Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 από την Α.Λεούση

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση…

ΚΡΙΟΣ: Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Καταστρώστε νέα σχέδια που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι απίστευτα πρωτότυπες. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, αποφεύγοντας να αντιδικήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με το χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τυπικώς ή ουσιαστικός κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος, που στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί. Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τους προβληματισμούς που είχαν προκύψει. Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας όπως παλιά και περισσότερο τολμηροί σε ότι θα αφορά το μέλλον σας. Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς περισσότερο τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες. Νέες προοπτικές, καινούρια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές, θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δώσετε αφορμές για παρεξηγήσεις και σχόλια ή αρχίσετε από πείσμα να αντιδράσετε όπου δε χρειάζεται χωρίς πρώτα να έχετε σκεφτεί τα υπέρ ή τα κατά μιας τέτοιας κίνησης. Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε πριν χειροτερέψετε τα πράγματα. Οι ευχάριστες αλλαγές αρχίζουν να έρχονται στη ζωή και στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια.

ΛΕΩΝ: Εντοπίστε τη ρίζα των κακών στη ζωή σας και αποφασίστε να τα ξορκίσετε, κάνοντας την αρχή απομακρύνοντας από κοντά σας ανώφελους ανθρώπους, αλλάζοντας σταδιακά όλη τη συμπεριφορά σας και επιδιώκοντας να κάνετε μόνο αυτά που σας ευχαριστούν. Εάν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που δεν είναι πολύ ξεκάθαρη ή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί μυστική, θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να σκεφτείτε περισσότερο λογικά. Να είστε προσεκτικοί καθώς αυτός η βδομάδα, μπορεί να σας προσφέρει πολλά σε επίπεδο σχέσεων και επίπεδο γνωριμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχει μεγάλη σημασία να ανανεώσετε τις επαφές σας και να βγείτε από την απομόνωση. Η γεμάτη αντιφάσεις βδομάδα δε θα κάνει εξαίρεση ούτε στον έρωτα, αφού θα διαγραφτεί πορεία πίεσης και απαιτήσεων στις σχέσεις σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι και τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια δυσφορία δική σας ή του συντρόφου σας για κάποια ζητήματα, τώρα θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη. Εάν πρέπει να δώσετε τέλος σε κάποια προβλήματά που αντιμετωπίζετε, προτιμήστε να συζητήσετε και να τα λύσετε με διάλογο.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί το άγχος σας σε ότι θα αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, αλλά η καλή σας διάθεση στην ερωτική σας ζωή, θα διατηρείτε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Βέβαια, οι αυξημένοι ρυθμοί καθημερινότητας που θα έχετε, θα βγάλουν στην επιφάνεια προβλήματα που για καιρό ήσασταν αρνητικοί στο να τα αντιμετωπίσετε. Όσο και να το αποφύγετε προκειμένου να χαρείτε όσο μπορείτε τις απολαύσεις και τις επιτυχίες σας, αυτό δε θα είναι εφικτό. Κάντε το μια και καλή για να ξεμπερδεύετε και να προχωρήσετε μπροστά, αποκολλημένοι απ’ ότι σας εμπόδιζε στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 9 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας και το μόνο που πρέπει να προσέξτε είναι να μη μιλάτε για τα προσωπικά σας ζητήματα σε ανθρώπους που δεν έχει δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους, γιατί σε αυτό η τύχη δε θα είναι με το μέρος σας και θα σας δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα. Μην ανεχτείτε ασαφείς καταστάσεις για να μη δημιουργηθούν περιπλοκές που θα σας εξέθεταν κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά. Όσο αφορά τον οικονομικό σας τομέα φανείτε πολύ προσεκτικοί. Μην αφήνετε εκκρεμότητες, μην κάνετε περιττά έξοδα και αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η στήριξη που θα λάβετε από το σύντροφο σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως, δε θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας. Θα σταματήσουν τα πολλά απρόοπτα, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε μία φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει. Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλά να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων. Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε που υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα. Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 11 που ο Άρης περνάει στο ζώδιο σας, ζητά από εσάς να βάλετε στο μικροσκόπιο ότι έχει φθαρεί και ζητάει επίμονα αλλαγές. Πρέπει να κατασταλάξετε σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση σας. Εάν νιώθετε ότι έχει ραγίσει το γυαλί, είναι άσκοπο να δίνετε παρατάσεις. Εάν όμως η σχέση σας αξίζει, όσο και αν δοκιμαστούν οι αντοχές σας θα βγείτε νικητές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, σταματήστε να παλινδρομείτε σε εφήμερες σχέσεις και επιπόλαιες γνωριμίες επειδή είναι πιο εύκολο, γιατί αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε ευτυχισμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Ελέγξτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα νεύρα σας για να μην ξεσπάσουν εντάσεις και ρήξεις που θα καταστρέψουν τη σχέση σας. Μέσα από τους προβληματισμούς σας θα μάθετε να αναγνωρίζετε την επιθυμία σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν εξαιτίας της δικής σας αναποφασιστικότητας. Μια σειρά από συγκυρίες και συμπτώσεις, θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να νιώσετε πιο σημαντικοί. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στο χρόνο.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ