Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πέγκυ Ζήνα: «Ο χώρος της μουσικής έχει ορφανέψει χωρίς τον Μητροπάνο. Όταν έλεγε κάτι…» (video)

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο Πρωινό και στον Χρήστο Νέζο, η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε το παρασκήνιο που κρύβεται κάποιες φορές πίσω από τις “κόντρες” των καλλιτεχνών. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια είπε:

«Δεν έχω αγαπήσει περισσότερο άνθρωπο σ’ αυτόν το χώρο από τον Μητροπάνο. Νιώθω ότι έχει ορφανέψει ο χώρος μας χωρίς τον Μητροπάνο, ότι έχει φτωχύνει το ζεϊμπέκικο. Μου λείπει και θα μου λείπει μέχρι τη στιγμή που θα τον ξανασυναντήσω, γιατί θα γίνει σίγουρα αυτό. Όταν έλεγε κάτι, ο κόσμος να γυρνούσε ανάποδα θα το τηρούσε. Αυτό είναι που λείπει στο χώρο μας και που το έχουν ελάχιστοι άνθρωποι.

Οι 7 στους 10 επιχειρηματίες που μας καλούν είναι τσακωμένοι με το λόγο και αυτοί δημιουργούν τα περισσότερα προβλήματα στις καλλιτεχνικές συνεργασίες, έχω να πω στον κόσμο. Τις περισσότερες φορές που υπάρχει διχόνοια ανάμεσα σε δύο ονόματα ή τρία, δεν φταίνε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, αλλά κάποιοι που αυτοαποκαλούνται “επιχειρηματίες”, οι οποίοι άλλα υπόσχονται στον κάθε καλλιτέχνη με σκοπό να γίνει η συνεργασία και μετά τα αναιρούν ένα – ένα, με αποτέλεσμα οι καλλιτέχνες να τσακώνονται μεταξύ τους».

Δείτε όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα του Πρωινού.

greek-web-tv.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 114 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 114 Μαθιός και Βασιλική ανησυχούν για τις προθέσεις του εισαγγελέα στο θέμα...