Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ζώδια και έρωτας: Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο ερωτικό Αύγουστο!

Ποια ζώδια θα ερωτευθούν τον Αύγουστο…
Ποια ζώδια αναμένονται να έχουν ένα καυτό καλοκαίρι και για ποια θα υπάρχει…ξηρασία;

 

Δείτε ακόμη:Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 6 έως 12 Αυγούστου 2018 από την Α.Λεούση

Κριός

Ετοιμάσου να συναντήσεις κάποιον πολύ ξεχωρισ΄το που θα σου κλέψει την καρδιά! Σοβαρή πιθανότητα γάμου υπάρχει και αν διατηρείς μια υγιή σχέση που έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Αντίθετα, αν διατηρείς μια φθαρμένη σχέση, ο Αύγουστος θα αποδειχθεί καθοριστικός, καθώς τα προβλήματα θα διογκωθούν, με αποτέλεσμα να επαναστατήσεις και να τη διαλύσεις οριστικά.

Ταύρος

Για σένα Ταύρε, τα ζώδια εγγυώνται την μακροημέρευση της σχέσης σου, αφού τόσο εσύ, όσο και ο σύντροφός σου, κάνετε αμοιβαίες παραχωρήσεις και ξεπερνάτε εύκολα κάθε πρόβλημα, χάρη στην καλή επικοινωνία που έχετε αναπτύξει. Αν είσαι μόνη, ο Ιούλιος είναι ο μήνας που μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές.

Δίδυμος

Γεμάτη γοητεία, είσαι αποφασισμένη για όλα! Ο Αύγουστος για σένα θα είναι ένας μήνας που θα φέρει εξελίξεις και χαρές ή στον τομέα που έχει να κάνει με τα προσωπικά (φλερτ, έρωτα, και καινούριες γνωριμίες ) ή με τους απογόνους, οπότε μπορεί να μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις και ένα μωράκι!

Δείτε ακόμη: Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου από τον Κώστα Λεφάκη – Φουρτούνες για 4 ζώδια

Καρκίνος

Σταθερά τα πράγματα για σένα φίλε Καρκίνε, που έχεις περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα από το πέρασμα του Δία. Δεν είναι απαραίτητο, βέβαια, ότι η είσοδος του Δία θα κάνει τα πάντα να κινούνται θετικά και ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για να περάσεις. Για τους Καρκίνους που είναι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο η επιρροή του Δια θα φέρει μεγάλους έρωτες.




Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτό το καλοκαίρι έρχεται και τα αλλάζει όλα. Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας πολύ καλός σε όλα τα επίπεδα, και κυριώς στα προσπωικά φυσικά. Γι’αυτό φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε νέες προτάσεις και να μην γκρινιάζεις ως συνήθως γιατί δεν πρόκειται να μέινει άνιθρωπος δίπλα σου!

Παρθένος

Παρθένε μου φρόντισε να είσαι λίγο εγωιστής φέτος το καλοκαίρι. Μην αφήσεις τον καθένα να σε κάνει ό,τι θέλει γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκμετάλλευσης. Να προσέχεις στις γνωριμίες σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις γιατί μπορέι να το μετανιώσεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σταμάτα να φαίνεσαι τόσο απελπισμένη! Δεν αρέσει σε κανένανα και είναι βασικά αυτό που ωθεί τους άλλους μακριά σου. Απόκτησε λίγη αυτοποεποίθηση παραπάνω και διεκδίκησε αλλά με διακριτικό τρόπο αυτό που θες για να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα!

Σκορπιός

Σκορπιέ εσύ συνήθως τείνεις να είσαι αυτός που βρίσκεται σε σχέση με περισσότερο έλεγχο. Εφ ‘όσον δεν φοβάσαι να πληγωθείς, σίγουρα θα βρεθείς σε μια σχέση κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Είσαι σούπερ αποφασισμένοι, και αν συγκεντρωθείς σε κάποιον, βεβαιώσου ότι όλοι το ξέρουν για να αποφύγεις ανεπιθύμητα…πεσίματα!

Τοξότης

Αυτό το καλοκαίρι θα υπάρχει μια σταδιακή βελτίωση στην ερωτική σου ζωή, η οποία θα «πιάσει ταβάνι» και κανένας δε θα μπορέσει να συγκρατήσει το πάθος και την ορμητικότητά σου. Όπως αντιλαμβάνεσαι ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας σου και αναμένεται συναρπαστικός, αφού κεραυνοβόλοι έρωτες, συναρπαστικές γνωριμίες και προκλήσεις θα σε κρατάνε συνεχώς σε εγρήγορση.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση! Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποιεί…

Αιγόκερως

Από τους τυχερούς του καλοκαιριού θα είσαι κι εσύ, έτοιμος να ζήσεις έντονα, να βγεις, να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς στο μέγιστο. Ο έρωτας μπορεί να εισβάλει στη ζωή σου και να σου ανάψει φωτιά στα σωθικά. Είναι πιθανό να ζήσεις νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες, αν όμως διώξεις αναστολές και επιφυλάξεις και αφεθείς να σε παρασύρουν τα συναισθήματα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτό το καλοκαίρι συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες να την «πατήσεις» και να ερωτευτείς. Ετοιμάσου λοιπόν να κάψεις καρδιές, είτε κάνεις τις διακοπές σου είτε έχεις επιστρέψει στα εδάφη σου. Γι’αυτό πήγαινε κομμωτήριο, ανανεώσου και πήγαινε να βρεις οτν μεγάλο έρωτα!

Ιχθύς

Iχθύ μου, είσαι κι εσύ από τους τυχερούς! Ο έρωτας ετοιμάζεται να σου χτυπήσει την πόρτα αλλά προσοχή! Για να του ανοίξεις θα πρέπει να έχεις αφήσει πίσω ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Ξέχνα τον πρώην και ατένισε το μέλλον με τον νέο καλοκαιρινό σου έρωτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ