπικές σου ανάγκες, οι οποίες παραμένουν ακάλυπτες. Μην υπερβάλλεις, αλλά προσπάθησε να δώσεις προτεραιότητα σε όσα χρειάζονται άμεση κάλυψη και άφησε τα υπόλοιπα στο χρόνο τους. Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στη σχέση σας. Θα δεις μετά, ότι όλα θα είναι καλύτερα. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, που είναι μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Μην απαντήσεις σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, πριν τις μελετήσεις καλά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Νέα στοιχεία για μία σοβαρή υπόθεση που σε απασχολεί, Καρκίνε, έρχονται στην επιφάνεια και σου αλλάζουν τελείως τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ζητήματος. Τώρα ανοίγεται μπροστά σου μια νέα προοπτική, που σε οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Μερικές φορές, Καρκίνε μου, το έντονο ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην απομακρύνεσαι όμως και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για το παραμικρό στη δουλειά σου, Καρκίνε, αφού έχεις δρομολογήσει τα θέματά της με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα κινηθούν ικανοποιητικά. Στα οικονομικά σου, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη, αλλά και ανοίγματα, που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια
Λέων

Η ανάγκη σου για επικοινωνία, Λέων, σε οδηγεί σε απότομες επιλογές. Πρόσεξε περισσότερο, αφού δεν είναι όλοι οι άνθρωποι όπως φαίνονται και υπάρχει περίπτωση να εμπλακείς σε περιπέτειες. Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια, για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Η κοινωνικότητα σου θα σε εμποδίσει να οδηγηθείς στη μοναξιά που φοβάσαι. Σήμερα, Λέων, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να καλυτερεύσεις πολλές, κάπως προβληματικές, καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Στη δουλειά σου, Λέων μου, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη
Παρθένος

Οι καταστάσεις έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου, Παρθένε. Προφανώς, δεν γνωρίζεις κάποια νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πως να κινηθείς. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και παρατήρησε προσεκτικά τις λεπτομέρειες, καθώς μέσα σε αυτές θα βρεις τη σωστή εξήγηση για όσα συμβαίνουν. Με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς, Παρθένε μου, η ερωτική σου διάθεση σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη! Φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα, για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σταματούν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε, λοιπόν, τώρα, που οι συνθήκες μέρα με τη μέρα θα βελτιώνονται, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!
Ζυγός

Μία φιλική σου κατάσταση, Ζυγέ μου, έχει φτάσει σε σημείο, από το οποίο μόνο μία ανατροπή μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις. Μην αργήσεις να την πραγματοποιήσεις, αφού όλα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν προς το χειρότερο. Δεν αξίζει να ανέχεσαι συμπεριφορές που σε θίγουν. Οι πλανήτες σήμερα σε ευνοούν, Ζυγέ, και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου! Θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλειάς σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε, λοιπόν, να μη χαλάσεις κάτι, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που σήμερα θα έχεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα πολλά έξοδα και έχε προγραμματισμό για να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις, που φαίνεται να σε δυσκολεύουν.

Δες το Αστρολογικό Δελτίο για την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018
Σκορπιός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Σκορπιέ μου, να ξεκαθαρίσεις όσα βρίσκονται σε αβεβαιότητα και να πάρεις αποφάσεις για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή πορείας. Πολλές φορές χρειάζεται να αποχωριστείς κάτι, προκειμένου να έρθει εκείνο που σου αξίζει. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Σκορπιέ, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα, αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που ίσως σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, αρκεί σήμερα να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις, και ειδικά αυτές που έρχονται από το παρελθόν. Προσπάθησε να ισορροπήσεις οικονομικά σου, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Τοξότης

Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και νιώθεις ασφάλεια. Μπορεί μια μερίδα των συγγενών σου να μη σου προσέφερε αντίστοιχα στο παρελθόν, αυτά όμως έχουν πλέον τελειώσει και το αύριο σου επιφυλάσσει ανταμοιβές για την καλή σου πρόθεση και την ανθρωπιά στη συμπεριφορά σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου, Τοξότη, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί κανένας να σε συγκρατήσει! Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σταματάς την αναζήτηση, διότι η εύνοια της Αφροδίτης τώρα σου επιφυλάσσει πολύ ωραία πράγματα! Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να μη σε πιάσει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως

Οι πλανήτες, Αιγόκερε, σου χαρίζουν την εύνοιά τους και σου προσφέρουν την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου για εξέλιξη και πρόοδο, σε όλους τους τομείς. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τις δημιουργικές σου ιδέες, που πρέπει να οδηγηθούν στην πραγματοποίησή τους. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερε μου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου. Η εργασία σου θα πάει πολύ καλά, Αιγόκερε. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, θα αυξηθούν.

Υδροχόος

Η οικογένεια σε απασχολεί, Υδροχόε μου, με πολλά ζητήματα που δε σε αφορούν άμεσα. Μην επιτρέψεις να σπαταληθεί πολύτιμος προσωπικός σου χρόνος στην αναζήτηση λύσεων για ξένα προβλήματα. Πλέον, ο καθένας πρέπει να αναλάβει οριστικά τις ευθύνες του. Η καλή σου διάθεση, Υδροχόε, και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά στο σημερινό πρόγραμμά σου, Υδροχόε μου, κι εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Οφείλεις, λοιπόν, να ετοιμάσεις ένα πλάνο και να δώσεις προτεραιότητα, στα θέματα που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ιχθύς

Σύντομα θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, Ιχθύ, και να οδηγηθείς στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Η ικανοποίηση που θα γευτείς είναι ανάλογη του μεγάλου κόπου και της επίμονης προσπάθειας που έδειξες. Ετοιμάσου δεχτείς τα οφέλη! Έχεις δημιουργικό πνεύμα, Ιχθύ, και μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα στη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία! Μπορείς, Ιχθύ, και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στη δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα βοηθήσουν, να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά σου, ορισμένα προβλήματα του παρελθόντος θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 90 Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον...