Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Β ΚΥΚΛΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Η Άννα με τον Άλεξ προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση με τη Λήδα στη ζωή τους και παραμερίζουν κάθε άλλη ανάγκη τους, προκειμένου να προσφέρουν στη μικρή την φροντίδα και τη στοργή που αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος πηγαίνει στη φυλακή να δει την Όλγα, αλλά αυτή αρνείται να πάει στο επισκεπτήριο, μένοντας σταθερή στην απόφασή της να τον αφήσει να συνεχίσει απερίσπαστος τη ζωή του, χωρίς το βάρος της περιπέτειας που για εκείνη μόλις έχει ξεκινήσει.

Στο Λονδίνο, η Αμαλία συνεχίζει την μυστική της έρευνα για τη Μαργκώ, γεγονός που την οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση με τον Θεοχάρη. Από την πλευρά του ο Τόνυ, παρακαλάει τη Βέρα να μεσολαβήσει στην Τατιάνα και παράλληλα αναθέτει στη Νικόλ να βρει κέντρο αποτοξίνωσης, αποφασισμένος να «καθαρίσει» και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Κι ενώ η Τατιάνα περιμένει με αγωνία την Τόνια να της αποκαλύψει τα στοιχεία του «Γενάρη», ο Ορφέας παραφυλάει μέσα στο γραφείο της ψυχιάτρου, αποφασισμένος να κάνει την τελική του κίνηση, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί..

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ

 

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12-13-14 ΕΔΩ

15-16-17-18 ΕΔΩ

19-20-21-22 ΕΔΩ

23-24-25-26 ΕΔΩ

Για επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ Α ΚΥΚΛΟΣ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ