Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι φέρνει στα ζώδια η ανάδρομη Αφροδίτη στο Σκορπιό από 5/10

Μάθε τα πάντα για την Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από 5/10 και την επιρροή της στα Ζώδια…

Η Αφροδίτη ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία της στο Ζώδιο του Σκορπιού στις 5 Οκτωβρίου 2018 συνεχίζοντας μέχρι και τέλος του μήνα!

Με την Αφροδίτη σε Ανάδρομη φορά, σίγουρα θα υπάρξουν έντονα μπερδέματα και καθυστερήσεις, ιδίως σε θέματα έρωτα, χρημάτων, τέχνης, ομορφιάς αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων!
Παράλληλα όμως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να ξανασμίξουν έρωτες που στο παρελθόν έληξαν άδοξα!

Ενδείκνυται για >> Αναθεώρηση σχέσεων, επανεξέταση ερωτικών και οικονομικών καταστάσεων, επανασυνδέσεις, εξομάλυνση διαπροσωπικών διαφωνιών του παρελθόντος.

Αντενδείκνυται για >> Νέα σχέση, σημαντικές ερωτικές αποφάσεις, βιαστικές αγορές μεγάλου κόστους, αλλαγές σε εμφάνιση, επενδύσεις, έναρξη διατροφής, συμφωνίες που έχουν να κάνουν με τέχνες ή καλλιτεχνικά.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό βρισκόμενη σε αδυναμία, θα φέρει αναθεωρήσεις για το σεξ, το χρήμα αλλά και τις πραγματικές μας επιθυμίες. Τα λάθη θα είναι αρκετά αφού θα κοντραριστεί με Άρη και Ουρανό και θα φέρει ενδεχομένως ερωτικές και οικονομικές ανατροπές, όπως και περιστασιακά πάθη με πρώην ή μη.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Ανάδρομη Αφροδίτη;

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό στον είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, αλλά και των πρώτων ημερών του 2ου δεκαημέρου, όπου θα πρέπει να προσέχουν πολύ τις ερωτικές και οικονομικές τους κινήσεις, αποφεύγοντας πρωτοβουλίες!

Ωστόσο τα Ζώδια της Γης και της Φωτιάς, του 1ου δεκαημέρου και των πρώτων ημερών του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν μάλλον οφέλη από την Ανάδρομη αυτή πορεία της Αφροδίτης, ιδίως όσον αφορά οικονομική αναδιοργάνωση ή κάποια επανασύνδεση!



Η επιρροή της Ανάδρομης Αφροδίτης στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, με την Αφροδίτη Ανάδρομη στον Σκορπιό έως τέλη Οκτωβρίου θα χρειαστεί να βρεις άμεσα λύσεις στις οικονομικές σου εκκρεμότητες, όπως και να ψάξεις μέσα από τις επιθυμίες σου στον έρωτα, τι είναι αυτό που πραγματικά θες.

Εβδομαδιαίες Αισθηματικές Προβλέψεις Ζωδίων από 1 έως 7 Οκτωβρίου 2018

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό, από 5 έως τέλος Οκτώβρη, θα επικεντρωθείς στην βελτίωση της συντροφικής σου ζωής και πιθανόν να επιδιώξεις μία επανασύνδεση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η Αφροδίτη με την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό έως και τέλος Οκτωβρίου, θα σε κουράσει και πιθανόν να σε εξαντλήσει σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Μην κάνεις αγορές ή αλλαγές που έχουν να κάνουν με εμφάνιση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, το κύριο «δώρο» που θα σου δώσει η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό μέχρι τέλος Οκτώβρη θα είναι η τεράστια ευκαιρία της επανασύνδεσης! Αν είσαι ήδη σε σχέση, διορθώνεις παλιά λάθη και αν είσαι ελεύθερος απέφυγε νέα σχέση.
Με την Ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό τις πρώτες δύο εβδομάδες του Νοέμβρη, οφείλεις να επικεντρωθείς σε προβλήματα οικογενειακά και σπιτιού και να τα διευθετήσεις!

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, σε αναγκάζει να βρεις δραστικές λύσεις σε σπίτι και οικογένεια, ιδίως όσον αφορά τον οικονομικό τομέα και να αποφύγεις καυγάδες και εντάσεις!

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, με την Αφροδίτη στο Σκορπιό έως και τέλη Οκτώβρη, θα απολαύσεις επαφές και επικοινωνία με πρώην συντρόφους και ίσως σου δοθεί ευκαιρία για επανασύνδεση! Απέφυγε κουτσομπολιά και μεγάλα λόγια!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Αφροδίτη με την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό έως 31 Οκτώβρη, θα επηρεάσει άμεσα τα οικονομικά σου και θα αναγκαστείς να ελαττώσεις τα πολλά έξοδα, αλλιώς θα αγχωθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η Αφροδίτη φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο σου, θα φέρει αρκετά μπερδέματα, αναθεωρήσεις αλλά και ανακατατάξεις σε έρωτα και χρήμα έως τέλος Οκτωβρίου! Παρ’όλ’αυτά είναι η ιδανική περίοδος για την επιδίωξη μίας επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη με την Αφροδίτη και την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό, μάλλον θα επιλέξεις τον κόσμο του παραμυθιού και της ψευδαίσθησης, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση και δυσνόηση όσον αφορά τον ερωτικό και τον οικονομικό τομέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η Αφροδίτη και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό έως τέλη Οκτώβρη, σε ωθεί στις φιλικές σου συναναστροφές ώστε να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος! Επιπλέον αναθεωρείς στόχους, ιδέες και όνειρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό έως τέλος Οκτωβρίου, θα σε αναγκάσει να αναδιοργανωθείς και κυρίως να προσέχεις πολύ πριν από κάθε απόφαση ή κίνηση, σε θέματα καριέρας αλλά και κοινωνικής υπόστασης.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Σκορπιό έως 31 Οκτωβρίου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες επικοινωνιακές, είτε για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος, είτε για να συναντηθείς ή επανασυνδεθείς με ένα άτομο του παρελθόντος. Ωστόσο μετρίασε κουτσομπολιά και υπεραισιοδοξία!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ