Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

ΚΡΙΟΣ 

Αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί φίλε Κριέ η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, επηρεάζοντας την διάθεση και την συγκέντρωσή σου στην καθημερινότητα και στην εργασία, κάτι που μπορεί να προκαλέσει λάθη ή να είσαι υπερευαίσθητος σε ότι ακούσεις. Η τάση να αναπολείς το παρελθόν και να χάνεσαι στις σκέψεις σου σε βάζει σε μία διαδικασία εσωστρέφειας.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 δεν αποκλείεται να φέρει παρελθούσες ευκαιρίες επαγγελματικές στο προσκήνιο, που να σου δώσουν άλλες προοπτικές και να προχωρήσεις σε επιτυχημένες επιλογές στον συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα, νιώθεις έντονα την ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου και πιθανά να εκδηλώσεις έντονα και βαθύτερα συναισθήματα που θα θεριέψουν την φλόγα της σχέσης σου. Είναι πιθανές ακόμα οι επιστροφές από το παρελθόν, προκαλώντας συναισθηματική ένταση και μεγάλο πάθος.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 ανεβάζει την ένταση και τον εκνευρισμό, φέρνει απωθημένα και ενοχές από τραύματα του παρελθόντος στο παρόν, δυσκολεύοντας έτσι την επικοινωνία με τους γύρω σου. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στις παρέες που θα βρεθείς ή με το ταίρι σου γιατί η υπερένταση που νιώθεις πιθανά να σε ωθήσει να εκφραστείς απότομα και επιθετικά, προκαλώντας αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 ανεβάζει την συναισθηματικότητα στα ύψη. Αυτό είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στην εργασία και στην καθημερινότητα ή να σχηματίσεις απόψεις για πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς στην πραγματικότητα να βλέπεις καθαρά. Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις επηρεαζόμενος από την συναισθηματικότητα που μπορεί να σε διακατέχει. Άγχος και αισθήματα ανικανοποίητου μπορεί να σε ωθήσουν να εκτονωθείς στο ταίρι ή στις παρέες σου, δυσκολεύοντας περισσότερο την κατάσταση. Άφησε την διαίσθηση και την αισιοδοξία να σε οδηγήσει, κάτι που θα δεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις πιο δυνατός.


Εξάγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα 27/2: Παθιασμένοι Καυτοί Έρωτες

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 «πρωταγωνιστεί» αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε, με τον Ήλιο να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δίνοντας μεγάλη «δόση» ρομαντισμού και φαντασίας σε επίπεδο δημιουργικότητας αλλά και στον ερωτικό τομέα. Είναι εξαιρετική συγκυρία για να δείξεις τα συναισθήματα που νιώθεις, όμως καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις πιθανή καχυποψία και ζήλια που μπορεί να εκδηλωθεί.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 μπορεί να σου φέρει ευνοϊκότατες εξελίξεις στους στόχους που μπορεί να έχεις αλλά και πιθανά να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον συνεργασίες ή νέοι στόχοι σε θετικό πλαίσιο. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι μπορείς να γίνεις ένα με το ταίρι σου και να κινηθείς από κοινού μαζί του για στόχους που ενδιαφέρουν και τους δύο, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις έντονη σύνδεση και δέσιμο, βγάζοντας με θετικό τρόπο βαθύτερα συναισθήματα στην επιφάνεια.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 δεν αποκλείεται να σου βγάλει έντονες ανασφάλειες, απωθημένα και επιθετικότητα σε φιλικό επίπεδο αλλά και στις οικονομικές σου συμφωνίες. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί δεν αποκλείεται να είσαι απότομος και εριστικός, δημιουργώντας έτσι συγκρούσεις. Να θυμάσαι ότι το άγχος και οι προσωπικοί σου φόβοι δεν θα σε βοηθήσουν να εκφραστείς με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή και στην σχέση σου γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δεν εννοείς.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 μπορεί να σου δώσει έμπνευση σε θέματα δημιουργικότητας και να επιδιώξεις να προωθήσεις αυτές σου τις δραστηριότητες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Συναισθηματικά, δείχνεις διατεθειμένος να κλείσεις θέματα που μπορεί να ταλαιπωρούσαν την σχέση σου, καθώς τα έντονα συναισθήματα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Προσοχή σε τάσεις ζήλιας και καχυποψία που μπορεί να υπάρξουν. Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές, καλό όμως είναι να κρατάς τις επιφυλάξεις σου και να περιμένεις να δεις πράξεις…


Τα ζώδια της εβδομάδας 26 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα αυτή αγαπημένε Δίδυμε στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, που σε επηρεάζει άμεσα σε σημαντικότατους τομείς της ζωής σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ιδιαίτερα σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα που θέλεις να κλείσεις, καθώς είναι πιθανό να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη και η έντονη συναισθηματικότητα να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει την ευαισθησία αλλά και την διάθεση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 μπορεί να φέρει μπροστά σου ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο πολύ αξιόλογες, που θα δρομολογηθούν με δυναμισμό και σωστή αντίληψη, με πολύ πιθανές ικανοποιητικές απολαβές. Η σχέση σου αποκτά νέο ζωτικότητα και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις στον ευρύτερο κοινωνικό σου περίγυρο πόσο σημαντική είναι για εσένα. Νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανές, που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πολύ έντονο.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού σε γεμίζει άγχος και νευρικότητα. Η απότομη και εριστική σου στάση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σου και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο, γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια που μετά να μετανιώσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, που επηρεάζει άμεσα το τέλος του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, σε καλεί να βρεις ισορροπίες στην οικογένεια και στην δουλειά πρόσεχε μόνο γιατί ο συναισθηματισμός αλλά και πιθανά η λάθος αντίληψη των πραγμάτων να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Κόντρες και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου είναι πιθανές, λόγω του ότι νιώθεις ότι δεν ικανοποιείσαι, θα πρέπει όμως να σκεφτείς ότι ο υποκειμενισμός σου μπορεί να μην σε αφήνει. Έλεγξε τον εκνευρισμό σου και άφησε την καλή διάθεση και την αισιοδοξία να καλπάσουν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε «στιγματίζεται» από την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, συγκυρία που ανεβάζει την ευαισθησία, την αισθαντικότητα αλλά πιθανά και μην κυκλοθυμία. Είναι αλήθεια ότι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσουν και πιθανά να θέλεις να κλείσεις θέματα ή να πάρεις αποφάσεις, που καλό θα είναι να μην γίνει στην παρούσα φάση, καθώς δείχνεις να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Δείτε ακόμη: O Ποσειδώνας στους Ιχθύς για τα επόμενα 7 χρόνια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 δεν αποκλείεται να φέρει μπροστά σου νέες ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη μέσα από συνεργασίες, που πιθανά να εξελιχθούν άκρως ευνοϊκά. Είναι γεγονός επίσης ότι λειτουργεί ευεργετικά για την σχέση σου και δεν θα διστάσεις να δείξεις το πάθος και την ένταση των συναισθημάτων στο ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει στο να γίνουν αυτά που νιώθεις βαθύτερα. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές που θα είναι καταλυτικές και θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για εσένα.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία τόσο στην εργασία και στην καθημερινότητα, όσο και στις παρέες που πιθανά να βρεθείς, καθώς ανεβάζει την ένταση και τον εκνευρισμό κατακόρυφα, κάνοντάς σε απότομο αλλά και φανατίζοντάς σε με αυτά που πιστεύεις και εκφράζεις. Προσπάθησε να μην ξεφύγεις από τα λογικά πλαίσια, διότι τα προβλήματα θα εμφανιστούν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 φέρνει στο προσκήνιο θέματα επικοινωνίας με το στενό σου περιβάλλον, καθώς καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν ή να δημιουργηθούν δείχνουν να σε προβληματίζουν. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη, καθώς ο συναισθηματισμός, η υπερευαισθησία αλλά και η αίσθηση ότι δεν νιώθεις ικανοποιημένος ως προς τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου μπορεί να εντείνουν την κυκλοθυμία σου. Δες αντικειμενικά και τα δικά σου λάθη και δείχνοντας θετική διάθεση είναι βέβαιο ότι όλα θα ξεπεραστούν. Προσοχή στο πως θα εκδηλωθείς στο ταίρι ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει… μην χάνεις την πραγματικότητα, πίστεψε και να είσαι αισιόδοξος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Ευαίσθητα σημεία για εσένα «αγγίζει» αγαπημένε Λέοντα ή Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καθώς έρχονται στην επιφάνεια θέματα υλικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας και καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στο πως διαχειρίζεσαι τους οικονομικούς σου πόρους αλλά και να μην χάσεις λόγω έντονης συναισθηματικότητας και ευαισθησίας την πίστη στον εαυτό σου, γιατί πιθανά να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 σου δίνει την δυνατότητα να εξελιχθείς σε εργασιακό επίπεδο αλλά και πιθανά να υπάρξουν προτάσεις που να έχουν καλύτερες οικονομικές απολαβές, οδηγώντας σε σέ θετικότερα μονοπάτια στους συγκεκριμένους τομείς. Η διαίσθηση που έχεις θα σε στρέψει στην καλύτερη για εσένα επιλογή, αρκεί να την εμπιστευτείς και να μην χάσεις ευκαιρίες που θα εξελιχθούν σημαντικές για εσένα. Ο έρωτας και ο τρόπος που εκφράζεσαι μέσα στην σχέση σου παίρνει άλλη τροπή, καθώς δεν διστάζεις να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματά σου.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 χρίζει της προσοχής σου, καθώς δείχνεις να είσαι καχύποπτος και ανασφαλής με το ταίρι σου, κάτι που εκδηλώνεται με απότομο και επιθετικό κάποιες φορές τρόπο. Μην αφήνεις την καχυποψία και τα απωθημένα να σε κυριεύουν γιατί πιθανά να δημιουργηθούν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σου, κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 φέρνει στην επιφάνεια πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς και έκτακτα έξοδα που σου δημιουργούν ανασφάλειες. Πρόσεξε όμως και εσύ τον τρόπο που διαχειρίζεσαι πόρους και συμφωνίες, καθώς εξιδανικεύοντας πρόσωπα ή χάνοντας το μέτρο στην σπατάλη μπορεί να οδηγηθείς σε ταμείο… που θα είναι μείον. Η κτητικότητα και η υπερχείλιση συναισθημάτων μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου και να κλονίσουν την ηρεμία της. Προσπάθησε να μην βλέπεις τα πάντα μέσα από το προσωπικό πρίσμα, να ελέγξεις τυχόν εκνευρισμό και θα δεις ότι διατηρώντας την αισιοδοξία σου θα οδηγηθείς στο να δει πιο καθαρά τα πράγματα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές που θα ταρακουνήσουν τα νερά αλλά καλό είναι να μην βγάλεις ακόμη συμπεράσματα.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ετοιμάσου να ερωτευτείς αυτή την άνοιξη

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρωταγωνιστείς αγαπημένε Παρθένε αυτή την εβδομάδα, καθώς με την Πανσέληνο στον άξονά σου με τον Ιχθύ στις 02.03 φέρνεις στο προσκήνιο τις συναισθηματικές σου ανάγκες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε κάνει να δεις ιδανικές καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, γι΄αυτό καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις στην παρούσα φάση, γιατί πιθανά να εξελιχθούν διαφορετικά από ότι περιμένεις και αυτό να σε πληγώσει.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 σε ωθεί στο να διεκδικήσεις νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι άκρως δημιουργικές και πιθανά να αποδώσουν τα μέγιστα, καθώς μπορεί να αποτελέσουν σημαντικές ευκαιρίες για εσένα που θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο. Τα συναισθήματα είναι έντονα σε ερωτικό επίπεδο και δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις ότι έχεις κρυμμένο μέσα σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά με το ταίρι σου και θα δώσει νέα φλόγα στην σχέση σου. Νέες γνωριμίες μέσα από συνεργασίες είναι πιθανές, που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στο πως βιώνεις τον έρωτα.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 ανεβάζει την νευρικότητα, το άγχος και την επιθετικότητα, κάτι που δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις στην οικογένεια και στο ταίρι σου, δημιουργώντας έτσι όμως προβλήματα και προστριβές. Προσπάθησε να λειτουργείς με λογική σκέψη, χωρίς παρορμητισμό, περιορίζοντας τον απότομο και εριστικό τρόπο. Διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύς στις 02.03, που επηρεάζει άμεσα το τέλος του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου γενικότερα, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά, δίνοντας όμως έμφαση στις προσωπικές ανάγκες, κάτω από συνθήκες έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να εξιδανικεύσεις καταστάσεις και άτομα ή στο να πάρεις αποφάσεις που καλό θα ήταν να αποφύγεις στην παρούσα φάση. Πιθανός υποκειμενισμός και υπερένταση μόνο προβλήματα θα προσθέσουν, γι’ αυτό προσπάθησε να δεις την θετική πλευρά αυτών που σε απασχολούν για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Μην βγάζεις συμπεράσματα για νέες γνωριμίες που μπορεί αργότερα να σε απογοητεύσουν.

ΖΥΓΟΣ

Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάτι που μπορεί να σε κάνει να υπερχειλίσεις από ευαισθησία, χάνοντας το μέτρο, κάτι που θα επηρεάσει έντονα την καθημερινότητα και την εργασία σου. Η εσωστρέφεια και το ταξίδι του μυαλού σε καταστάσεις που πονάνε δεν θα σε «αφήνουν» να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 είναι μία αστρολογική συγκυρία που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις εργασίας μέσα από τον προσωπικό σου χώρο ή οικογενειακές προσπάθειες για κάτι θετικό στον εργασιακό χώρο που, που πιθανά να αποδώσουν εξαιρετικά λόγω της έντονης διαίσθησής σου στο που να πορευτείς. Μην αφήνεις το ταίρι σου σε δεύτερη μοίρα γιατί μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά μέσα στην ρουτίνα, κάτι που θα σε ωθήσει στο να εκδηλώσεις έντονα συναισθήματα.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 σε «φορτώνει» με άγχος και ένταση που πιθανά να εκδηλωθεί τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κοινωνικών συναναστροφών. Προσπάθησε λοιπόν να μην εκτονώσεις επιθετικά και απότομα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι, γιατί είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν έντονες αντιδράσεις από τους γύρω σου. Η ένταση αυτή πιθανά να μεταφερθεί και στην σχέση σου με δυσάρεστες συνέπειες.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 φέρνει στο φως καταστάσεις από το παρελθόν που σε πλήγωσαν, κάτι που σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να μην θέλεις να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα και στην δουλειά σου. Υπερευαισθησία, τάσεις για αυταπάτες, νευρικότητα και επιθετικότητα δεν σε αφήνουν να δεις τα θετικά της ζωής σου. Κινήσου διαισθητικά και μην παίρνεις αποφάσεις, βασιζόμενος μόνο σε λόγια. Άσε τον χρόνο να περάσει για να καταλαγιάσει η συναισθηματική μπόρα μέσα σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι στόχοι σου και η ερωτική σου ζωή επηρεάζονται αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, κάτι που ανεβάζει την συναισθηματική φόρτιση και πιθανά να μην σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα και λογικά τι δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις στο να οδηγηθείς στα επιθυμητά για εσένα αποτελέσματα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 σου δίνει την δυνατότητα στο να προχωρήσεις σε θετικότατες για εσένα συμφωνίες που θα σε οδηγήσουν στο να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Διαισθητικά μπορείς να οδηγηθείς στην καλύτερη επιλογή. Ο έρωτας και η επικοινωνία είναι σημαντικός και δεν αποκλείεται να θέσεις νέους από κοινούς στόχους με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Φιλικά πρόσωπα είναι πιθανό να εκφράσουν τα έντονα και βαθιά συναισθήματά τους για εσένα.

Δείτε ακόμη: Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!
Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 φορτίζει το κλίμα και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην εκτονώσεις την νευρικότητα και το άγχος σου στο φιλικό σου περιβάλλον για να αποφύγεις τις διαμάχες. Η απολυτότητα και η επιθετικότητα το μόνο που μπορεί να φέρουν είναι σφοδρές συγκρούσεις, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τους στόχους σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επίπεδο στόχων, προσοχή όμως στις αποφάσεις που μπορεί να πάρεις γιατί η έντονη συναισθηματικότητα που σε διέπει δεν αφήνει πολλά περιθώρια αντικειμενικότητας. Προσοχή σε φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε καθησυχάσουν ή να σου υποσχεθούν πράγματα που αργότερα θα αθετήσουν, με αποτέλεσμα να πληγωθείς. Η έντονη τάση ανεξαρτησίας και η συναισθηματική υπερχείλιση μπορεί να επηρεάσει την σχέση σου και καλό θα είναι να αφήσεις τον χρόνο να περάσει για να δεις τι πραγματικά έχεις ανάγκη. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές, η έντονη τάση να εξιδανικεύεις όμως καταστάσεις δεν σε βοηθά να δεις αντικειμενικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνει στη επιφάνεια θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά αγαπημένε Τοξότη, επηρεάζοντας σπουδαίους τομείς της ζωή σου. Ο συναισθηματισμός με τον οποίο μπορεί να διαχειριστείς καταστάσεις στους συγκεκριμένους τομείς πιθανά να μην είναι βοηθητικός, καθώς σε οδηγεί στο να ωραιοποιείς άτομα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 σε ωθεί στο να βρεις νέους οικονομικούς πόρους και πιθανά να υπάρξουν ευκαιρίες με οικογενειακά πρόσωπα που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες με ικανοποιητικό οικονομικό όφελος. Η σχέση σου δείχνει να κινείται σε γερές βάσεις, αφού η έντονη ανάγκη σου για να εκδηλώσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου θα λειτουργήσει άκρως θετικά. Τρυφερότητα, ρομαντισμός και πάθος δίνουν τον τόνο. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον που θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο στην ζωή σου.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 28.02 δεν λειτουργεί βοηθητικά στο να επικοινωνήσεις τόσο με την οικογένεια, όσο και με το ευρύτερο περιβάλλον σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Ο εκνευρισμός και η ένταση που σε διακρίνει δεν θα βοηθήσει στο να μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που θέλεις, με αποτέλεσμα να χάνεις πολλές φορές το δίκιο σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, που επηρεάζει άμεσα του τέλος του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, φωτίζει θέματα τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην οικογένεια. Όλα αυτά γίνονται με την συναισθηματικότητα να ξεχειλίζει και την διάθεση να δεις την θετική πλευρά των προσώπων και των καταστάσεων. Απέφυγε να πάρεις αποφάσεις, καθώς δείχνεις να μην βλέπεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει και αυτό να αποβεί αργότερα εις βάρος σου. Έντονα μπορεί να εκδηλωθείς και στην σχέση σου, προσπάθησε να μην χάσεις όμως το μέτρο και προκύψουν επιπλέον ζητήματα. Καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός και σε νέες γνωριμίες, δώσε χρόνο για να δεις πιο καθαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πνευματική σου ανάπτυξη, η φιλοσοφία που σε διέπει στην ζωή σου και οι σχέσεις σου με κοντινά και μακρινά πρόσωπα επηρεάζονται αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε από την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και την συναισθηματικότητα και τον ιδεαλισμό να υπερχειλίζουν. Η διάθεση να ταξιδεύει το μυαλό δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας και τα επιπόλαια λάθη είναι πιθανά.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου στις 27.02 είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε εμπορικές συμφωνίες ή ενασχόληση με δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία, κάτι που θα εξελιχθεί άκρως θετικά για εσένα. Η ανάγκη για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου σε ωθεί στο να εκφράσεις έντονα και βαθιά συναισθήματα που μπορεί να λειτουργήσουν μεταμορφωτικά τόσο στην σχέση, όσο και σε εσένα. Νέες γνωριμίες μέσω του στενού σου περιβάλλοντος είναι πιθανές και μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου και την προσωπική σου εξέλιξη.

Δείτε ακόμη:Δες το Αστρολογικό Δελτίο για την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018
Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 φέρνει στην επιφάνεια φόβους και εσωτερικό άγχος που δεν θα σε βοηθήσει στο να επικοινωνήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και αυτό πιθανά να προκαλέσει προβλήματα, καθώς μπορεί να εκφράζεσαι με επιθετικότητα και απότομο τρόπο. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις φόβους και ανασφάλειες και θα δεις ότι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο θέλω και σκέψεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 σε βάζει σε διαδικασία στο να κλείσεις κύκλους ζωής και να χαράξεις μία νέα πορεία. Αυτό γίνεται με έντονα συναισθηματικό τρόπο, που μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στο να δεις πρόσωπα και καταστάσεις αντικειμενικά. Εντάσεις στο κοντινό περιβάλλον αλλά και στις παρέες που θα βρεθείς δεν αποκλείονται, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις την αντικειμενικότητά σου, να μην χάσεις τον έλεγχο των νεύρων σου αλλά και την αισιοδοξία σου. Νέα πρόσωπα είναι πιθανό να προκύψουν, μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ηφαίστειο που κρύβεις μέσα σου δείχνει έτοιμο να εκραγεί αγαπημένε Υδροχόε, καθώς την εβδομάδα αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03, με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αναβλύζουν από μέσα σου έντονα ανασφάλειες και απωθημένα, κάτι που σε βάζει σε μία διαρκή καχυποψία και εκνευρισμό. Οικονομικές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν, καλό όμως είναι να μην πάρεις αποφάσεις όντας έντονα συναισθηματικά φορτισμένος.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 είναι πιθανό να φέρει παρελθούσες προτάσεις και πάλι στο παρόν που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου οικονομικά και θα εξελιχθούν ευνοϊκές για εσένα. Η συναισθηματική ένταση και το πάθος εκδηλώνεται με αμεσότητα στο ταίρι σου, δίνοντας στην σχέση σου πνοή για να προχωρήσει αναγεννημένη και με περισσότερο ερωτισμό. Πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να επιστρέψουν ζητώντας σου να επιστρέψουν στην ζωή σου.

Το τετράγωνο του Ερμή από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 σου δημιουργεί ανασφάλεια, νευρικότητα και άγχος, κάτι που πιθανά να εκδηλωθεί τόσο στο φιλικό σου περιβάλλον, όσο και στο ταίρι σου και να δημιουργηθούν προστριβές. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με την λογική σου και να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα που μπορεί να έχεις για να αποφύγεις περιττές συγκρούσεις που θα δυσκολέψουν την επικοινωνία σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 02.03 φέρνει στο φως οικονομικά ζητήματα με τρίτους που καλό θα είναι να μην πάρεις άμεσα αποφάσεις αν δεν είναι επείγον, καθώς η συναισθηματικότητα και η εξιδανίκευση των καταστάσεων πιθανά να σε οδηγήσουν σε λάθη. Απωθημένα, ενοχές και προσωπικοί φόβοι εκδηλώνονται έντονα στο ταίρι σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις να περιορίσεις υποκειμενικές τάσεις και απολυτότητα για να μην προκαλέσεις έντονες αντιπαραθέσεις, λόγω της προσωπικής σου φόρτισης. Δες με αισιοδοξία και ρεαλισμό αυτά που θέλεις για εσένα και τον σύντροφό σου. Προσοχή σε νέες γνωριμίες γιατί μπορεί να μην δείχνουν πραγματικά αυτά που σκέφτονται και νιώθουν.

ΙΧΘΥΣ

Πρωταγωνιστείς αγαπημένε Ιχθύ και αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στις 02.03 στον άξονά σου με την Παρθένο, με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, να σε βάζει στην διαδικασία να δεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου μέσα από εξισορροπητικές συμπεριφορές, καθώς η πέραν του δέοντος συναισθηματική και ψυχική σου φόρτιση μπορεί να σε οδηγεί στο να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις και να ωραιοποιείς συμπεριφορές λόγω έντονης ανασφάλειας.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 27.02 σου δίνει την δυνατότητα να διακριθείς και να γοητεύσεις πρόσωπα που μπορούν να σταθούν δίπλα σου σε όποιο στόχο θέλεις να επιτύχεις. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί καθοριστικά προς την θετική πλευρά και δεν αποκλείονται και συμφωνίες με φιλικά πρόσωπα που θα είναι σπουδαία ώθηση για κάθε σου μελλοντική προσπάθεια. Ο έρωτας μπορεί να είναι καταλυτικός, καθώς το ταίρι σου είναι αυτό που θέλει να στηρίξει τις όποιες σου προσπάθειες. Νέες γνωριμίες είναι εξαιρετικά πιθανές καθώς γοητεύεις και μαγνητίζεις.

Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Άρη στον Τοξότη στις 28.02 μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά στον επαγγελματικό χώρο και σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Το άγχος και η ένταση δεν θα βοηθήσει στο να συνεννοηθείς με τους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός και απόλυτος, δημιουργώντας έτσι προβλήματα. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ηρεμία και σύνεση.

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο στις 02.03, που επηρεάζει άμεσα το τέλος του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ανεβάζει την συναισθηματική σου ένταση και μπαίνεις στην διαδικασία να δεις θέματα που πιθανά να προκύψουν στην προσωπική και συναισθηματική σου ζωή, χωρίς όμως να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση και ψύχραιμη σκέψη. Καλό θα είναι μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες να υπερτερήσουν γιατί παράλληλα με τον έντονο συναισθηματισμό μπορεί να δείξεις εμπιστοσύνη και να υποχωρήσεις σε καταστάσεις που αργότερα θα σε απογοητεύσουν. Νέες γνωριμίες είναι πιθανότατες, καλό είναι όμως να δώσεις λίγο χρόνο γιατί η τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Άσε την υποκειμενικότητα στην άκρη και δεν την ζωή με αισιοδοξία.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ