Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 26/2

Ο Τόνυ παθαίνει σοκ με την απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας. Παράλληλα η Αμαλία θα αναστατωθεί μόλις ακούσει τον Θεοχάρη (τυχαία) στο τηλέφωνο, να εξομολογείται με πάθος στη Βέρα, το πόσο την ζηλεύει.

Η προφυλάκιση του Άγγελου, συγκλονίζει την οικογένεια Μελά, κυρίως την Αφροδίτη, που ξεσπά σε όλους γύρω της, κατηγορώντας τους. Οι τύψεις και ο υψηλός πυρετός οδηγούν τον Ορφέα σε παραλήρημα, με κίνδυνο ν’ αποκαλύψει τη σκοτεινή του πλευρά. Ο Ρίτσαρντ πείθει τον Τόνυ να «εκτελέσουν» τη νέα μεγάλη προμήθεια όπλων που τους έχει ζητηθεί. Τατιάνα και Αμαλία, μπαίνουν στη τελική ευθεία του σχεδίου τους για ν’ αποκαλύψουν την Μαργκώ. Αναστατωμένη η Νικόλ, από την απόπειρα αυτοκτονίας της Άννας, τηλεφωνεί κρυφά στον Αλέξανδρο, ο οποίος δίχως να χάσει χρόνο, φτάνει στο Λονδίνο.

Η Άννα τα χάνει από την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αλέξανδρου στο Λονδίνο. Προσπαθεί με κάθε τρόπο ν’ αποφύγει τις ερωτήσεις του για το τι συμβαίνει. Παράλληλα ο Τόνυ μετράει τις ώρες για να βρεθεί κοντά στην Τατιάνα, ενώ εκείνη τον βλέπει σε φωτογραφία να φιλιέται με την Άννα σε μία δεξίωση και μαθαίνει για τον φόνο της Αμάντα. Ο Ορφέας φέρνει σ’ απόγνωση την Ελένη που καλεί για ενισχύσεις τον Παύλο. Η φιλία του Στέφανου με την Όλγα αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα και γίνεται ολοένα και πιο πυκνή στη καθημερινότητα τους… Ο Άγγελος υποφέρει στην φυλακή, την ώρα που
η Αφροδίτη αγωνίζεται να τον σώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ