Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Οκτωβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Καλό μήνα σε όλους!! Το μήνα αυτό κυρίως θα επικεντρωθούμε στην προσωπική μας ζωή και θα μπούμε σε μία διεργασία εσωτερικής αναζήτησης και αναθεωρήσεων σε ότι αφορά τις ανάγκες μας.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Οκτωβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας
Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 φέρνει τις σχέσεις μας σε πρώτο πλάνο και είναι πιθανότατο να μπούμε στην διαδικασία να σκεφτούμε το κατά πόσο το ταίρι μας καλύπτει την ανάγκη για πάθος, ερωτισμό, έντονο συναίσθημα. Εκρήξεις και συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να δείξουμε ψυχραιμία.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 δείχνει τον δρόμο για μία νέα αρχή σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή, μόνο που αυτό δεν θα γίνει κάτω από τις ευκολότερες συνθήκες, καθώς το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει απογοητεύσεις και πληγές που θα μας στιγματίσουν. Η συγκεκριμένη περίοδος μπορεί να λειτουργήσει αναγεννησιακά για την πορεία της ζωής μας σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου επικεντρώνεται σε ότι αφορά οικονομικά θέματα και ζητήματα συναισθηματικής ασφάλειας που μπορεί να μας απασχολούν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να βγάλει τον επαναστάτη από μέσα μας και αυτό να αιφνιδιάσει τους γύρω μας. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές γιατί μπορεί να δώσουν πιθανές απώλειες που θα σας προβληματίσουν. Από την άλλη, τα ξαφνικά κέρδη είναι και αυτά πιθανά και καλοδεχούμενα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί κλίμα ευφορίας σε συζητήσεις που μπορεί να έχουμε για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, κάτι που μπορεί να αποβεί άκρως θετικό για εμάς. Έντονα εκφραστικοί μπορεί να γίνουμε και με τον ερωτικό μας σύντροφο, απογειώνοντας την σχέση μας. Προσοχή μόνο σε ότι αφορά δεσμεύσεις και υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθούμε.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων για όλα τα Δεκαήμερα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ