Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Καλό μήνα σε όλους!! Αφήνουμε πίσω μας ένα έντονο καλοκαίρι, μία περίοδο έντονων και συγκρουσιακών γεγονότων λόγω των εκλείψεων που πραγματοποιήθηκαν και περνάμε σε ένα μήνα, που στο μεγαλύτερο μέρος του, μας καλεί να επανέλθουμε στην καθημερινότητα και να την αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και δυναμισμό.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 εντείνει τα συναισθήματα, βγάζει πάθος και ένταση, ζήλια και καχυποψία, δεν θα διστάσεις να συγκρουσθείς με το ταίρι σου λόγω των προσωπικών ανασφαλειών και των φόβων που βγαίνουν στην επιφάνεια. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, συμφωνίες, επενδύσεις, κληρονομιές. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά στόχους και σχέδια που έχεις για την ζωή σου, κοινές δράσεις που συμμετέχεις. Είναι έντονη η επιθυμία σου να βρίσκεσαι και να βοηθάς σε κοινούς σκοπούς, αλλά και να συναναστρέφεσαι με τα φιλικά σου πρόσωπα.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας πια το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι γεγονός ότι η έντονη διπλωματική διάθεση που σε χαρακτηρίζει αυτή την εποχή λειτουργεί ευεργετικά στην κοινωνική σου ζωή και σε ισορροπίες που θέλεις να κρατήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ζυγό στις 25.09 λειτουργεί συγκρουσιακά μέσα σου, καθώς απαισιοδοξία και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο χαλάν το κέφι σου και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να σε οδηγήσει σε αδιαλλαξία και αυτό να φέρει απομάκρυνση και ψυχρότητα, το λιγότερο, με σπουδαία πρόσωπα της ζωής σου. Δείξε κατανόηση και ψυχραιμία και δεν θα χάσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο σου δίνει την δυνατότητα για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία. Είναι γεγονός ότι ο συναισθηματισμός και η τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις είναι έντονα, λόγω της αντίθεσης των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Το κυριότερο όμως είναι η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει, το ένστικτο και η διαίσθηση που δεν σε αφήνει να πάρεις λάθος μονοπάτι, η αισιοδοξία και η τύχη που είναι με το μέρος σου. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σου δίνουν τα καλύτερα εχέγγυα γι’ αυτή την νέα περίοδο. Νέες προτάσεις ή εξέλιξη στον χώρο εργασίας είναι πολύ πιθανές.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 13.09 όπου ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Συζητήσεις και πλάνα που μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο δεν απηχούν την πραγματικότητα και καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούσεις, αλλά και να μην υποσχεθείς πράγματα που είναι στην σφαίρα της φαντασίας. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε βοηθούν στο να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και να μπορείς να διακρίνεις διεξοδικά τις βαθύτερες επιθυμίες σου σε ότι αφορά την εργασία και την καθημερινότητα. Οι συζητήσεις είναι ουσιαστικές και δεν αποκλείεται να έχουν σαν αποτέλεσμα θετικές οικονομικές απολαβές.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Είναι ξεκάθαρο ότι ανάγκες και επιθυμίες βρίσκονται σε σύγκρουση, καθώς οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις στην καριέρα έρχονται αντιπαρατίθενται με την ανάγκη για φλερτ, διασκέδαση, έντονη κοινωνικοποίηση. Αυτή η προσωπική σου σύγκρουση μπορεί να εκδηλωθεί με απότομο τρόπο τόσο στο ταίρι σου, όσο και σε ανωτέρους στην δουλειά και να προκύψουν προστριβές που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που από την μία μπορεί να νιώθεις ότι καλύπτουν την ανάγκη σου να βρεθείς σε σχέση, από την άλλη δεν καλύπτουν απόλυτα την επιθυμία σου για σταθερότητα ή το ανάποδο. Δώσε χρόνο για να δεις τι θα προκύψει.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 σου δίνει όλη την εύνοια που χρειάζεσαι για να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά ζητήματα και μπορείς πια να πάρεις αποφάσεις που θα σου δώσουν τις θετικότερες των εξελίξεων. Μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου και να περάσεις μία απόλυτα αρμονική και άκρως ερωτική περίοδο με το ταίρι σου. Προσοχή στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο αυξάνει τον υποκειμενισμό και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο λόγω του ότι δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα γεγονότα ή παρεξηγείς πράγματα που δεν σε αφορούν άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 εκτοξεύει την γοητεία σου και μπαίνεις σε μία περίοδο που το φλερτ, η έντονη κοινωνικοποίηση, η ανάγκη να απολαύσεις την τέχνη θα είναι έντονες. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους είναι μοναδικός και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξουν πολλές νέες κατακτήσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε επίπεδο συνεργασιών, όπου μπορεί να προχωρήσεις σε άριστε επιλογές. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 αυξάνοντας υποχρεώσεις και ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα. Η εργατικότητα σου θα σε οδηγήσει στο να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στο άγχος και στην νευρικότητα, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν τριβές.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και επικεντρώνεσαι στον καθημερινό προγραμματισμό και στην εργασία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι άψογος σε ότι αναλάβεις. Αγγαρείες και υποχρεώσεις αυξάνονται και μπορεί το πρόγραμμά σου να είναι ασφυκτικό. Προσπάθησε να περιορίσεις την γκρίνια για να μην δημιουργήσεις δυσαρέσκειες. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 εντείνει την συναισθηματικότητα και καλείσαι να κλείσεις κύκλους για ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν ακόμα και σήμερα. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα σε ωθεί στο να γίνεις αυστηρός, απόλυτος, μπορεί και δογματικός, κάτι που θα σε επηρεάσει και πιθανά να ρίξει την ψυχολογία σου. Ευθύνες που μπορεί να μην είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε αγχώνουν.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο είναι άκρως ευνοϊκή για εσένα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία δυναμική νέα αρχή σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και τις δημιουργικές σου δραστηριότητες. Η ευαισθησία και η ονειροπόληση σε παραμυθένιους κόσμους είναι έντονη, λόγω της αντίθεσης των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και μπορεί να σε οδηγήσει στο να δεις καταστάσεις και πρόσωπα εξιδανικευμένα. Όμως ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε «οπλίζουν» με διεισδυτικότητα, με ένστικτο και θετική ενέργεια και μπορεί αυτή το νέο ξεκίνημα να αποτελέσει κομβικό σημείο για εσένα. Μία άκρως ευνοϊκή νέα σχέση είναι πιθανή για τον αδέσμευτο.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούς και σε ότι σου υπόσχονται. Μετρημένος θα πρέπει να είσαι και εσύ δε αυτά που λες στο ταίρι σου ή σε κάποια νέα γνωριμία, γιατί δεν θα είναι εύκολο να είσαι αντάξιος των υποσχέσεών σου. Είναι εξαιρετική συνθήκη για να προωθήσεις τυχόν καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε βοηθούν στο να εκδηλώσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου στο σύντροφο και να υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην σχέση σου.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 δεν σου επιτρέπει να χαρείς, να ξεφαντώσεις, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις με τον τρόπο που θα ήθελες. Η ανάγκη για να είσαι άψογος στην καθημερινότητα είναι έντονη και πιθανά να υπερτερεί κάποιες φορές της επιθυμίας σου για ανεμελιά. Αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει εκνευρισμό και δεν είναι απίθανο να εκτονωθείς σε πρόσωπα του εργασιακού σου περιβάλλοντος ή σε παρέες σου, προκαλώντας τριβές. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή, γιατί η ένταση μπορεί να μεταφερθεί και εκεί με μεγάλη ευκολία και να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τον χρόνο και να έχεις χρονικά διαστήματα για ανανεωτικές ανάσες.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 ευνοεί τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι γεγονός ότι μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, να σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία ή να πάρεις απόφαση για την επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου. Ευνοϊκότατες μπορεί να είναι και νέες συνεργασίες, καθώς μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσει έντονη αλαζονεία και υποκειμενισμό και αυτό να έχει άμεσο αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Καλό είναι να είσαι ανοικτός σε ότι ακούς και να προσπαθείς να καταλάβεις και την θέση του άλλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 βοηθά να εξομαλύνεις τις σχέσεις με συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η διάθεση προσφοράς σου είναι χαρακτηριστική και δεν θα διστάσεις να βοηθήσεις όποιον θεωρείς ότι έχει ανάγκη. Η ανάγκη να ασχοληθείς με το σώμα σου σε ωθεί στο να αγοράσεις ότι θεωρείς απαραίτητο για την περιποιήσή του. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και δραστηριοποιείσαι και πάλι σε ότι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, ταξίδια στη ύπαιθρο ή στο εξωτερικό που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Ο έρωτας και η διασκέδαση παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η διάθεση για δουλειά εξανεμίζεται και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε καθημερινές υποχρεώσεις. Προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση ποτού και φαγητού.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στον απόλυτο Θεό, τον έρωτα. Η προσωπικότητά σου λάμπει και γίνεσαι το επίκεντρο όπου και αν βρεθείς, αφού η εκφραστικότητά σου και η γοητεία που αποπνέεις τραβά όλα τα βλέμματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο έντονος εγωισμός που θα ενοχλήσει. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 μπορεί να φέρει απαισιοδοξία και άγχος σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες, την ερωτική και φιλική σου ζωή. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα εντείνει τις ανασφάλειες, τους φόβους και την ανησυχία χαλώντας την διάθεσή σου και δεν είναι απίθανο να εκτονωθείς στο ταίρι σου ή σε φιλικά σου πρόσωπα. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός και να δείχνεις κατανόηση.

2οδεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο καθιστά πιθανή μία νέα αρχή σε ότι αφορά την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, τις ρίζες σου. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα λειτουργούν με άκρως ευνοϊκό τρόπο, αφού σου δίνουν αποφασιστικότητα, ψυχικό σθένος αλλά και αισιοδοξία σε όποιο νέο ξεκίνημα. Μετακομίσεις, η αρχή της δικής σου οικογένειας, δουλειά μέσα από την οικεία σου είναι πολύ πιθανά σενάρια, γι’ αυτό προετοιμάσου για σημαντικές εξελίξεις σε αυτό τον τομέα. Προσοχή σε αγοραπωλησίες, μην επαφίεσαι στα λόγια και άκου το ένστικτό σου.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός με αυτά που ακούς από οικεία πρόσωπα ή πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου. Είναι όμως χρήσιμο και εσύ να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι πεις γιατί μπορεί να υποσχεθείς πράγματα που δεν είναι εφικτό να γίνουν. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συμβόλαια που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε τροφοδοτούν με γρήγορη σκέψη, άμεση αντίληψη και διεισδυτικότητα, βοηθώντας έτσι να λυθούν αποτελεσματικά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν.

3οδεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς δείχνεις να μην μπορείς να συμβαδίσεις μέσα σου ανάγκες και επιθυμίες. Η έντονη ανάγκη σου για χαρά, διασκέδαση, έρωτα έρχεται σε άμεση σύγκρουση με την επιθυμία για κτητικότητα, με καχυποψία και κρυφούς φόβους που μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια, κάνοντας έτσι δυσκολότερη την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, να ισορροπήσεις μέσα σου αυτά που θέλεις και σε καλύπτουν. Μόνο έτσι θα ηρεμήσεις και δεν θα προκληθούν κόντρες που θα σου στοιχίσουν ψυχολογικά.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 δίνει όλη του την εύνοια στην καθημερινότητα και την εργασία. Είναι ξεκάθαρο ότι προτάσεις για νέες θέσεις εργασίας μπορεί να υπάρξουν ή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις μπορεί να αυξηθούν, να θυμάσαι όμως ότι τώρα δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα, εγωισμός και υποκειμενισμός μπορεί να εκδηλωθούν με έντονο τρόπο και αυτό να έχει επιπτώσεις σε συζητήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Μην εγκλωβίζεσαι σε προσωπικές απόψεις, προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στους άλλους και δεν θα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 βγάζει την πιο παιχνιδιάρικη φύση σου και σε αναζωογονεί. Λάμπεις και αυτό γίνεται σε όλους αντιληπτό, νέες κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές, αφού κερδίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Μπορείς να απολαύσεις την τέχνη, το θέατρο, την διασκέδαση και ότι άλλο μπορεί να βγάλει τον καλλιτεχνικό εαυτό σου. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και ο ερωτισμός εκτοξεύεται. Είναι γεγονός ότι στρέφεσαι εσωτερικά και έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και απωθημένα που μπορεί να εκδηλώσεις απότομα στην ερωτική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσεις αυτή την έντονη ενέργεια σε νύχτες πάθους, παρά σε συγκρούσεις που θα δονήσουν τα θεμέλια της σχέσης σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και εκφράζεις έντονα την θέληση να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια, τις ρίζες σου, να νιώσεις ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα τρυφερότητα και ζεστασιά. Η εσωστρέφεια είναι πιο εμφανής και μπαίνεις σε διαδικασία απολογισμού για παρελθούσες καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα σε σχέση με την καριέρα και την οικογένειά σου. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να σε κάνει αδιάλλακτο, απόλυτο στις απόψεις σου, κατηφή και απαισιόδοξο και αυτό να έχει επιπτώσεις σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην υπάρξουν απομακρύνσεις που θα σου στοιχίσουν.

2οδεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο μπορεί να είναι για εσένα ένα σημαντικό έναυσμα σε ότι αφορά την επικοινωνία, τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, γνώσεις και ταξίδια που έχουν να σου προσφέρουν καινούργια πράγματα. Η ευαισθησία κάνει έντονα την εμφάνισή της, λόγω της αντίθεσης των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και μπορεί να οδηγήσει σε ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα δίνουν την εύνοια που χρειάζεσαι για κάθε βήμα, την έντονη διεισδυτικότητα και το ένστικτο να προχωρήσεις προς την καλύτερη για εσένα κατεύθυνση. Σημαντικές εμπορικές συμφωνίες χρειάζονται προσοχή, καλό είναι να μην μείνεις σε λόγια και υποσχέσεις.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 13.09 όπου ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά υπογραφές συμβολαίων γιατί είναι πολύ πιθανό να σου υποσχεθούν πράγματα που να είναι μακριά από την πραγματικότητα. Ανάλογα μπορεί να συμπεριφερθείς και εσύ, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι υπόσχεσαι. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για συζητήσεις και συμφωνίες, καθώς έχεις γρήγορη σκέψη και μπορείς να δεις την κάθε πλευρά επί της ουσίας.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 δημιουργεί έντονες συγκρούσεις μέσα σου, καθώς ανάγκες και επιθυμίες δείχνουν να μην συμβαδίζουν και ανεβάζουν την εσωτερική ένταση κατακόρυφα, εκτονώνοντάς στην πολύ πιθανά στο ταίρι σου με συνέπεια τις παρεξηγήσεις. Η ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα έρχεται σε σύγκρουση με την έντονη επιθυμία για φλερτ, αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να ισορροπήσεις μέσα σου για να καταφέρεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σου. Συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν και σε συνεργασίες λόγω οικονομικών θεμάτων, όμως επί της ουσίας αυτή θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσεις.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου και σε ωθεί στο να απολαύσεις διακοπές, διασκέδαση, απολαύσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο ερωτισμός εκτοξεύεται και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ειδύλλια, νέες γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σχέσεις που θα είναι σημαντικές στην ζωή σου. Χαλαρώνεις και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις σου, γίνεσαι πιο δεκτικός στην επαφή σου με τους γύρω. Έντονο γίνεται και το ενδιαφέρον σου για τα παιδιά. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο εντείνει τον υποκειμενισμό και την νευρικότητα και αυτό μπορεί να γίνει έντονο ιδιαίτερα στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, στην επικοινωνία με νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις προκαλώντας δυσαρέσκεια.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια, στον προσωπικό σου χώρο και στο πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ζεστό και ευχάριστο για τα κοντινά σου πρόσωπα. Η ενασχόληση με την διακόσμησή του θα σε ωθήσει σε έξοδα, πρόσεξε μόνο μην χάσεις το μέτρο και βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και ανεβάζει το θερμόμετρο στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να δεχθείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και θα σε στενοχωρήσουν. Καλό είναι όμως και εσύ να μην λειτουργείς εγωιστικά γιατί αυτό θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 εκτινάσσοντας την διάθεση για κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες, νέες γνώσεις, ταξίδια που μπορούν να σε βγάλουν από την στείρα καθημερινότητα. Οι σχέσεις και η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι σημαντικά και απολαμβάνεις να βρίσκεσαι μαζί τους κάθε στιγμή. Εμπορικές συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και συνεργασίες για το διαδίκτυο είναι πολύ πιθανές. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σηματοδοτεί για εσένα την ολοκλήρωση κύκλων σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα πιθανά να προκαλεί πολλές υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και να μην σε αφήνει να νιώσεις ανέμελος που τόσο έχεις ανάγκη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις σχέσεις με το κοντινό και το ευρύτερο περιβάλλον σου, γιατί μπορεί να γίνεις απόλυτος και αυστηρός, δημιουργώντας προβλήματα.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο σου δίνει το μήνυμα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την διαχείριση των οικονομικών σου πόρων αλλά και την αυτοεκτίμησή σου, το προσωπικό σου σύστημα αξιών. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς ή νέους πόρους που μπορεί να επιθυμείς. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να μην σε αφήνει να βλέπεις την εικόνα ξεκάθαρα, αλλά να την ωραιοποιείς. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε γεμίζουν αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, ψυχικό σθένος και εύνοια σε όποιες επιλογές κάνεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Νιώθεις πιο δυνατός από ποτέ και αυτό είναι αρκετό για να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αφήσεις πίσω ανασφάλειες και φόβους.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 13.09 όπου ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν για πιθανή αύξηση του εισοδήματος ή εύρεση νέων πόρων να μην απηχούν την πραγματικότητα. Μην επαφίεσαι σε λόγια που θα ακούσεις, αλλά μην μπαίνεις και εσύ στην διαδικασία να πεις και να υποσχεθείς χωρίς να είσαι βέβαιος ότι θα μπορέσεις τελικά να ανταποκριθείς. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε βοηθά στο να πάρεις γρήγορες και ουσιαστικές αποφάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 μπορεί να προκαλέσει έντονες εσωτερικές αρχικά συγκρούσεις που δεν θα διστάσεις να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου, σε φιλικά πρόσωπα, σε συναδέλφους και πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η ανάγκη για διασκέδαση, εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση έρχεται σε κόντρα με τις πολλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό είναι αρκετό να σε γεμίσει νευρικότητα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τον χρόνο και να βρεις στιγμές για να ξεφύγεις από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας για να μην εκραγείς και εκτονωθείς στους γύρω σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή γιατί με το παραμικρό μπορεί να εκνευρίζεσαι.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για εσένα σε ότι αφορά την οικογένεια και τα θέματα ακίνητης περιουσίας. Μπορείς τώρα να προωθήσεις ζητήματα οικογενειακά με απόλυτη επιτυχία. Μετακομίσεις, αγοραπωλησίες οικίας είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ, καθώς θα καταφέρεις να οδηγηθείς στην καλύτερη δυνατή λύση. Η γαλήνη που επικρατεί στην οικογενειακή εστία σε ωθεί στο να επιθυμείς να βρίσκεσαι συνεχώς με τα κοντινά σου πρόσωπα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει έντονα υποκειμενικό απόλυτο στις θέσεις σου, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά συζητήσεις για οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 σου δίνει την διάθεση για να διασκεδάσεις. Πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις μπαίνουν καθημερινά στο πρόγραμμά σου και δεν χάνεις ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις απόψεις, να φλερτάρεις και να παίξεις. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί το παιχνίδι να είναι σε πολλά ταμπλό και αυτό να σε βάλει σε μπελάδες. Το θέατρο και οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε ελκύουν έντονα. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και σε αναγκάζει να ανεβάσεις ρυθμούς στην καθημερινότητα, αφού το πρόγραμμά σου γεμίζει με υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στην δουλειά αυξάνονται. Αυξάνονται επίσης το άγχος, η γκρίνια και η επικριτικότητα, γι’ αυτό προσπάθησε να τα περιορίσεις για να μην προκαλέσεις προστριβές και συγκρούσεις.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και ασχολείσαι έντονα με οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς και ότι πρακτικό θα πρέπει να λύσεις. Η ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια μπορεί πολλές φορές να σε οδηγήσει στο να επικεντρώνεσαι μόνο στο προσωπικό σου συμφέρον και αυτό να προκαλεί δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 τρέπει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές συμφωνίες και θέματα με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να σε γεμίσει απαισιοδοξία, αδιαλλαξία και απολυτότητα, δημιουργώντας προβλήματα στις όποιες εξελίξεις. Προσπάθησε να κρατήσεις την θετική σου σκέψη και να δείξεις κατανόηση και στις θέσεις των άλλων.

2οδεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στο ζώδιό σου καθίσταται σημαντική για την πορεία όλων των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε όλα τα επίπεδα είναι παροιμιώδης. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συνεργασίες και σχέσεις λόγω της αντίθεσης των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε γεμίζουν θετική ενέργεια, γρήγορη αντίληψη και σκέψη, διεισδυτικότητα και ένστικτό που μπορούν να σε οδηγήσουν θετικά σε όποια επιλογή κάνετε. Επικοινωνία και έρωτας σου δίνουν φτερά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν το status της προσωπικής σου ζωής.

Στις 13.09 ο Ερμής στο ζώδιό σου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, γι΄αυτό καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε υπογραφές για νέες συνεργασίες, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να πιστέψεις λόγια και υποσχέσεις που δεν απηχούν την πραγματικότητα. Καλό είναι επίσης και εσύ να μην μπεις στην διαδικασία να πεις πράγματα στα οποία δεν θα μπορέσεις να είσαι φερέγγυος. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε βοηθούν να πάρεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις, γιατί το ένστικτο σου δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθη. Εκ βαθέων συζητήσεις με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανές.

3οδεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 δημιουργεί έντονη συγκρουσιακή διάθεση μέσα σου και καλείσαι να ισορροπήσεις μεταξύ μοναχικότητας και κοινωνικότητας, ηρεμίας και εξωστρέφειας, απομόνωσης και επιθυμίας για παιχνίδι. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ανάγκη για να ζήσεις στιγμές με τον σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα και της επιθυμίας να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα βρεθείς. Αυτή η τριβή μέσα σου σε κάνει ευέξαπτο και νευρικό και δεν είναι απίθανο να εκτονωθείς στο σύντροφό σου για το παραμικρό. Προσπάθησε να βρεις την προσωπική σου ισορροπία για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να αποφύγεις καυγάδες και αντιπαραθέσεις.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 λειτουργεί για εσένα άκρως ευνοϊκά, αφού μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να δρομολογήσεις πιθανές εμπορικές συμφωνίες, συνεργασίες για δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο που σε ενδιαφέρουν. Η κοινωνική σου ζωή γίνεται εντονότερη, η διάθεση για νέες γνώσεις αυξάνεται και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα. Τα ταξίδια ευνοούνται και είναι χρυσή ευκαιρία από εδώ και στο εξής να πραγματοποιήσεις αυτά που επιθυμείς. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στο ζώδιό σου κάνει εντονότερο από ποτέ το έλλειμμα αντικειμενικότητας και τον εκνευρισμό και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και στις θέσεις των άλλων για να μην υπάρξουν τριβές.

ΖΥΓΟΣ

1οδεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 σε καλεί να καλύψεις τις ανάγκες σου για απόλαυση, ψώνια, καλό φαγητό και ρομαντικά βράδια. Είναι γεγονός ότι μπορεί επίσης να φέρει και αρκετές σπατάλες, καθώς η καταναλωτική μανία δεν είναι δύσκολο να σε πιάσει και να βρεθείς στο τέλος με πράγματα που δεν χρειάζεσαι. Πάθος και κτητικότητα εκδηλώνονται έντονα στην ερωτική σου ζωή. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά δημιουργικές ασχολίες που μπορεί να έχεις. Είναι γεγονός ότι θέλεις να πρωταγωνιστήσεις, ο δυναμισμός σου είναι καθοριστικός και κατακτάς τους πάντες. Ο έρωτας είναι κυρίαρχο στοιχείο, καθώς ζεις και αναπνέεις για να παίξεις ερωτικά. Οι νέες κατακτήσεις προβλέπονται να είναι πολλές.

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.09 βγάζοντάς σε από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και απολογιστικού χαρακτήρα. Βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο, αντιμετωπίζεις τα πάντα με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα και είναι δεδομένο ότι προσπαθείς να προωθήσεις ζητήματα σημαντικά που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Κριό στις 25.09 σε καλεί να κλείσεις θέματα που απασχολούν την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να σε κάνει απόμακρο, απότομο, αδιάλλακτο και πεσιμιστή και αυτό να επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις. Προσπάθησε να δεις την θετική πλευρά των καταστάσεων και να δείξεις κατανόηση, αν δεν θέλεις να υπάρξει ψυχρότητα και απομάκρυνση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

2οδεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα και τραύματα του παρελθόντος που αποτελούν βαρίδι μέχρι σήμερα. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση και αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου. Όμως ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα ανεβάζουν την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου, σε εφοδιάζουν με ψυχικό σθένος και δυναμισμός για να κάνεις το βήμα που χρειάζεται και να κλείσεις μία για πάντα καταστάσεις που σε φορτίζουν ψυχικά και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Παρασκήνιο στην εργασία είναι πιθανό να έρθει στο φως, μην προσπαθήσεις να ωραιοποιήσεις τα πράγματα, δείξε αποφασιστικότητα και δεν θα χάσεις.

Προσοχή σε συζητήσεις στην εργασία σου στις 13.09 όπου ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, καθώς θα σου είναι εύκολο να πεισθείς με πράγματα που θα ακούσεις, όμως το πιθανότερο είναι να είναι μακριά από την πραγματικότητα και στο τέλος να εκτεθείς. Πρόσεχε ακόμα να μην δώσεις εσύ υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σου δίνει γρήγορη αντίληψη και διαισθητικότητα για να κινηθείς στην καθημερινότητα.

3οδεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 εκτοξεύει την νευρικότητα και την ένταση κατακόρυφα, Η ανάγκη για εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, φλερτ και διασκέδαση έρχεται σε σύγκρουση με καταπιεσμένα συναισθήματα οργή και θυμού που μπορεί να δημιουργούνται από την οικογένεια. Αυτό είναι αρκετό για να εκτονωθείς είτε στο ταίρι σου, είτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σου με έντονο τρόπο και να υπάρξουν καυγάδες. Καλό είναι να προσπαθήσεις να βρεις ισορροπία μέσα σου και να δεις με θετική προσέγγιση την κάθε κατάσταση. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί δεν είναι βέβαιο αν θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 σε βοηθά να ισορροπήσεις οικονομικά και συναισθηματικά. Είναι γεγονός ότι μπορείς να κάνεις κινήσεις που να αποδώσουν οικονομικά τα μέγιστα. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και να γίνεις υπερβολικός στο να αποκτήσεις υλικά αγαθά και χρήματα. Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου είναι στα ύψη. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο εντείνει περισσότερο από ποτέ τον συναισθηματισμό και το έλλειμμα αντικειμενικότητας. Τραύματα του παρελθόντος μπορεί να σε απασχολούν και να μην μπορείς αντικειμενικά να δεις την πραγματικότητα. Εσωστρέφεια και μοναχικότητα δυσχεραίνουν την κατάσταση. Μην επιδιώξεις συζητήσεις γιατί δεν θα σε οδηγήσουν παρά μόνο στην απογοήτευση. Καλό είναι να μπορέσεις να κατανοήσεις και τις αλήθειες των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1οδεκαήμερο

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 09.09 αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σου, την ανάγκη για έντονη κοινωνική ζωή, την εξαιρετική διάθεση και την δυναμική προβολή του εαυτού σου. Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς εντυπωσιάζεις με την διάθεση συνεννόησης που δείχνεις και αυτό ελκύει τους γύρω σου. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και ανεβάζει την ένταση στην οικογένεια. Δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα, ανταγωνιστικές διαθέσεις και χτυπήματα κάτω από την μέση, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια με ορμή απωθημένα και καταπιεσμένος θυμός. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον.



Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας, μοναχικότητας και διάθεσης απολογισμού του προηγούμενου έτους και των πεπραγμένων σου. Εκκρεμεί ζητήματα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και καλό είναι να φροντίσεις για την επίλυσή τους για να μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και στην εργασία, όμως οι συνθήκες δεν είναι εύκολες. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα μπορεί να φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία, να γίνεις απότομος και σκληρός με τους γύρω σου, να σε καταβάλει η απαισιοδοξία. Οι συγκρούσεις είναι πιθανές, το ίδιο και η απογοήτευση και η απομάκρυνση από συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

2οδεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει μοναδικές ευκαιρίες σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες, συλλογικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψουν και να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή, αλλά και να γίνουν αρωγοί στις προσπάθειές σου. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε ονειροπόληση και ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων, όμως ο Δίας στο ζώδιό σου και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με θετική σκέψη, εσωτερική δύναμη και αδιαφιλονίκητο ένστικτο που θα σε οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα, τόσο προσώπων, όσο και σχεδίων για το μέλλον.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι προτιμότερο να μην προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Είναι πολύ πιθανό οι υποσχέσεις που θα λάβεις να μην έχουν αντίκρισμα και να απογοητευτείς αργότερα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και εσύ σε αυτά που θα πεις, γιατί δεν θα μπορέσεις να είσαι φερέγγυος σε πολλά από αυτά που θα δεσμευτείς. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 λειτουργούν άκρως βοηθητικά για γρήγορες λήψεις αποφάσεων σε ότι αφορά συνεργασίες, σχέδια και εμπορικά ζητήματα, καθώς μπορείς να κάνεις ουσιαστικές και ειλικρινείς συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

3οδεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 δημιουργεί έντονη σύγκρουση μέσα σου και δεν θα είναι δύσκολο να εκνευριστείς με το παραμικρό και να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου ή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η ανάγκη σου για απομόνωση με τον σύντροφο έρχεται σε κόντρα με υποχρεώσεις κοινωνικές που θέλεις να παρευρεθείς και αυτό είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει. Καλό είναι να βρεις το μέτρο μέσα σου και να ισορροπήσεις το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Διοχέτευσε την ένταση στην σχέση σου σε πάθος και ερωτισμό και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Διαφορετικά, ετοιμάσου για ανάλογες αντιδράσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Ο Δίας στο ζώδιό σου από τις 20.09 σε γεμίζει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία με τους γύρω σου. Νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σου και σε ωθούν σημαντικά σε όλα τα επίπεδα. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται κατά κόρον και είναι ξεκάθαρο ότι οι στόχοι που έχεις θέσει μπορούν να επιτευχθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο κάνει εντονότερο τον υποκειμενισμό και αυτό δεν θα σε βοηθήσει σε συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα, ή με πρόσωπα που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε όποιο σχέδιο έχεις. Καλό είναι να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα και με την ματιά των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1οδεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 σε φορτίζει έντονα συναισθηματικά και είναι έκδηλη ή ανάγκη σου να σταθείς δίπλα σε όποιον σε έχει ανάγκη και ζητά την κατανόησή σου. Επιθυμείς να περάσεις μοναδικές στιγμές μακριά από όλους με το ταίρι σου, που αποτελεί φωτεινό σταθμό την ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες, καθώς είναι πιθανό να εξιδανικεύσεις τα πρόσωπα και μετά να πληγωθείς. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και η έντονη κινητικότητα που έχεις σε ωθεί στο να καταπιαστείς με διάφορα ζητήματα. Κοντινά ταξίδια είναι ότι πρέπει για να εκτονώσεις την έντονη ενέργειά σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, αφού η κυκλοθυμία και η νευρικότητα μπορεί να προκαλέσουν τριβές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα σχέδια που έχεις θέσει και σε κοινωνικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι πραγματικότητα ότι με το ανεξάρτητο και επαναστατικό πνεύμα σου εντυπωσιάζεις τους γύρω σου και πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθειά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα δυσκολεύει το κλίμα, καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος, κτητικός και άκαμπτος στις απόψεις σου και να προκαλέσεις προβλήματα στη σχέση σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός για να αποφύγεις αρνητικές εξελίξεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο καθιστά σημαντική μία νέα αρχή που μπορεί να γίνει σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα και την κοινωνική σου εικόνα. Νέες προτάσεις και πρόσωπα σε ωθούν σε καθοριστικές εξελίξεις. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανά να σε φορτίσει συναισθηματικά και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις, όμως ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε γεμίζουν θετικότητα, εσωτερική δύναμη, αποφασιστικότητα και αλάθητο ένστικτο που θα παίξει κομβικό ρόλο στις επιλογές σου. Πρόσωπα που θα προκύψουν στην ζωή σου μπορούν να παίξουν σπουδαίο ρόλο τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και είναι προτιμότερο να αποφύγεις καθοριστικές συζητήσεις που έχουν σχέση με την καριέρα σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείς, καθώς υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις και συμφωνίες που μπορεί να κάνεις δεν θα απηχούν στην πραγματικότητα. Καλό είναι και εσύ να είσαι προσεκτικός σε ότι δεσμευτείς, γιατί πιθανά να ξεφύγεις από τα πλαίσια του εφικτού. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 σε οδηγεί σε σημαντικά θετικές αποφάσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική πορεία σου, λόγω άμεσης αντίληψης των πραγμάτων και διεισδυτικότητας.

3οδεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 σου προκαλεί έντονη εσωτερική αναστάτωση, καθώς δείχνεις να μην μπορείς να συμβιβάσεις ανάγκες και επιθυμίες. Η ανάγκη σου για εξωστρέφεια, ανεξαρτησία και ελευθερία έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για σταθερότητα και κτητικότητα, κάτι που πιθανά να εκδηλωθεί έντονα στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να μπορέσεις να παντρέψεις και τις δύο, βρίσκοντας χρόνο και διάθεση, διαφορετικά είναι εύκολο να μετατοπιστεί η νευρικότητα αυτή στην σχέση σου και με το παραμικρό να προκαλείς εντάσεις και προβλήματα που θα στοιχίσουν. Ο ερωτισμός και το πάθος θα βοηθήσουν στο να εκτονωθεί η ένταση χωρίς προβλήματα.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 δημιουργεί έντονη γαλήνη εσωτερικά και είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος να δεις και να λύσεις ζητήματα προσωπικά σου που σε ταλανίζουν, χωρίς να επικρίνεις τον εαυτό σου, αλλά με διάθεση να επουλώσεις ότι σε πληγώνει και να προχωρήσεις απελευθερωμένος από βάρη. Η κατανόηση και η τρυφερότητα που δείχνεις στους άλλους είναι χαρακτηριστική, καθώς αφήνεις πίσω τον αυστηρό κριτή που κρύβεις μέσα σου. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σε ωθήσει σε έντονο υποκειμενισμό και νευρικότητα και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι καλύτερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, διαφορετικά προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και στις απόψεις των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 κάνει εντονότερη από ποτέ την ανάγκη σου να συναναστραφείς με τα φιλικά σου πρόσωπα και κοινωνικοποιηθείς. Καλό θα είναι να προσέξεις τις έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που μπορεί να ταρακουνήσουν την σχέση σου ή την τάση να μην ξεχωρίζεις φιλικά και ερωτικά συναισθήματα. Πρόσωπα από το περιβάλλον είναι πιθανό να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να σε εκπλήξουν. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και μπαίνεις στην διαδικασία να τρέξεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς στο να αποκτήσεις υλικά αγαθά, ούτε να οδηγηθείς σε υπέρμετρες σπατάλες. Προσπάθησε να κρατήσεις το μέτρο και να αποφύγεις ακραίες συμπεριφορές.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στο επαγγελματικό πεδίο και στην εξέλιξη της καριέρας, αλλά και της προσωπικής σου εικόνας. Είναι γεγονός ότι ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται, όμως με την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που δείχνεις μπορείς να καταφέρεις να εξελιχθείς. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σε οδηγεί να κλείσεις οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στο ζώδιό σου με τα Φώτα μπορεί να βγάλει τον αυστηρό εαυτό σου, να σου δημιουργήσει έντονη κατήφεια και απαισιοδοξία, με αποτέλεσμα τα υπάρξουν συγκρούσεις ή απομακρύνσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Να θυμάσαι ότι η καλύτερη στάση είναι η θετική σκέψη και η κατανόηση στις απόψεις των άλλων.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο σου δίνει το έναυσμα για μία νέα αρχή σε ότι αφορά σπουδές και επιμορφωτικά σεμινάρια, νομικά ζητήματα που σε απασχολούν, σε ότι αφορά την πορεία που έχεις επιλέξει στην ζωή σου. Ο έρωτας παίζει κυρίαρχο ρόλο. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει κατακόρυφα τον συναισθηματισμό και την ονειροπόληση, αλλά ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε γεμίζουν με θετική διάθεση, έντονο ένστικτο και αποφασιστικότητα για να κάνεις τις σωστές επιλογές και να διαλέξεις ένα μονοπάτι ζωής που σε εκφράζει. Νέες γνωριμίες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και να βιώσεις σημαντικές εμπειρίες που θα σου μείνουν χαραγμένες.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σε νομικά ζητήματα ή σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, γιατί μπορεί να ακούσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα. Ανάλογα μπορεί να συμπεριφερθείς και εσύ, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να μην δεσμευτείς για κάτι που δεν μπορεί να είναι εφικτό από την πλευρά σου. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου αντίστοιχα στις 16.09 λειτουργούν άκρως βοηθητικά δίνοντάς σου διεισδυτικότητα και άμεση αντίληψη των πραγμάτων, οδηγώντας σε, σε σωστές αποφάσεις.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 08.09 κάνει έντονη την σύγκρουση μέσα σου μεταξύ αναγκών και επιθυμιών. Η ανάγκη να προβληθείς και να ασχοληθείς με την κοινωνική σου εικόνα έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία για δράση και αποφασιστικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου αυτό το ψυχικό δυναμικό είναι πολύ πιθανό να εκτονώσεις την νευρικότητα στο ταίρι σου και να προκαλέσεις προβλήματα για ασήμαντους λόγους. Είναι προτιμότερο να διοχετεύσεις αυτή την ένταση σε νύχτες πάθους με το σύντροφό σου, δίνοντας νέα ώθηση στην σχέση με θετικό τρόπο. Προσοχή δείξε και σε οικονομικές συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές με τους ανωτέρους σου.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 σε βοηθά να προωθήσεις με θετικό τρόπο στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή νέα πρόσωπα που μπαίνουν στον φιλικό σου περίγυρο λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για κάθε σχέδιό σου. Έχεις την δυνατότητα με μεγαλύτερη ευκολία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, μην χάσεις την ευκαιρία. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει έντονα υποκειμενικό και δογματικό και αυτό να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Προσπάθησε να δεις αντικειμενικά και το τι θέλουν οι άλλοι και μην κλειδώνεις στα δικά σου πιστεύω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 και είναι σημαντικό για εσένα να προβληθείς τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς δείχνεις να έχεις ανάγκη την αναγνώριση των άλλων. Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε στηρίξουν σε βήματα που θέλεις να κάνεις αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Ο Άρης περνάει και πάλι στο ζώδιό σου στις 11.09, βγάζοντάς σε από εσωστρέφεια και νευρικότητα που καταπίεζες. Τώρα βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και δραστηριοποιείσαι σε ότι αφορά συνεργασίες και κοινωνική ζωή. Έντονος είναι ο ερωτισμός και η διάθεση για φλερτ, προκαλώντας πάθη και οι νέες κατακτήσεις προβλέπονται πολλές.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και η προσοχή σου στρέφεται σε ζητήματα σπουδών, νομικά θέματα που τυχόν σε απασχολούν, ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η αισιοδοξία και το κέφι σου είναι χαρακτηριστικά και η κοινωνική σου ζωή έντονη, αφού δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς σε παρέες, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να σκορπίσεις χαμόγελα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με το στενό και το ευρύτερο περιβάλλον σου. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, καθώς το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα σου προκαλεί κατήφεια, απολυτότητα και απότομη διάθεση και δεν θα διστάσεις να κοντραριστείς και να απομακρυνθείς από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Σκέψου μόνο ότι μπορεί να φταίει και η προσωπική σου διάθεση.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο σε ωθεί στο να κάνεις ένα νέο βήμα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα με τρίτους, κληρονομιές και επενδύσεις που μπορεί να σε απασχολούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε τάσεις εξιδανίκευσης, αφού η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τον συναισθηματισμό και μπορεί να μην δεις καθαρά παγίδες. Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε εφοδιάζουν με θετική σκέψη, έντονο δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αλάθητο ένστικτο που θα σε οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση. Μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους μπορείς να ζήσεις με το ταίρι σου ή με νέα γνωριμία που κόβει την ανάσα και δονεί για τα καλά τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και καλό θα ήταν να αποφύγεις συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων σε ότι αφορά οικονομικά θέματα με τράπεζες και Δημόσιο, καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά την πραγματικότητα ή δεν στην παρουσιάζουν ως έχει. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και εσύ, αφού μπορεί να δεσμευτείς για πράγματα που δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 αλλάζουν το κλίμα στις συζητήσεις, καθώς μπορούν να γίνουν άκρως ουσιαστικές και η άμεση αντίληψή σου σε ωθεί προς τις θετικότερες λύσεις για εσένα.

3ο δεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 προκαλεί έντονο εκνευρισμό και εσωτερική σύγκρουση, καθώς η ανάγκη για να ξεφαντώσεις, να παίξεις, να ερωτευτείς, να ταξιδέψεις έρχεται σε κόντρα με την επιθυμία για εσωστρέφεια, για μοναχικότητα, για αναπόληση αναμνήσεων. Τα έντονα συναισθήματα οργής μπορεί να εκτονωθούν με σφοδρό τρόπο στον σύντροφό σου ή σε παρέες που μπορεί να βρεθείς και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις εκτονώνοντας αυτή σου την ενέργεια είτε σε δράσεις, είτε σε μοναδικές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, που μόνο θετικά μπορούν να φέρουν.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 σημάνει την ώρα της επαγγελματικής ανάπτυξης, αλλά και της έντονης κοινωνικής προβολής. Είναι εξαιρετική περίοδος για εσένα για να προωθήσεις επαγγελματικούς στόχους και σχέδια που θα οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Προτάσεις και πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο μόνο θετικά μπορούν να σου προσφέρουν. Δεν αποκλείονται και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, αποφασίζοντας πιθανά να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Στις 21.09 η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο εντείνει τον υποκειμενισμό, την εσωστρέφεια και την καχυποψία και καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις είτε με πρόσωπα που εμπλέκονται σε οικονομικά θέματα, είτε με το ταίρι σου γιατί δεν σου είναι εύκολο να αντιληφθείς με αντικειμενικά κριτήρια τα γεγονότα και θα δημιουργηθούν εντάσεις που δεν χρειάζονται.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 09.09 ανεβάζει την διάθεσή σου κατακόρυφα, βλέπεις την ζωή με αισιοδοξία, με διάθεση για περιπέτεια, με ανάγκη για πολύ ερωτικό παιχνίδι. Πολλές θα είναι οι κατακτήσεις, καθώς δείχνεις να απολαμβάνεις το φλερτ και κερδίζεις στο πέρασμά σου με την γοητεία, το χιούμορ, την θετική σου διάθεση. Πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να προκύψουν και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Ο Άρης περνάει και πάλι στον Υδροχόο στις 11.09 και σε οδηγεί σε μία έντονη εσωστρέφεια αλλά και συναισθήματα θυμού. Έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν και αυτό είναι αρκετό να σε κάνει να χαθείς στις σκέψεις και στην απογοήτευση. Μην αφήνεσαι στον αρνητισμό, η μουσική και ο εσωτερισμός θα σε βοηθήσουν να εκτονωθείς.

Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 23.09 και η μοναχικότητα γίνεται εντονότερη. Καχυποψία και εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους και φόβοι, απωθημένα και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια. Οικονομικά θέματα με τράπεζες και Δημόσιο είναι πιθανό να σε απασχολήσουν. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή, καθώς πιθανά να εκδηλώσεις ζήλια στο ταίρι σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 25.09 σε οδηγεί στο να κλείσεις ζητήματα οικονομικά που μπορεί να σε απασχολούν και να σου εντείνουν τις ανασφάλειες. Το ταυ τετράγωνο του Κρόνου στον Αιγόκερω με τα Φώτα σου δημιουργεί απαισιοδοξία, ακαμψία και απολυτότητα και αυτό είναι πιθανό να έχει αντίκτυπο σε συζητήσεις και συμφωνίες, γι’ αυτό κράτα χαμηλούς τόνους και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στις 09.09 στην Παρθένο σημάνει την απαρχή μία νέας εποχής τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Νέες συνεργασίες και νέα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή έρχονται για να σε οδηγήσουν σε ένα καινούργιο μονοπάτι. Η αντίθεση των Φώτων με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου κάνει εντονότερο από ποτέ τον συναισθηματισμό και την διάθεση να εξιδανικεύσεις ανθρώπους, να φτιάξεις το δικό σου παραμύθι, όμως ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με τα Φώτα σε «οπλίζουν» με έντονη διεισδυτικότητα, ένστικτο, θετική σκέψη και εύνοια για τις επιλογές και τα επόμενα βήματά σου. Μην αφεθείς στην ευαισθησία, πίστεψε την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

Στις 13.09 ο Ερμής στην Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εικόνες μακριά από την πραγματικότητα και καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές για συνεργασίες, καθώς μπορεί να μην σου παρουσιάζεται η αλήθεια και να βρεθείς στο τέλος εκτεθειμένος. Προσεκτικός θα πρέπει να είναι και εσύ, καθώς δείχνεις να υπόσχεσαι πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Το εξάγωνο και το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αντίστοιχα στις 16.09 δίνουν άμεση κατανόηση και αντίληψη των άλλων, αποφασιστικό πνεύμα και είναι ιδανικές οι συνθήκες για ουσιστικές συζητήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

3οδεκαήμερο

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Ζυγό με τον Άρη στον Αιγόκερω στις 08.09 σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και εσωτερική σύγκρουση, καθώς η ανάγκη για κτητικότητα, έλεγχο και αποκλειστικότητα στην προσωπική σου ζωή έρχεται σε κόντρα με την επιθυμία σου να ζήσεις ελεύθερος, ανεξάρτητος και να κινηθείς χωρίς να υπάρχουν πλαίσια και όρια που σε περιορίζουν. Όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό μπορεί να εκτονωθεί με το παραμικρό στο ταίρι σου και να προκαλέσεις έντονες συγκρούσεις και προβλήματα, λόγω της περίεργης διάθεσής σου. Καλό είναι να καταλάβεις ότι θα πρέπει να το διαχειριστείς μέσα σου και να μην ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου. Οι έντονες ερωτικές στιγμές μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, καθώς λειτουργούν ανανεωτικά στην σχέση και στην διάθεσή σου.

Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 20.09 λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για ζητήματα εκπαιδευτικά που σε ενδιαφέρουν, καθώς σου δίνει την ώθηση για πνευματική διεύρυνση των οριζόντων σου. Ταξίδια στο εξωτερικό είναι πολύ πιθανά, γι’ αυτό μην χάνεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις αποδράσεις που είχες πάντα ονειρευτεί. Ο έρωτας παίζει κομβικό ρόλο και πρόσωπα που έρχονται τώρα στην ζωή σου σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον και την προσωπική σου πορεία. Προσοχή στις 21.09 γιατί η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στην Παρθένο εντείνει τον εγωισμό, την νευρικότητα και τον υποκειμενισμό, επηρεάζοντας άμεσα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Προσπάθησε να κατανοήσεις και τις απόψεις των άλλων για να αποφύγεις προστριβές και αντιπαραθέσεις.

Πηγή: Myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ