Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/9/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/9/2018

Κυριακή σήμερα και με την Σελήνη στους Διδύμους, είμαστε έτοιμοι για ευχάριστες συζητήσεις, γνωριμίες και πολύ κέφι! Δεν αφήνουμε αυτήν την Κυριακή να πάει χαμένη!

Κριός

Γενικά
Οι αναποδιές που σε ταλαιπωρούν, Κριέ μου, δε θα μετριαστούν, αν δεν πάρεις πρωτοβουλίες. Δράσε, λοιπόν, με δυναμισμό και χωρίς παθητικότητα. Προσοχή όμως, καθώς η αποφασιστικότητα, κάποιες φορές οδηγεί σε βιασύνη, που δεν πρέπει να υπάρξει στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις μια όμορφη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Ταύρος

Γενικά
Επιθυμείς να είσαι πάνω από όλα, Ταύρε, και όταν δε σου δίνεται αυτή η ευκαιρία, μπορεί να την πάρεις μόνος σου. Διοχέτευσε την ενεργητικότητα σου σ’ ένα νέο πρόγραμμα ή σε μια καινούργια δραστηριότητα. Οι φιλοδοξίες κι οι στόχοι σου είναι πολύ ψηλά αυτή τη στιγμή και θα θελήσεις ν’ αποδείξεις τη δύναμή σου στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια άβολα ζητήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις, που θα σ’ εκνευρίσουν. Καλό είναι να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, υιοθετώντας χαμηλούς τόνους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, έχουν έρθει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Δίδυμος

Γενικά
Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα σου, Δίδυμε, είναι η ετοιμότητα του πνεύματός σου και το ενδιαφέρον σου για τη γνώση και πληροφόρηση. Εκμεταλλεύσου τα, λοιπόν. Αυτές είναι οι πιο κατάλληλες μέρες για να αρχίσεις νέα σχέδια δράσης. Έκφρασε τις επιθυμίες και τις απόψεις σου, κινούμενος προς νέες κατευθύνσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Δίδυμέ μου, σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα, μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να βγεις από το αδιέξοδο.

Καρκίνος

Γενικά
Τώρα πρέπει, Καρκίνε μου, να βάλεις τη ζωή σου σε ισορροπία και αρμονία. Οφείλεις να ζυγίσεις όλα τα υπέρ και τα κατά της μοναξιάς και της παρέας. Σήμερα, αυξάνεται η ανάγκη σου για δικαιοσύνη και διπλωματία. Είσαι πιο αντικειμενικός, ενώ εξετάζεις περισσότερες πλευρές σε κάθε θέμα. Είναι κατάλληλη μέρα για πνευματικά ενδιαφέροντα, ειδικά για λογοτεχνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Καρκίνε, σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη από το Ζυγό θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Καρκίνε, άφησε λίγο τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος, που αρκετές καταστάσεις σταδιακά θα ισορροπούν.

Aστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου : Πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο.

Λέων

Γενικά

Θα ξέρεις καλύτερα, Λέων, πως να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τους ανθρώπους. Έχεις ανεπτυγμένες διπλωματικές ικανότητες κι ένα διακριτικό τρόπο να εκφράζεις τις απόψεις σου, χωρίς να θίγεις τους άλλους. Πριν πεις τη γνώμη σου σ’ ένα θέμα, ξέρεις να ακούς προηγουμένως τις απόψεις των άλλων και μπορείς να τις συγκρίνεις με τη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, Λέων, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις σου. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται ν’ απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Παρθένος

Γενικά
Εξετάζεις και τις δυο πλευρές ενός θέματος, Παρθένε, και μπορείς να συμφιλιώνεις ακόμη και τις πιο αντίθετες απόψεις. Συχνά φαίνεσαι διστακτικός κι αναποφάσιστος με το περιβάλλον σου, αλλά η αλήθεια είναι, ότι απλώς θέλεις περισσότερο χρόνο για να μελετήσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου, ξεχνώντας προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Παρθένε. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά κι έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, επειδή τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε τις περιττές δαπάνες.

Ζυγός

Γενικά

Εκφράσου σήμερα, Ζυγέ, πες ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά δώσε ίσο χρόνο και στους άλλους να ακουστούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να είναι δύσκολο να συμμετέχεις σε αυτό που άλλοι σου προτείνουν. Κι αυτό, επειδή θα είσαι τόσο απορροφημένος στις σκέψεις σου και σε ό,τι αφορά το δικό σου κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το σύντροφό σου, Ζυγέ, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κράτα στο νου σου ότι η Αφροδίτη από το ζώδιό σου εκπέμπει όλη της την καλή ενέργεια, ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε στη δουλειά σου, Ζυγέ, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για το επταήμερο που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Σκορπιός

Γενικά

Άρχισε σήμερα, Σκορπιέ, να καταστρώνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα μην αμελήσεις ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις μεγάλο συναισθηματισμό αυτές τις μέρες. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να χαλάσει την ψυχολογία σου. Πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα και ν’ απομακρύνεις κάθε τι που σ’ ενοχλεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίτα το μέλλον, Σκορπιέ, και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, αφού έχει για σένα κάποια παράπονα, που δε σου λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα είσαι ασταμάτητος. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις τη μέρα χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως, ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης

Γενικά

Ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις έρχονται, Τοξότη, σε πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, που έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή. Αυτά τα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε ως κορυφαία προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν σήμερα συζητήσεις σε υψηλούς τόνους, Τοξότη μου, κι εσύ πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε, Τοξότη, είχε βαρύ φόρτο εργασίας, αλλά και πολλή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Θα αρχίσουν πάντως τα πράγματα να ισορροπούν με σταθερό τρόπο.

Αιγόκερως

Γενικά
Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος, Αιγόκερε, και ήδη έχεις αρχίσει να αναθεωρείς πολλά πράγματα στη ζωή σου. Βάλε τέλος στην απαισιοδοξία και δες τα πράγματα θετικά, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις. Ξεκινάει μια περίοδος, που θα φέρει την εκπλήρωση των επιθυμιών σου και πολλές ικανοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα βρίσκεται στα ύψη και όλα θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, τώρα και στο μέλλον, Αιγόκερε, να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Κάνε σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος σας και προσπάθησε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για αύριο. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιτρέπονται οι απρόσεκτες δαπάνες.

Υδροχόος

Γενικά

Οι καθυστερήσεις που σε απασχολούν, Υδροχόε μου, δεν πρόκειται να ξεπεραστούν, αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές και μάλιστα άμεσα. Πάρε, λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σήμερα σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου, Υδροχόε, και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το σύντροφό σου, αποφεύγονται, αν μιλήσεις ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε ζητήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου, Υδροχόε, πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις, για να πας καλά στο μέλλον.

Ιχθύς

Γενικά
Έχεις πολλές υποχρεώσεις, Ιχθύ, μαζί με εκκρεμότητες και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές, αλλά τελείωσε μαζί τους μια και καλή, τώρα! Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με το σύντροφό σου, Ιχθύ, έχουν περάσει. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ίσως πηγαίνοντας μαζί του μια εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Ιχθύ, στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή:   oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ