Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ζώδια: Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 6 έως 7/10/2018.

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένα μου ζωδιάκια. Ξαναβρισκόμαστε μαζί στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, ενός μηνός που θα χαρακτηρίζεται από αλλαγές που φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ουρανός.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 6 με 7 Οκτωβρίου 2018

Εδώ όμως, στα αισθηματικά μας, κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι όψεις της Σελήνης, και για να αρχίσουμε μ’ αυτήν, την Παρασκευή 5/10ου θα βρίσκεται στον Λέοντα όπου μπήκε ήδη από τις 3 του μηνός. Αυτό σημαίνει ότι μας δίνεται η ευκαιρία να αποφορτιστούμε από τις πιέσεις και να στραφούμε και λίγο στην διασκέδαση αλλά και την χαλάρωση που ξεκουράζοντας το μυαλό μας θα μας δίνει δημιουργικές ιδέες, θα παράγει θερμά συναισθήματα και θα μας ξανακάνει άδολα και γενναιόδωρα παιδιά. Επιδιώκουμε προβολή και ευνοούνται τα αισθηματικά. Πιο έντονα θα το βιώσουν Λέοντες, Κριοί και Τοξότες ακολουθούμενοι από Διδύμους και Ζυγούς. Την ίδια ημέρα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον Ζυγό αλλά και τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό που μας κάνει ορθολογιστές στην σκέψη και άμεσους και σαφείς στην έκφραση, ιδίως των συναισθημάτων μας αλλά και κάπως υπερβολικά.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και μας καλεί να κάνουμε τακτοποιήσεις και δουλειές την καθημερινότητος, να αποκτήσουμε έλεγχο της ρουτίνας μας και της υγείας μας, να προσφέρουμε βοήθεια, να δώσουμε προβάδισμα στην εργασία. Ευνοούνται Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι και δευτερευόντως Καρκίνοι και Σκορπιοί. Την Κυριακή 7 του μηνός, η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό που κάνει τα συναισθήματα να φουντώνουν και το πάθος να ξεχειλίζει αυξάνοντας την λίμπιντο στις σχέσεις που γίνονται πιο ζεστές.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ατίθασο και ορμητικό Κριαράκι, η ερωτική Παρασκευή με την Σελήνη στον Λέοντα και το εξάγωνο της με τον Ερμή από τον Ζυγό, σε κάνει να έχεις καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σου, αρκεί να υπολογίσεις το τετράγωνο της με τον Δία από τον Ζυγό, καθώς μπορεί να σε κάνει αμετροεπή. Το Σάββατο που περνά η Σελήνη στην Παρθένο, βγαίνουν στη μέση οι υποχρεώσεις, οι δουλειές και οι αγγαρείες που μόνο η μεθοδικότητα και η εργατικότητα σου θα σου επιτρέψουν να τις ξεμπερδέψεις γρήγορα και να ξεκουραστείς παρέα με το ταίρι σου ψάχνοντας τρόπους να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Την Κυριακή που η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στην Παρθένο οι δουλειές υπάρχουν και σε κουράζουν ακόμη, όμως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό θα γίνει αιτία να δεχθείς κάποιο δώρο από το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να κάνεις ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα προχωρήσει αν έχεις έλεγχο των λεγομένων σου, το Σάββατο ίσως εκπλαγείς ευχάριστα σε επαγγελματικούς χώρους, όπως και την Κυριακή οι εξελίξεις στα αισθηματικά θα είναι ευχάριστες.

Τι φέρνει στα ζώδια η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό από 5/10

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι, την Παρασκευή η Σελήνη στον Λέοντα και το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό, σε κάνουν γκρινιάζεις και να είσαι όλο επικρίσεις με κίνδυνο να πάρει η μπάλα το ταίρι σου και να το κατηγορήσεις για παλιές ξεχασμένες (;) ιστορίες. Μήπως να τις ξεχάσεις στ’ αλήθεια; Ευτυχώς που το Σάββατο η Σελήνη περνά στην Παρθένο και βελτιώνει την διάθεση σου, ώστε να ασχοληθείς με το ταίρι σου και όλο αγάπη να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Και η Κυριακή είναι το ίδιο ευχάριστη αισθηματικά, για να μην πω και καλύτερη με το εξάγωνο της Σελήνης, από την Παρθένο ακόμη, με τον Δία από τον Σκορπιό που είναι ευνοϊκό για τις σχέσεις σου και ιδιαίτερα αυτήν με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, σε ευνοεί την Παρασκευή το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή από τον Ζυγό για να πάψεις να είσαι, ενώ και το Σάββατο είναι κατάλληλο να βρεις έναν μεγάλο έρωτα, την δε Κυριακή εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές οι πιθανότητες να βρεθεί το ταίρι της ζωής σου.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακό και πολύπλοκο Διδυμάκι, την Παρασκευή κι αν είσαι επικοινωνιακό με την Σελήνη στον Λέοντα και σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Ερμή από τον Ζυγό, να σε κάνει να τάζεις αιώνια αγάπη στο ταίρι σου και να απογειώνετε την σχέση σας. Το Σάββατο πάλι γίνεσαι εσωστρεφής από το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο και ούτε κουβέντα για επαφές και επικοινωνία αφού προτιμάς να έχεις ρομαντικό cocooning στο σπίτι με το ταίρι σου. Την Κυριακή δεν φεύγουν από το μυαλό σου τα οικογενειακά ζητήματα μιάς και η Σελήνη είναι ακόμη στην Παρθένο, οπότε μάλλον θα ευχαριστηθείς μια επίσκεψη με το ταίρι σου στο πατρικό σου.

Αν είσαι μόνος/η, υπάρχει περίπτωση να ενθουσιαστείς τόσο πολύ την Παρασκευή με μια γνωριμία, που ίσως παραμελήσεις τα επαγγελματικά σου, ενώ το Σάββατο ίσως συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι μέσω του στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και την Κυριακή κάποιο πρόσφατο φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Οκτωβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, μπορεί να σε ταλαιπωρούν οι ανασφάλειες σου, όμως την Παρασκευή, η ευκολία στην έκφραση που σου δίνουν η Σελήνη από τον Λέοντα και το εξάγωνο της με τον Ερμή από τον Ζυγό, σου επιτρέπει να τις εξηγήσεις στο ταίρι σου που θα σε κατανοήσει και θα σου συμπαρασταθεί καθησυχάζοντας σε. Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, νοιώθεις ότι χρειάζεσαι επαφές και επικοινωνία, οπότε πάρε το ταίρι σου και δείτε συγγενείς και φίλους, ενώ το ίδιο σκηνικό επικρατεί και την Κυριακή με την Σελήνη από την Παρθένο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, χαρίζοντας σε σένα και το ταίρι σου χαρούμενες στιγμές με τους φίλους και τους συγγενείς σας.

Αν είσαι μόνος/η, να αποφύγεις υπερβολές στα λεγόμενα σου την Παρασκευή με μια νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου, όπως και η Κυριακή που μπορεί να σου φανερώσει το μελλοντικό σου ταίρι σε μια φιλική παρέα.

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπές και Υπερήφανο Λιοντάρι, την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον Ζυγό και τετράγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ξεφύγουν οι συζητήσεις με το ταίρι σου από το θέμα για το οποίο γίνονται και να καταλήξουν ¨ξεχειλώνοντας¨ ανούσιες φλυαρίες χωρίς σκοπό και νόημα. Το Σάββατο η Σελήνη περνά στην Παρθένο και σε σκιάζουν οι ανησυχίες για τα οικονομικά σου, το κλίμα των οποίων να μην μεταφέρεις στην σχέση σου, γιατί δεν μπορεί το ταίρι σου να σου βρει λύσεις. Την Κυριακή, στις οικονομικές ανασφάλειες με την Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο, προστίθενται και συναισθηματικές, από τις οποίες όμως το εξάγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό, το ταίρι σου θα σε απαλλάξει.

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις επιτυχίες την Παρασκευή αν δεν είσαι αμετροεπής, ενώ το Σάββατο αν αποφύγεις την σχολαστική λεπτολογία και τις επικρίσεις. Την Κυριακή το κατάλληλο μέρος για να αναζητήσεις ταίρι είναι κάποιος από τους χώρους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιομανή Παρθένε, μην είσαι εσωστρεφής και βγάζεις καχυποψία στο ταίρι σου την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα, γιατί το τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό μεγενθύνει τα πράγματα και αυτό θα δυσκολέψει την σχέση σου. Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου, σου δίνει γοητεία και διευκολύνει την επικοινωνία και τις προσεγγίσεις στο ταίρι σου με αποτέλεσμα να δεθείτε περισσότερο. Την Κυριακή με την Σελήνη για άλλη μια ημέρα στο ζώδιο σου και σε εξάγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, απόφυγε εγωκεντρισμό και παρορμήσεις που προκαλούν εντάσεις στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, για έχεις επιτυχία, μην είσαι αμετροεπής και έχεις υπερβολή στις εκδηλώσεις σου, ενώ το Σάββατο και τον εγωκεντρισμό, αφήνοντας και την νέα γνωριμία να εκδηλωθεί. Την Κυριακή ίσως διαπιστώσεις ότι κάποιοι συγγενείς σου προετοιμάζουν το ζευγάρωμα σου.

ΖΥΓΟΣ

Γοητευτικό και καλόγουστο Ζυγάκι, η Σελήνη από τον Λέοντα και το εξάγωνο της με τον Ερμή από το ζώδιο σου, σε κάνουν να επικοινωνείς με μεγάλη ευκολία και να έχεις αυθορμητισμό και αμεσότητα στην συμπεριφορά σου με τόση πειθώ που το ταίρι σου δεν μπορεί να σου αρνηθεί τίποτε. Το Σάββατο που η Σελήνη περνά στην Παρθένο, βγάζει τα απωθημένα σου, σε κάνει εσωστρεφή και εκδηλώνεις κακή διάθεση στο ταίρι σου που είναι λάθος το οποίο πρέπει να αποφύγεις. Η Κυριακή σε βρίσκει με την ίδια διάθεση και πρέπει να καταπνίξεις φοβίες, εσωστρέφεια, απωθημένα και ανασφάλειες για να μην τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, γιατί είναι εις βάρος της σχέσης σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις νέα γνωριμία την Παρασκευή, χρειάζεται φειδώ στις υποσχέσεις σου, επειδή θα σε παρασύρει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις. Το Σάββατο τα απωθημένα και η κακή διάθεση σου δεν πρέπει να εκδηλωθούν σε νέα γνωριμία. Επειδή η διάθεση σου δεν θα αλλάξει την Κυριακή, απόφυγε τις προσεγγίσεις γιατί θα ναυαγήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστικέ Σκορπιέ, ενώ τα επαγγελματικά σου ευνοούνται την Παρασκευή με την Σελήνη στον Λέοντα και καταξιώνεσαι σ’ αυτά, το τετράγωνο Σελήνης-Δία από το ζώδιο σου θαμπώνει την εικόνα της σχέσης σου στην κοινωνία και το ταίρι σου ενοχλείται από αυτό. Το Σάββατο με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο και το εξάγωνο της με τον Δία από το ζώδιο σου, η δημοφιλία σου ανεβαίνει και η παρουσία σου γίνεται περιζήτητη σε συλλόγους και εθελοντικές ομάδες που προσφέρουν κοινωνικό έργο και που εσύ συμμετέχεις. Αν σε συνοδεύσει το ταίρι σου σε μια τέτοια εκδήλωση, το βέβαιο είναι ότι θα ανέβεις στην εκτίμηση του και θα το κάνεις υπερήφανο. Την Κυριακή επικρατεί ακριβώς το ίδιο κλίμα με το ταίρι σου να συμμετέχει ενεργό και συνειδητοποιημένο στις δραστηριότητες σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις γνωριμία την Παρασκευή, μην εκδηλώσεις εγωκεντρισμό. Το Σάββατο μπορείς να βρεις ταίρι σε μια φιλική παρέα, ενώ την Κυριακή είναι πιθανόν σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητο Τοξοτάκι, είσαι που είσαι της φυγής και της περιπέτειας, η Σελήνη που την Παρασκευή βρίσκεται στον Λέοντα σε υποβάλλει στην επιθυμία να ταξιδέψεις, το δε τετράγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό την επιτείνει και αν δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, τουλάχιστον ταξίδεψε νοερά με το ταίρι σου, αναπολώντας τις διακοπές σας ξεφυλλίζοντας φωτογραφίες από τότε. Το Σάββατο η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στην σκέψη σου κυριαρχούν τα επαγγελματικά, η καριέρα σου και η πρόοδος της και η καταξίωση σου, όμως όχι εις βάρος του χρόνου που αναλογεί στο ταίρι σου που θα παραπονεθεί αν το παραμελήσεις. Την Κυριακή συνεχίζεις να έχεις έντονα στο μυαλό σου τα επαγγελματικά με την Σελήνη στην Παρθένο και το εξάγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό και αυτή η υπερβολή θα προκαλέσει ξέσπασμα στο ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, θα σου είναι εύκολο να κάνεις γνωριμίες την Παρασκευή με την επικοινωνιακή ευχέρεια που σου χαρίζει το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ζυγό. Το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, που κυριαρχούν τα επαγγελματικά, ίσως κάνεις κάποια γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά πάντα με την δέουσα διακριτικότητα για να μην εκτεθείτε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγοκεράκι, εσύ που είσαι τόσο αξιοπρεπές και συνεπές, μην αφήσεις την Παρασκευή να βγουν τα απωθημένα και οι ανησυχίες που σου χαλούν την διάθεση επειδή η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Πάρε θάρρος γιατί τα εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ζυγό προοιωνίζει ότι θα έχεις συμπαράσταση από το ταίρι σου, ιδίως στα επαγγελματικά που σε καίνε. Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου προκαλέσει ταξιδιάρικη διάθεση και πνευματικές ανησυχίες, δίψα για γνώση και φιλοσοφία. Αν δεν μπορείς να πας με το ταίρι σου σε ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή, τουλάχιστον προσπάθησε να παραστείτε σε μια ομιλία, μια διάλεξη με φιλοσοφικό ή εσωτεριστικό περιεχόμενο. Την Κυριακή η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Παρθένο και σε εξάγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό και θα ευνοούν την επικοινωνία και τις επαφές. Θα ευχαριστηθείτε με το ταίρι σου αν βρεθείτε με αγαπημένους συγγενείς και φίλους σε πολυάνθρωπες παρέες.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία, σε επαγγελματικό χώρο την Παρασκευή, με πρόσωπο χρειάζεται διακριτικότητα και τακτ για να μην εκτεθείτε και σας σχολιάσουν κακόβουλα. Νέες γνωριμίες μπορείς να κάνεις το Σάββατο σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και την Κυριακή σε κάποια μεγάλη παρέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμο Υδροχοάκι, θα είσαι στις καλές σου την Παρασκευή και δεν θα έχεις καμία διάθεση να κακοκαρδίσεις το ταίρι σου χαλώντας του τα χατίρια κάνοντας την σχέση σας καλύτερη. Αυτό το χρωστάτε και οι δύο στην Σελήνη που θα βρίσκεται στον Λέοντα και το εξάγωνο της με τον Ερμή από τον Ζυγό. Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και ξεπηδούν τα απωθημένα σου αλλά επειδή ¨ουδέν κακόν αμιγές καλού¨, ανεβαίνει η λίμπιντο σου και η καλύτερη επιλογή είναι να οργανώσεις με το ταίρι σου μια βραδιά μόνο για δύο. Την Κυριακή που η Σελήνη θα παραμένει στην Παρθένο, συνεχίζεις να είσαι εσωστρεφής και να υπερχειλίζεις συναισθηματικά. Θα είναι καλό για σένα και το ταίρι σου να κάνετε αμοιβαίες εξομολογήσεις αυτών που σας απασχολούν για να κατασιγάσετε υποψίες και αμφιβολίες.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις νέα γνωριμία την Παρασκευή, ίσως να πρόκειται για το ταίρι της ζωής σου. Το Σάββατο, κάποια γνωριμία ίσως κινητοποιήσει πολύ έντονα συναισθήματα μέσα σου, ενώ την Κυριακή με πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ανακαλύψετε τόσα πολλά κοινά που ίσως σας οδηγήσουν σε σοβαρή σχέση αφού ταιριάζετε τόσο.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα την Παρασκευή και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον Ζυγό, και εσύ βρίσκεσαι να έχεις έναν σωρό επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από το ταίρι σου, όχι όμως καταφεύγοντας στις υπερβολές και τις επιπόλαιες συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό. Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα νοιώσεις την ανάγκη της συντροφιάς, οπότε επιδίωξε να περάσετε με το ταίρι σου την ημέρα αλλά και το βράδυ. Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στην Παρθένο έχεις ανάγκη την αποδοχή και την αναγνώριση στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα το πετύχεις αν επιδείξεις συγκαταβατική και διαλλακτική συμπεριφορά αποφεύγοντας αιτίες τριβών και εγωισμό προς το ταίρι σου και θα δεις πόσο θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Αν είσαι μόνος/η, πρώτα τελείωσε με τις υποχρεώσεις σου την Παρασκευή και έπειτα ασχολήσου με φλερτ και προσεγγίσεις, έτσι κι’ αλλιώς το Σάββατο ευνοείσαι ιδιαίτερα γι’ αυτό, ενώ την Κυριακή σε ευνοεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό για να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι σε χώρο που γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ