Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αν βγει το ΟΧΙ θα πάμε σε δραχμή είπε ο Φίλης σε δημοσιογράφους και μετά είπε πως έκανε πλάκα

Ένα ακόμα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ.Νίκος Φίλης αποκάλυψε σε δημοσιογράφους ότι αν βγει το ΟΧΙ στη συνέχεια αν οι θεσμοί δεν δεχτούν συμφωνία που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε στη δραχμή.


Την αποκάλυψη έκανε κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, με παρουσιάστρια την Εύα Αντωνοπούλου, ο δημοσιογράφος της “Καθημερινής”, Κωνσταντίνος Ζούλας,
Ο κ. Ζούλας αποκάλυψε πως ο κ. Φίλης, είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, ότι ένα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα που θα συνοδευτεί από ΟΧΙ των θεσμών, θα οδηγήσει στην έξοδο της χώρας μας από το ευρώ και στην επιστροφή στη δραχμή. 
Ο κ.Φίλης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση με σκοπό να διαψεύσει το γνωστό δημοσιογράφο πως δεν είπε κάτι τέτοιο, ωστόσο όταν ο κ.Ζούλας είπε από την πλευρά του ότι παρόντες ήταν και άλλοι δημοσιογράφοι που το επιβεβαιώνουν όπως ο κ.Μιχαήλ , τότε ο Νίκος Φίλης τα γύρισε και υποστήριξε ότι έκανε.. πλάκα για να ανέβουν οι τόνοι με τον κ.Ζούλα να λέει οργισμένος”η χώρα έχει φτάσει στα όρια της καταστροφής και εσείς λέτε ότι κάνετε πλάκα:”
.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ