Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 6 έως 12 Αυγούστου 2018 από την Α.Λεούση

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την Εβδομάδα 6 έως 12 Αυγούστου 2018 από την Άντα Λεούση…

ΚΡΙΟΣ: Οι ζήλιες και τα αρρωστημένα πάθη ανήκουν πλέον στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση τους στην ηρεμία, τη γαλήνη και την ευτυχία. Η συναισθηματική ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Οπότε, τις στιγμές που θα σας πιάνει η γνωστή κρίση «τρέλας», καταπολεμήστε την με ότι μέσο διαθέτετε και με τίποτα μην αναμίξετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τα προσωπικά. Ανήκουν σε διαφορετικά κομμάτια και έτσι πρέπει να παραμείνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις 7 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, ανταποκριθείτε ακόμα και σε αυτούς που νομίζετε ότι σας εχθρεύονται, για να τους κατασκοπεύσετε και όταν μάθετε την πραγματική αλήθεια που κρύβετε από πίσω, μπορείτε να τους διαγράψετε. Εκφράστε την αγάπη και τον έρωτά σας χωρίς να κρύβεστε πίσω από μισόλογα, αλλά πάνω στη χαρά σας μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φέρετε υπέρ του δέοντος παρορμητικά και δώσετε στους άλλους λανθασμένη εικόνα για το άτομό σας.




ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βδομάδα ξεκινάει ήρεμα για εσάς, παρόλο που στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίζουν να τρέχουν. Αυτή τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι να μη βγείτε ούτε εκτός προγράμματος, ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν. Βέβαια, δε θα είναι τόσο εύκολο να το πετύχετε, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια με εσάς και την ψυχολογία σας και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας.

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου από τον Κώστα Λεφάκη – Φουρτούνες για 4 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα σχέδιά σας σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που δε θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε. Παράλληλα, θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετή κόπωση, μια που το άγχος σας θα είναι αυξημένο και δε θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε. Πρέπει να καταστρατηγήσετε τα διάφορα πρέπει και τους κανόνες που θέλετε, μια που τα πάντα θα βιώνονται με περισσότερη ένταση.

ΛΕΩΝ: Στις 11 με τη Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν. Θα δείτε φιλίες από το παρελθόν να ζωντανεύουν, αλλά και καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, θα αποτελέσουν τον καμβά, πάνω στον οποίο θα αναπτύξετε μια νέα κοινωνική δραστηριότητα που θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι λεπτομέρειες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα προσδιορίσουν την ποιότητα της κάθε μίας. Στις επαγγελματικές σας χρειάζεται να διατηρήσετε μια άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές σας συνεργασίες. Στις ερωτικές σας μπορείτε να θέσετε στόχους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν. Βέβαια, οι φιλικές σας σχέσεις δε θα μείνουν παραπονεμένες, αφού ακόμα και αν εσείς δεν κάνετε καμία προσπάθεια να προσεγγίσετε τους άλλους, εκείνοι θα σας πλησιάσουν.

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις από την Άντα Λεούση! Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποιεί…

ΖΥΓΟΣ: Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και η καλή σας διάθεση που θα είναι διάχυτη, έχει ενισχύσει κατά πολύ την ψυχολογία σας και μάλλον δε θα έχετε ενοχλήσεις από τις συνηθισμένες σας ημικρανίες. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε της όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης συντροφιά με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας. Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και παράλληλα με την ευχαρίστηση που θα νιώσετε, αυξήστε και τις κοινωνικές σας επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο. Πόρτες θα σας ανοίγονται, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση, όχι μόνο δε μένει στάσιμη, αλλά οι κινήσεις σας θα αποφέρουν και σημαντικό κέρδος. Τύχη θα έχετε και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι προσωπικές σας σχέσεις, θα βαδίζουν σε ασφαλές έδαφος. Δώστε, λοιπόν, προτεραιότητα στις καλές στιγμές και μην ασχοληθείτε καθόλου με τις κακές που έτσι κι αλλιώς θα είναι ελάχιστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στο χώρο. Εξετάστε τις προτάσεις που θα σας κάνουν και αν οι επιθυμίες σας συμπίπτουν με αυτές, κάντε τις πράξη. Εάν ακόμα συνεχίζετε να αναρωτιέστε αν είναι κατάλληλος καιρός για τέτοιου είδους ενέργειες, η απάντηση είναι καταφατική. Μια που θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε εργασιακό επίπεδο, σκεφτείτε σοβαρά και μια νέα παροχή υπηρεσιών που παρουσιάζει ζήτηση και αποφέρει κέρδος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατασταλάξτε σε αυτά που θέλετε, χωρίς να αλλάζετε συνέχεια γνώμη. Η συνειδητή σας προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας, θα επιφέρει έντονη δραστηριότητα, συζητήσεις και πολύ καλή και αποδοτική επικοινωνία. Δώστε έμφαση στους άλλους, αναζητώντας την παρουσία τους τις ελάχιστες στιγμές που δε θα βρίσκονται κοντά σας, για να ωφελήσετε περισσότερο τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 8 με την Αφροδίτη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας, αν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αυτή την εποχή, κάντε το χωρίς πολλά λόγια, γιατί μπροστά σας θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να γνωρίσετε ανθρώπους που δε θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Οι διαφωνίες, οι εντάσεις και τα παράπονα στο σύντροφό σας, δεν έχουν θέση. Πλησιάστε τον και αφήστε και αυτόν να σας πλησιάσει, εκτιμώντας παράλληλα όσα έχει κάνει για τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έλξη από πρόσωπα που δεν είχατε υπολογίσει και θα γοητευτείτε από το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον που θα σας δείξει. Ακόμα και εσείς που από δική σας επιλογή ήσασταν μέχρι τώρα μόνη, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου προσώπου, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τους όρους περί ελευθερίας που διατυμπανίζατε. Αφού λοιπόν, η προσπάθειά σας είτε δεσμευμένοι είστε, είτε αδέσμευτοι, είναι να οδηγήσετε τη συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, διαθέστε σε αυτόν σας τον τομέα τον περισσότερο χρόνο σας.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ