Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Τι φέρνει το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου στα αισθηματικά

Μόλις περάσαμε τα μισά του Αυγούστου, έχουμε μπροστά μας, τουλάχιστον θεωρητικά και ημερολογιακά ένα καλοκαιρινό δεκαπενθήμερο.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 18 έως 19 Αυγούστου 2018

Μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, οι όψεις που μας αφορούν στα αισθηματικά μας αρχίζουν με την παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό ήδη από την Πέμπτη 16/8ου, που είναι συνετό να αποφεύγουμε τον αρνητισμό που συνοδεύεται από άσκοπες συγκρούσεις, ζήλια και καχυποψία και να δανειστούμε κάτι από την διαισθητικότητα, το πάθος και την σοβαρότητα του Σκορπιού και να εξωτερικεύσουμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Από αυτήν την Σελήνη ευνοούνται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και ακολουθούν Παρθένοι και Αιγόκεροι. Την ίδια ημέρα σχηματίζει η Σελήνη τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα και αισθανόμαστε συναισθηματική πίεση, καθώς εμποδιζόμαστε να εξωτερικευθούμε, να επικοινωνήσουμε και παρά τις προσπάθειες μας έλάχιστα καταλαβαίνουμε τους άλλους. Η σύνοδος της Σελήνης και πάλι την ίδια ημέρα, μας κάνει να απελευθερωνόμαστε από περιορισμούς και να γινόμαστε φιλάνθρωποι.

Το Σάββατο, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα, μας υποδεικνύει ότι η διπλωματικότητα μας θα μας χρησιμεύσει προκειμένου να έχουμε αποτελέσματα στις προσπάθειες μας και αποβάλλουμε τον εγωκεντρισμό μας. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα μας διευκολύνει να φιλοσοφήσουμε και να γίνουμε περιπετειώδεις, ταξιδιάρηδες, αναζητητές, να έχουμε υψηλούς στόχους και να μας ενδιαφέρει η ουσία. Ευνοημένοι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και έπονται Ζυγοί και Υδροχόοι. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό, εκδηλώνουμε ευκολότερα τα συναισθήματα μας που πραγματικά ταιριάζουν με τον ψυχισμό μας.

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13-19 Αυγούστου!

Ας δούμε τώρα μαζί να περιμένουμε από αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 18 έως 19 Αυγούστου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό Κριαράκι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό την Παρασκευή, και θα βγάζει από τα μύχια της ψυχής σου στη επιφάνεια απαισιόδοξες σκέψεις και απωθημένα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Έρχεται και το τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα και επιδεινώνεται η κατάσταση με το να αναζητάς ποιά λάθη έκανες στα μηνύματα που έδωσες στο παρελθόν και τα αισθηματικά σου δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελες. Μην μεταφέρεις όλη αυτήν την σκοτεινιά και την ένταση στην σχέση με το ταίρι σου και την επιρρεάσεις αρνητικά. Αρκέσου στην οικονομική βοήθεια που θα σου φέρει η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία.

Το Σάββατο που η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό, εξακολουθούν να σε ταλαιπωρούν δυσάρεστες σκέψεις και αναμνήσεις, ενώ το τετράγωνο της με τον Ήλιο από τον Λέοντα, τεντώνει τα νεύρα σου, και αν δεν τα συγκρατήσεις, θα προκύψει πρόβλημα στην σχέση σου. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, που είναι φιλικό ζώδιο για το δικό σου, και θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, όλα δείχνουν να καλυτερεύουν. Βελτιώνεται η διάθεση σου, έχεις όρεξη για διακοπές, ταξίδι ή έστω μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου σε μιά παραλία. Μην διστάσεις να το κάνεις!

Αν δεν έχεις ταίρι, ίσως την Παρασκευή να σου προτείνει επανασύνδεση κάποια παλιά αγάπη. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά του παρελθόντος σας, και αν έχουν πάψει να υπάρχουν οι λόγοι που σας χώρισαν το σκέφτεσαι… Το Σάββατο που η λίμπιντο σου θα είναι ανεβασμένη και μπορεί να σε παρασύρει σε παρορμητικές εκδηλώσεις, συγκράτησε τις σε μια νέα γνωριμία, ενώ την Κυριακή να περιμένεις μια γνωριμία με προοπτικές.



ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό, όλο σου το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην σχέση σου και στο ταίρι σου. Όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, δεν θα σας αφήνει να συνεννοείστε σωστά. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αφού η σύνοδος Σελήνης-Δία θα σας βοηθήσει να μην γίνουν μπερδέματα.

Το Σάββατο με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα, ενώ έχεις τις καλύτερες προθέσεις να εκδηλώσεις τα τρυφερά σου αισθήματα στο ταίρι σου, κάτι πάει στραβά και τα μηνύματα σου μοιάζουν σαν να περνούν από ¨χαλασμένο τηλέφωνο¨ και άλλα θέλεις να πεις και άλλο νόημα βγαίνει. Επιδίωξε σαφήνεια και μην το πας γύρω-γύρω. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, θα νοιώθεις κάπως εσωστρεφής, αλλά το ευνοϊκό για την σχέση σου, εξάγωνο της με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, και θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια και θα σε βοηθήσει να εμπνεύσει να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου και να αναζωπυρωθεί ο έρωτας σας.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή δεν προσφέρεται για αισθηματικές προσεγγίσεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά στην επικοινωνία, ενώ αντίθετα το Σάββατο δίνει δυνατότητες για φλερτ και γνωριμίες. Όσο για την Κυριακή, μέσα από το επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να αναζητήσεις το μελλοντικό σου ταίρι. Σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί που να σε ενδιαφέρει…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυσύνθετε και επικοινωνιακέ Δίδυμε, με την Σελήνη στον Σκορπιό την Παρασκευή να σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, η μέρα σου γεμίζει δουλειές και υποχρεώσεις που κάποιες τις έχεις αφήσει να εκκρεμούν, ίσως από αμέλεια. Η τόσο σημαντική για σένα επικοινωνία σου δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μεγαλώνει τις δυσκολίες και προκαλεί υπερβολές που είναι αμφίβολο αν είναι καλό η κακό για την εξέλιξη της κατάστασης, γιατί με την ¨ελαττωματική¨ επικοινωνία, είναι δύσκολο να καταλάβει το ταίρι σου την ανάγκη σου για βοήθεια και συμπαράσταση.

Και το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σχηματίζει τετράγωνο αυτή την φορά με τον Ήλιο από τον Λέοντα, φορτώνοντας σε για άλλη μια μέρα με δουλειές και αγγαρείες που θα σου βαρύνουν περισσότερο σώμα και ψυχή. Έχεις κάποιο δίκιο να νοιώθεις δυσάρεστα, αλλά είναι άδικο να ξεσπάς στο ταίρι σου. την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, η διάθεση σου βρίσκεται πιά στα ύψη, ευνοούνται οι συνεργασίες και οι προσωπικές σχέσεις και ειδικά αυτή με το ταίρι σου που εξομαλύνεται από τα δύσκολα που περάσατε και απολαμβάνετε την αγάπη σας και όποια απασχόληση σας ευχαριστεί, αναζωπυρώνοντας την σχέση σας.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 9/9!

Αν δεν έχεις ταίρι, η Παρασκευή δεν θα σε βοηθήσει να βρεις από την μεγάλη κούραση που θα έχεις και την ασυνεννοησία που επικρατεί, ενώ το Σάββατο, καλύτερα ασχολήσου και αντιμετώπισε την εξάντληση του οργανισμού σου αντί να κυνηγάς γνωριμίες και κατακτήσεις. Την Κυριακή, Μάλιστα! Είναι η μέρα που μπορεί να βγάλει τα σπασμένα των δύο προηγουμένων και από πλευράς διάθεσης αλλά και αποτελεσμάτων στις προσπάθειες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Σελήνη που την Παρασκευή βρίσκεται στον Σκορπιό, σε βρίσκει να έχεις καλή ψυχική διάθεση και να μπορείς να εκφράζεσαι δημιουργικά, παρ’ όλο που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα και που η επίδραση του φτάνει μόνο μέχρι να σου δημιουργεί λίγη μουρμούρα και γκρινίτσες για τα περασμένα, χωρίς άλλες επιπτώσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία, σε βοηθά να βγεις από αυτήν την διάθεση και να διασκεδάσετε με το ταίρι σου.

Το Σάββατο η Σελήνη και πάλι στον Σκορπιό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα και δημιουργώντας σου οικονομική κυρίως ανασφάλεια. Αν αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου που να τα αφορούν, σχετικά με την διαχείριση τους, θα αποφύγεις και τυχόν διαφωνίες με το ταίρι σου, οπότε έχετε μπροστά σας μια ευχάριστη ημέρα για να περάσετε καλά. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου φέρει πρόσθετες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις που θα σε επιβαρύνουν. Αν υπολογίσεις και τις αγγαρείες που σου φορτώνονται, η επιβάρυνση θα είναι μεγαλύτερη. Η Σελήνη όμως θα σχηματίσει και εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό που θα παροτρύνει το ταίρι σου να σε βοηθήσει ώστε να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να προλάβετε να πάτε στο πατρικό σου για ένα ωραίο σπιτικό φαγητό.

Αν είσαι μόνος/η, για να προχωρήσει μια γνωριμία την Παρασκευή, ούτε πολυλογία, ούτε να λες ό,τι να ‘ναι! Με μια γνωριμία το Σάββατο, αν η διαίσθηση και το ένστικτο σου, σε προειδοποιήσουν να κρατηθείς, άκουσε τα και επιφυλάξου! Την Κυριακή, πολλές οι ασχολίες, όμως η συνέχεια θα είναι πολύ ευχάριστη στα αισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό την Παρασκευή σε κάνει εσωστρεφή, έχεις υπερένταση, και το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο σου δυσκολεύει την επικοινωνία σου και προκαλούνται παρεξηγήσεις. Εκμεταλλεύσου την ευεργετική σύνοδο της Σελήνης με τον Δία για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να μην υπάρξουν τριβές με το ταίρι σου.

Το Σάββατο, με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στον Σκορπιό, εμφανίζεται και η καχυποψία σου που σου φέρνει στην μνήμη παλιές δυσαρέσκειες και διαφωνίες που είχες. Υπάρχει και το τετράγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιο σου, που επειδή η επικοινωνία σου δεν λειτουργεί σωστά, κάνει την συμπεριφορά σου απότομη και εριστική στο ταίρι σου, και αν το παρατραβήξεις, ίσως γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον σου. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και θα σου χαρίσει μια ευχάριστη δημιουργική ημέρα γεμάτη χαρά και έρωτα με το ταίρι σου και ευχάριστες επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αν είσαι μόνος/, με μια νέα γνωριμία την Παρασκευή, να μην συμπεριφερθείς παρορμητικά και με υπερβολές και το Σάββατο σε νέα γνωριμία μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα γιατί θα σε απορρίψει. Την Κυριακή μόνο ευχάριστα και κατακτήσεις σε περιμένουν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13-19 Αυγούστου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λογικέ και εργατικέ Παρθένε, η Σελήνη στον Σκορπιό την Παρασκευή, σε κάνει να αποζητάς κοινωνικότητες, επαφές, επικοινωνία και πληροφόρηση. Από την άλλη μεριά υπάρχει το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και που η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία τις μεγενθύνει, σπρώχνει σε υπερβολές και αμετροέπεια. Θα πρέπει να προσέξεις με ποιους επικοινωνείς και τι τους λες, γιατί το παρασκήνιο που δουλεύει υπόγεια, προκαλεί κουτσομπολιό που θα βλάψει την σχέση σου.

Το Σάββατο η Σελήνη θα συνεχίζει να βρίσκεται στον Σκορπιό και η επικοινωνία σου θα εξακολουθεί να είναι δύσκολη, επομένως πρόσεξε ιδιαιτέρως αυτήν με το ταίρι σου προκειμένου να μην το καταντήσετε Βαβυλωνία και άλλα θα εννοείς και άλλα θα καταλαβαίνει το ταίρι σου. την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα θυμηθείτε με το ταίρι σου όλες τις παλιές δυσαρέσκειες και θα τις βγάλετε στην μέση, όμως το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα σας βγάλει από το δυσάρεστο κλίμα και θα σας ηρεμήσει.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια νέα γνωριμία την Παρασκευή, περιόρισε τα πολλά λόγια αν θέλεις να υπάρξει εξέλιξη, ενώ το Σάββατο, να μαζέψεις τις παρορμήσεις σου και να δείξεις σοβαρότητα. Την Κυριακή, έχεις καλές πιθανότητες για μια αισθηματική επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Γοητευτικέ και καλοντυμένε Ζυγέ, η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό σχηματίζοντας ταυτόχρονα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, σε κάνουν να προβληματίζεσαι με τα οικονομικά σου από την ασάφεια και τις εκκρεμότητες που επικρατούν σ’ αυτά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία, σε σπρώχνει σε μεγαλύτερες και αλόγιστες σπατάλες, κακή διαχείριση, που θα γίνει αιτία εντόνων εντάσεων με το ταίρι σου.

Το Σάββατο δεν αλλάζει τίποτε στα οικονομικά σου, που παραμένουν προβληματικά, αφού η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό. Το τετράγωνο της όμως με τον Ήλιο από τον Λέοντα σε ωθεί να μοιράζεσαι το πρόβλημα σου με τους φίλους σου και που θα κάνει το ταίρι σου ίσως και να εξοργιστεί, γιατί θα θεωρεί ότι το παραμερίζεις, αλλά και γιατί ¨τα εν οίκω μη εν Δήμω¨, άσε που θα νοιώθει μειονεκτικά από την οικονομική σας κατάσταση. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, η γοητεία και η διάθεση σου για επικοινωνία αυξάνονται, η παρέα σου είναι περιζήτητη και καλά θα κάνετε να αποδεχτείτε το ταίρι σου κι’ εσύ όποια πρόσκληση σας γίνει για να περάσετε καλά.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό ως τις 9 Σεπτεμβρίου: Προβλέψεις Ζωδίων

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην παρασυρθείς σε υπερβολικές εκδηλώσεις, και για μια άλλη το Σάββατο, ίσως οι φίλοι σου εκφράσουν την γνώμη τους. Όμως εσύ αγνόησε την και βασίσου μόνο σε αυτήν που Εσύ θα σχηματίσεις. Η Κυριακή είναι η καταλληλότερη ημέρα για το αγαπημένο σου σπορ το φλερτ και επομένως κατακτήσεις, αφού τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επίμονε και διορατικέ Σκορπιέ, σε κάνει εσωστρεφή και σου φέρνει κακοκεφιά και δυσάρεστες αναμνήσεις η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σου την Παρασκευή και το τετράγωνο της που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα. Η δυνατότητα σου να επικοινωνήσεις είναι περιορισμένη και θα δημιουργεί βαρύ κλίμα στην σχέση με το ταίρι σου αν αφήσεις τα απωθημένα σου να κυριαρχήσουν.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σου και το τετράγωνο της με τον Ήλιο από τον Λέοντα, βγάζεις εγωκεντρισμό και εριστική διάθεση τόσο στον επαγγελματικό σου χώρο όσο και προς το ταίρι σου. αυτό δε είναι καλό για τις σχέσεις σου. την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη ο εφιάλτης σου είναι οι οικονομική και η συναισθηματική σου ανασφάλεια που σε βασανίζουν. Όμως έχεις βοηθό το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Ζυγό που θα σε βοηθήσεις στα οικονομικά και θα κάνει το ταίρι σου να σε καλύψει συναισθηματικά.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Αυγούστου με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Αν είσαι μόνος/η, μην παραξενευτείς που κάποια γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει την Παρασκευή, μέσα από μια παρεξήγηση και που ίσως πρέπει να της δώσεις προσοχή γιατί ίσως την αξίζει. Το Σάββατο, προκειμένου να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μια νέα γνωριμία πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις το λάθος να εκδηλώσεις παρορμητική και βιαστική συμπεριφορά. Την Κυριακή, η Αφροδίτη, θεά του έρωτα από το ένα από τα ζώδια που κυβερνά ίσως έχει κάποιο ταιριαστό δωράκι για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, δεν θα έχεις τα κέφια σου, αλλά καχυποψία για τυχόν παρασπονδίες από το ταίρι σου και σκέψεις που σε στενοχωρούν αυτήν την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα. Κατασίγασε την διάθεση σου και ηρέμησε, άσε την σχέση σου έξω από αυτά που σε ταλαιπωρούν, γιατί και στο ταίρι σου μπορεί να δημιουργηθούν υπόνοιες ότι το μυαλό σου ¨τρέχει αλλού¨ , και να ζηλέψει, έστω και αν δεν συμβαίνει αυτό.

Το Σάββατο με την Σελήνη να παραμένει στον Σκορπιό, λιγα πράγματα μπορούν ν’ αλλάξουν και μόνο προς το χειρότερο, αφού η Σελήνη σχηματίζει και πάλι τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα και προστίθενται φοβίες, εμμονές και αμφισβήτηση, που αν δεν τις περιστείλεις, οι σχέση με το ταίρι σου θα κινδυνεύσει να διαρραγεί. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, είναι καιρός να δεις και συ μιαν άσπρη μέρα στα αισθηματικά σου. το ταίρι και οι φίλοι σας, οργανώνουν μια μεγάλη και καλή παρέα για βόλτα ή μπάνιο και όλοι και κυρίως εσύ που το έχεις ανάγκη περνάτε πολύ ωραία.

Αν δεν έχεις ταίρι, μην βιαστείς την Παρασκευή να μπλέξεις με μια νέα γνωριμία που τα σημάδια που σου δίνει είναι ασαφή. Το Σάββατο μην αφήσεις τα απωθημένα σου να παίξουν ρόλο σε μια γνωριμία που θα κάνεις, ενώ την Κυριακή, οι φίλοι σου δεν θα σε αφήσουν να σε τρώει η μοναξιά, θα φροντίσουν να σου βρουν ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπή Αιγόκερε, με την παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό, δίνεσαι κυριολεκτικά στις ομάδες με κοινωνικούς σκοπούς που συμμετέχεις με ομοϊδεάτες σου. Όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα κάνει την επικοινωνία σου δύσκολη ακόμη και με το ταίρι σου που θα νοιώθει ότι έχει παραγκωνιστεί και να αντιδράσει. Ευτυχώς αυτό μπορεί να εξομαλυνθεί με την σύνοδο της Σελήνης με τον Δία, που θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερη κατανομή του χρόνου σου και να τους συμπεριλάβεις όλους, και κυρίως το ταίρι σου και να είναι ευχαριστημένοι.

Ζώδια και έρωτας: Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο ερωτικό Αύγουστο!

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα, έρχονται στο μυαλό σου αμφιβολίες και αμφισβητήσεις για τις σχέσεις με τους φίλους αλλά και το ταίρι σου. Προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις με το ταίρι σου, που δεν ξέρεις που μπορούν να οδηγήσουν την σχέση σου, μην ασκείς την υπερβολική αυστηρότητα που συνηθίζεις σαν να φταίει για τα πάντα. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, η εσωστρέφεια που θα έχεις, θα προκαλέσει ψυχρότητα στην σχέση σου. βγες απ’ αυτήν, εξομολογήσου στο ταίρι σου τις φοβίες και τις στενοχώριες σου για να σε καταλάβει και να σε συμμεριστεί, ώστε να περάσετε μαζί μια ωραία ημέρα και να μοιραστείτε τη χαρά από μια επαγγελματική επιτυχία που πολύ πιθανόν να σου προσφέρει τα εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό.

Αν είσαι μόνος/η, υπάρχει περίπτωση την Παρασκευή, επιστροφής παλιάς αγάπης και που δεν πρέπει να αποδεχτείς πριν το σκεφτείς καλά και με τους όρους σου. Το Σάββατο με μια νέα γνωριμία, μην αναπτύξεις μεγάλη οικειότητα από την αρχή, ενώ την Κυριακή, ίσως ανακαλύψεις ότι το μελλοντικό σου ταίρι σε περιμένει κρυμένο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε Υδροχόε, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό. Σχηματίζει και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα που δημιουργεί προσκόμματα στην επικοινωνία σου προκαλώντας αναστατώσεις και παρεξηγήσεις που θα προκύψουν αν αναμιχθεί το ταίρι σου στα επαγγελματικά σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα, κάνοντας το ενδιαφέρον σου να είναι επικεντρωμένο στην καριέρα σου, παραγκωνίζοντας την σχέση με το ταίρι σου και το οποίο δεν θα είναι αφύσικο να αντιδράσει. Την Κυριακή με την Σελήνη να έχει πιά περάσει στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στους φίλους και στους ομοϊδεάτες σου που μοιράζεστε κοινούς σκοπούς σε κοινωνικούς συλλόγους. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, μεγαλώνει την γοητεία και την δύναμη της πειθούς σου, με αποτέλεσμα να σε ακολουθήσει το ταίρι σου σε κάποια συγκέντρωση κοινωνικού σκοπού.

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου από τον Κώστα Λεφάκη – Φουρτούνες για 4 ζώδια

Αν είσαι μόνος/η και την Παρασκευή κάνεις κάποια γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο , η διακριτικότητα είναι απαραίτητη, ενώ το Σάββατο σε μία νέα γνωριμία απόφυγε εγωιστικές συμπεριφορές και διατήρησε ήπιους και χαμηλούς τόνους. Το δε Σάββατο, το εξάγωνο της Αφροδίτης που σε ευνοεί, σου επιφυλάσσει κάποιο ωραίο δώρο.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό την Παρασκευή, σου δημιουργεί διάθεση φυγής, επιθυμία να ταξιδέψεις και αν δεν μπορέσεις να πραγματοποιήσεις αυτό που επιθυμείς, τότε θα συμβιβαστείς και θα το ονειρευτείς. Από αυτό θα σε ξυπνήσει το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα που θα σου εμφανίσει αναποδιές με την μορφή επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων που δεν θα σε αφήσουν να υλοποιήσεις το πρόγραμμα σου. Θα σε αποζημιώσει σχετικά με κάτι λιγότερο από αυτό που ονειρεύεσαι, μια βόλτα, ένα μπάνιο με το ταίρι σου, σε μια παραλία, η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό, θα σε κάνει να επιθυμείς την συντροφιά των φίλων και συγγενών σου, όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Λέοντα, δεν θα κάνει εύκολη την πραγματοποίηση αυτών των επαφών, εξ αιτίας των προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσουν στην σχέση με το ταίρι σου. Την Κυριακή με την Σελήνη να έχει πλέον περάσει στον Τοξότη, σε απασχολεί μόνο η επαγγελματική και κοινωνική σου καταξίωση και εξέλιξη, ενώ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, προοιωνίζει επιτυχία στις επιδιώξεις σου. Υποδεικνύει όμως ότι εκτός από την καριέρα σου, σε ενδιαφέρει εξ ίσου και η σχέση με το ταίρι σου και θα μοιράσεις τον χρόνο σου για να συμπεριληφθούν και οι δύο.

Αν δεν έχεις ταίρι, με μία γνωριμία την Παρασκευή, ίσως προκύψει κάποια διαφωνία και παρεξήγηση, όμως ο Δίας θα εξομαλύνει την ένταση και δεν θα αφήσει να υπάρξουν συνέπειες. Το Σάββατο, αν κάνεις κάποια γνωριμία να είναι η συμπεριφορά σου σοβαρή και μετρημένη και την Κυριακή, μπορεί να αποκτήσεις ταίρι μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...