Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1 ΕΔΩ ΕΔΩΕΔΩ

ΕΔΩ

Επεισόδιο 1

Καθώς ο Ερκούτ και η Αρζού τσακώνονται για το όπλο κατά τη διάρκεια του γάμου της Ζεϊνέπ , το όπλο εκπυρσοκροτεί και η σφαίρα τραυματίζει τη Ζεϊνέπ. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Η Αρζού πανικοβάλλεται και δίνει το όπλο στον Ερκούτ. Πηγαίνει στον υπολογιστή για να πάρει το cd με την ομολογία της αλλά δεν είναι εκεί.

Ο Ερκούτ κρύβεται στο κτήμα και περιμένει να φύγουν οι καλεσμένοι για να το σκάσει και εκείνος με την πρώτη ευκαιρία. Μέσα στην αναστάτωση, ο Σερντάρ βρίσκει μόνη της τη Τουγτσέ και της λέει να μην τον φοβάται και πως είναι φίλος της οικογένειάς και μετά φεύγει. Έρχεται αντιμέτωπος όμως με την Αρζού. Ο πατέρας της Αρζού, Νετζντέτ Καρατσά, είχε παγιδεύσει τον Σερντάρ και τον είχε βάλει φυλακή για να τον χωρίσει από την Αρζού. Ο Σερντάρ λέει στην Αρζού πως θα πάρει πίσω εκείνη και την κόρη τους και πως τις αγαπάει και τις δύο πολύ.

Η Αρζού του ζητάει να τις αφήσει ήσυχες και του λέει πως ποτέ δεν τον αγάπησε. Τα λόγια της πληγώνουν τον Σερντάρ και φεύγει από το κτήμα. Όταν βλέπει τον Ερκούτ στην άκρη του δρόμου, τον παίρνει μαζί του στο αυτοκίνητο. Το ασθενοφόρο αργεί και η οικογένεια αποφασίζει να μεταφέρει τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο με δικό τους αυτοκίνητο.

Ενώ κατευθύνονται στο νοσοκομείο η Αρζού λέει ψέματα πως η Αλιγιέ ήξερε τα πάντα από την αρχή για το cd. Ο Μελίχ κατηγορεί την Αλιγιέ για ό,τι συνέβη και έρχεται σε σύγκρουση μαζί της στο νοσοκομείο. Εκεί, ο Μελίχ συμπαραστέκεται στον Σελίμ και η ένταση, που υπήρχε ανάμεσά τους εξαιτίας της Ιπέκ, ξεπερνιέται.

Η Μελέκ, η οποία δεν είχε πάει στον γάμο, είναι σπίτι της, χωρίς να έχει ιδέα για το κακό, που έχει συμβεί. Όταν μαθαίνει ότι πυροβόλησαν τη Ζεϊνέπ, πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο και επιτίθεται στην Αλιγιέ και την Αρζού ενώ η Ιπέκ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η αστυνομία παίρνει κατάθεση από όλους τους μάρτυρες και αναζητά τον δράστη.

Ο Σελίμ λέει στους αστυνομικούς ότι θεωρεί ύποπτο τον Ερκούτ. Πέρα από το σοκ με τον τραυματισμό της Ζεϊνέπ, όλοι συζητούν για το cd με την Αρζού…

Επεισόδιο 2

Καθώς ο Σερντάρ είναι αποφασισμένος να ζητήσει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ για όλα όσα του έκανε. Αυτός έχει στην κατοχή του το cd της Αρζού και πιστεύει πως αναγκάστηκε από κάποιον να κάνει όλα όσα ομολογεί.

Η οικογένεια Εμιρόγλου ανησυχεί για την κατάσταση της Ζεϊνέπ καθώς δεν έχουν καμία ενημέρωση από τους γιατρούς. Τελικά οι γιατροί τους ανακοινώνουν πως η επέμβαση είχε επιτυχία αλλά δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις της.

Ο Ερκούτ μπαίνει κρυφά μέσα στο νοσοκομείο και ανακουφίζεται όταν μαθαίνει τα καλά νέα για τη Ζεϊνέπ. Τσακώνεται με την Αρζού για το ποιος τελικά πάτησε τη σκανδάλη και τη διαφωνία τους ακούει τυχαία ο Σερντάρ. Η απουσία του Κενάν έχει ανησυχήσει την οικογένεια και η Ιπέκ με την Αλιγιέ αποφασίζουν να πάνε στην αστυνομία.

Ο Σερντάρ πηγαίνει στο κτήμα και η Αρζού γίνεται έξαλλη. Ο Σερντάρ της λέει πως άκουσε τη συζήτησή της με τον Ερκούτ και απειλεί να τα πει όλα στον Κενάν. Η Αρζού του λέει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Κενάν αλλά ο Σερντάρ δεν την πιστεύει…

Επεισόδιο 3

Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ είναι στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ υποψιάζεται τον Ερκούτ ως υπεύθυνο για τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ αλλά ο Βεϊσέλ το θεωρεί απίθανο.

Αν και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, η Ζεϊνέπ σφίγγει το χέρι του Σελίμ και όλοι ελπίζουν πως όλα θα πάνε καλά. Ο Σελίμ υποψιάζεται πως η Αρζού έχει σχέση με τον τραυματισμό της Ζεϊνέπ. Η Γκόντζα και ο Βεϊσέλ μιλάνε για το cd αλλά κανείς δεν ξέρει ποιος το πήρε τελικά. Ο Μελίχ κατηγορεί ανοιχτά την Αρζού για τον τραυματισμό της Ζεϊνέπ. Ο Σερντάρ εξακολουθεί να πιέζει την Αρζού και της δείχνει το cd.

Όλο αυτό τον καιρό η Αρζού πίστευε πως ο Μελίχ το έχει στην κατοχή του και όταν το βλέπει στα χέρια του Σερντάρ, πιστεύει πως ήταν ένα δικό του σχέδιο. Τον κατηγορεί ότι δουλεύει για τον Μελίχ και για να της αποδείξει ότι δεν έχει δίκιο να τον υποψιάζεται, ο Σερντάρ καταστρέφει το cd μπροστά στα μάτια της. Ενώ επιστρέφουν από την αστυνομία, η Ιπέκ και η Αλιγιέ βλέπουν στο δρόμο ένα τροχαίο.

Η Αλιγιέ αναγνωρίζει το αυτοκίνητο του Κενάν και λιποθυμάει. Εξαιτίας του τροχαίου τα αυτοκίνητα τυλίγονται στις φλόγες και τα πτώματα δεν είναι αναγνωρίσιμα. Οι Αρχές όμως βρίσκουν το πορτοφόλι του Κενάν. Η είδηση πως ο Κενάν είναι νεκρός τους συγκλονίζει όλους. Η Αρζού παθαίνει υστερία, η Τουγτσέ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μπαμπάς της είναι νεκρός…



Επεισόδιο 4

Η Μελέκ δεν γνωρίζει πως ο Κενάν είναι νεκρός. Βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της Ζεϊνέπ και συγκινείται όταν ο Βεϊσελ δεν αφήνει μόνη της την κόρη του.

Ο Σελίμ της λέει πως κάθε πατέρας έχει δικαίωμα να γνωρίζει τα παιδιά του και πως εκείνη το έχει στερήσει από τον Κενάν. Η Μελέκ δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει μαζί του. Ο Μελίχ αφήνει την Ιπέκ στο κτήμα και πηγαίνει στο νοσοκομείο να ενημερώσει τον Σελίμ για τον θάνατο του Κενάν. Ο Σελίμ καταρρέει. Όταν συνέρχεται πηγαίνει στο κτήμα και η Αλιγιέ του λέει πως πλέον αυτός είναι ο αρχηγός της οικογένειας και θα πρέπει να φερθεί ανάλογα. Η Μελέκ αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ και πηγαίνει στο κτήμα.

Όταν μαθαίνει από την Ελίφ ότι ο Κενάν πέθανε, δεν μπορεί να το πιστέψει. Στο κτήμα αρχίζουν να φτάνουν οι πρώτοι φίλοι για να συλλυπηθούν την οικογένεια. Η Τουγτσέ κλαίει συνεχώς και η Ελίφ την παρηγορεί. Η Αλιγιέ κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο του Κενάν και προσπαθεί να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα καταφέρνει…

Επεισόδιο 5

Η Αρζού θυμάται το παρελθόν της με τον Κενάν και δυσκολεύεται να αποδεχθεί το γεγονός ότι ο Κενάν δεν την αγάπησε ποτέ. Η Μελέκ είναι πολύ λυπημένη και μετανιώνει επειδή δεν αποκάλυψε την αλήθεια στον Κενάν για την Ελίφ, πριν πεθάνει.

Όλοι βρίσκονται στο κτήμα εξαιτίας του θανάτου του Κενάν και η Γκιουλνούρ μένει κοντά στη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ είναι σίγουρος ότι ο Ερκούτ είναι μπλεγμένος στον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ από την άλλη υποψιάζεται την Αρζού. Ο Μουράτ αποφασίζει να μιλήσει στον Ερκούτ ενώ ο Βεϊσελ στην Αρζού. Όταν ο Βεϊσέλ πηγαίνει να μιλήσει στην Αρζού, του λέει πως δεν είχε καμία σχέση και πως δεν είναι σε κατάσταση να σκεφθεί κανέναν, πενθεί τον άντρα της.

Η είδηση αναστατώνει τον Βεϊσέλ. Ο Μουράτ βρίσκει τον Ερκούτ, ο οποίος κρύβεται, και τον χτυπάει άσχημα, στην προσπάθειά του να τον κάνει να μιλήσει. Ο Σερντάρ πηγαίνει στην κηδεία του Κενάν. Όταν τον βλέπει η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει. Το πρώην αφεντικό της Τουλάι στέλνει τους άντρες του και την απαγάγουν μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ και του Μουράτ. Στην κηδεία του Κενάν όλοι είναι απαρηγόρητοι. Η Αλιγιέ είναι σε άθλια κατάσταση. Η Αρζού είναι θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Μελέκ. Η Τουγτσέ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6-7-8-9-10 ΕΔΩ11-12-13-14-15 ΕΔΩ

16-17-18-19-20 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Α ΚΥΚΛΟΥ

 

178 ΕΔΩ

179 ΕΔΩ

180 ΕΔΩ

181 ΕΔΩ

182 ΕΔΩ

183 ΕΔΩ

Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο Λοΐζος αφήνει το πολιτικό του αξίωμα

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος...