Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ζώδια: Αισθηματικές προβλέψεις για το σαββατοκύριακο 25 έως 26/8/2018.

Αγαπημένα μου ζωδιάκια γειά σας, να έχετε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο που να αποδειχτεί πραγματικά καλό, ευχάριστο και δημιουργικό. Ξαναβρισκόμαστε εδώ στο τακτικό εβδομαδιαίο ραντεβού μας, στην παρέα μας για να δούμε μαζί τι μας ετοιμάζουν οι όψεις και αυτού του Σαββατοκύριακου για να είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε και να επωφεληθούμε όσο γίνεται περισσότερο από τα καλά που θα έλθουν, και να αποφύγουμε, να προφυλαχτούμε, και να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες των όχι και τόσο καλών. Βέβαια όταν είμαστε προετοιμασμένοι, ακόμη και από τα πιο δύσκολα και δυσμενή, με τους κατάλληλους χειρισμούς και την σωστή αντιμετώπιση μπορεί να βγει κάτι καλό.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 25 έως 26 Αυγούστου 2018

Θυμάστε το «Μηδέν κακόν αμιγές καλού»; Ε! λοιπόν κάντε το πράξη! Η Σελήνη ήδη από την Πέμπτη 23/8ου βρίσκεται στον Υδροχόο όπου θα μας περιμένει εκεί και την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25/8ου. Η παρουσία της στρέφει την προσοχή μας σε ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες κυρίως ανθρωπιστικού χαρακτήρα και κοινωνικών δράσεων φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης. Από πλευράς συνέπειας, ίσως να είμαστε και λίγο ¨χύμα¨ γιατί δεν μας αρέσουν οι δεσμεύσεις και οι προθεσμίες και προτιμούμε τις αντισυμβατικές και ρηξικέλευθες αλλαγές. Οι ευνοημένοι της όψεως είναι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και ακολουθούν Κριοί και Τοξότες. Το βράδυ της Παρασκευής, με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, καλύτερα να μην αποφασίζουμε για σοβαρά θέματα γιατί η κριτική μας ικανότητα δεν μας βοηθά.

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και θα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, που σχετίζεται με την λογική της Παρθένου, όπου βρίσκεται ο Ήλιος και τον ψυχισμό και το υποσυνείδητο των Ιχθύων όπου βρίσκεται η Σελήνη και αυτά πρέπει να εξισορροπήσουν και να εναρμονισθούν. Υπάρχουν και ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο που κατευνάζουν τις υπερβολές και μας προσγειώνουν ομαλά στην πραγματικότητα. Πιο πολύ επιδρά στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που απολαμβάνουν τα αποτελέσματα των ενεργειών τους, αναλόγως του τι έχουν πράξει.

Ας δούμε τώρα μαζί καλά μου ζωδιάκια, τι επιφυλάσσουν τα Άστρα για τον καθένα μας αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο;

Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 25 έως 26 Αυγούστου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό μου Κριαράκι, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε ωθεί σε πράξεις φιλανθρωπίας και προσφοράς προσωπικής εργασίας και χρόνου στο πλαίσιο ομάδων και συλλόγων με αυτούς τους σκοπούς. Από το βράδυ που η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Λέοντα, ίσως το ταίρι σου σε επικρίνει γι’ αυτές τις δραστηριότητες. Εξήγησε του την ευθύνη που έχουμε σαν συνάνθρωποι απέναντι σ’ αυτούς που έχουν την ανάγκη μας και μύησε το στην χαρά την προσφοράς και τότε ίσως σε ακολουθεί και αυτό.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Υδροχόο και οι φίλοι και οι συλλογικότητες εξακολουθούν να σε απασχολούν, όμως μην αφήσεις το ταίρι σου έξω από αυτά και εισπράξεις παράπονα, ενώ αν είστε μαζί σε μεγάλες παρέες θα περάσετε ωραία. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, γίνεσαι εσωστρεφής και βγάζεις απωθημένα, φοβίες από παλιά και ανασφάλεια. Ευτυχώς υπάρχουν και θετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, που επαναφέρουν την ψυχραιμία και την λογική σου σκέψη, ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου γι’ αυτά που σε απασχολούν.

Τι φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 26 Αυγούστου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται μια γνωριμία να αρχίσει την Παρασκευή μέσα σε κλίμα έντασης. Αν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτήν συγκρατήσου και ρίξε τους τόνους. Το Σάββατο, ίσως μέσα σε μια μεγάλη παρέα βρεθεί το μελλοντικό σου ταίρι, και την Κυριακή επιστράτευσε την αντικειμενικότητα σου για να αξιολογήσεις σωστά μια νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι, η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Παρασκευή, σε κάνει να επιδιώκεις την επαγγελματική και κοινωνική σου αναγνώριση, και καταξίωση αλλά και περεταίρω άνοδο, όμως το βράδυ με την αντίθεση την Σελήνης με τον Ερμή από τον Λέοντα, ίσως φέρει ασυνεννοησία και διαφωνίες. Προσπάθησε να μην εμπλακεί το ταίρι σου σ’ αυτές, γιατί δεν έχεις να περιμένεις απ’ το στόμα του καλό και παρηγορητικό λόγο.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα παραμένει στον Υδροχόο, το σόου με τα επαγγελματικά συνεχίζεται, και συ με το να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτά θα παραμελείς το ταίρι σου και αυτός είναι λόγος για παράπονα και αντιδράσεις. Μοίρασε τον χρόνο σου και θα έχεις την ησυχία σου. Την Κυριακή, η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, σου ξυπνά τον αλτρουισμό και τα φιλάνθρωπα αισθήματα σου, οι δε ευνοϊκές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από το ζώδιο σου σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις δράσεις σ’ αυτόν τον τομέα. Αν κεντρίσεις και στο ταίρι σου αυτές τις ευαισθησίες και συμμετάσχει, θα έχετε την ευχαρίστηση ότι κάνατε το ανθρωπιστικό καθήκον σας και θα γεμίσετε ευχαρίστηση.

Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάποια γνωριμία να αρχίσει με διαφωνίες και διαξιφισμούς, όμως δεν είναι απίθανο να καταλήξει ευχάριστα. Το Σάββατο, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις κάποια γνωριμία σε επαγγελματικούς χώρους, όμως απαιτείται διακριτικότητα για να μην υπάρξουν σχόλια. Την Κυριακή έρχονται τα καλύτερα, καθώς μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία στους χώρους που συναντάς ομοϊδεάτες σου και να προκύψει σοβαρή σχέση, αφού θα έχετε κοινές αντιλήψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακέ και περίπλοκε Δίδυμε, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο την Παρασκευή, είναι έντονη η επιθυμία σου για επικοινωνία, νέες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις, πολλή κουβέντα, πολλά λόγια, πολλά κουτσομπολιά και αδιάκριτα σχόλια. Επειδή το βράδυ η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Λέοντα, ίσως καταλήξεις να πεις πολλά περισσότερα από αυτά που πρέπει και να υπάρξει ένταση με το ταίρι σου που θα προκαλέσουν λόγια τρίτων.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Υδροχόο, σκέφτεσαι ταξίδια και διακοπές, οπότε κανόνισε με το ταίρι σου που και πως θα πάτε αν έχετε υπόλοιπο διακοπών. Αν έχετε εξαντλήσει τον χρόνο τους, τότε με το ταίρι σου στον καναπέ και φωτογραφίες από τις διακοπές και ονειροπολήστε, ρεμβάστε, νοσταλγήστε. Την Κυριακή η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, σε κάνει να ανησυχείς για τα επαγγελματικά σου και αυτό σε απασχολεί διαρκώς. Οι θετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, δίνουν στο ταίρι σου την κατανόηση για το πρόβλημα σου και την διάθεση να βοηθήσει στην λύση του.

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να έχεις επιτυχημένη προσέγγιση την Παρασκευή και να κατακτήσεις το μελλοντικό σου ταίρι αν ερεθίσεις το μυαλό του και παίξεις μ’ αυτό. Το Σάββατο ίσως προκύψει κάποια γνωριμία σε ταξίδι και δεν αποκλείεται να είναι από άλλη χώρα, ενώ την Κυριακή η απασχόληση με τα επαγγελματικά δεν σου αφήνει περιθώριο για φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητε Καρκίνε, από την μιά μεριά η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει εσωστρεφή και σου φέρνει κακοκεφιά, από την άλλη όμως σου ανεβάζει την λίμπιντο! Με λίγη προσοχή όταν το βράδυ η Σελήνη βρεθεί σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Λέοντα που θα σε ανησυχήσει για τα οικονομικά σου και θα σε εκνευρίσει, κατά τα άλλα θα περάσεις με το ταίρι σου μια ερωτική βραδιά.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Το Σάββατο που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και οι ανησυχίες σου για οικονομικές υποχρεώσεις έναντι τρίτων εξακολουθούν όχι μόνο να υφίστανται αλλά και να φουντώνουν περισσότερο με πιθανότητα δημιουργίας κλίματος εντάσεων στην σχέση σου αν ανοίξετε κουβέντα για την διαχείριση σας. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, οι διακοπές σου χτυπούν ή σου ξαναχτυπούν την πόρτα. Γύρισες και σε τρώει η νοσταλγία και οι ωραίες αναμνήσεις, δεν γύρισες γιατί δεν πήγες ακόμη και θέλεις να πας, πάντως το μυαλό σου τρέχει στις διακοπές. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω αφ’ ενός και τον Ουρανό από τον Ταύρο αφ’ ετέρου, σου δίνουν την ευκαιρία να οργανώσεις μια εκδρομή με μεγάλη παρέα και το ταίρι σου και να ξεδώσετε.

Αν είσαι μόνος/η, επειδή η αυξημένη λίμπιντο και ο ερωτισμός σου την Παρασκευή δεν θα περνούν απαρατήρητοι, ετοιμάσου να σε πολιορκήσουν, επίσης και το Σάββατο το φλερτ είναι στο πρόγραμμα, όπως και την Κυριακή σε εκδρομή μπορείς να συναντήσεις το απόλυτα ιδανικό ταίρι.

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο, σε κάνει να στραφείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα σε αυτήν με το ταίρι σου. Το βράδυ που η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ερμή από το ζώδιο σου θα πρέπει να έχεις τον νου σου για να μην προκύψουν τίποτε καβγαδάκια με το ταίρι σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη και πάλι στον Υδροχόο, αλλά χωρίς να σε δυσκολεύουν αντιθέσεις αυτή την φορά, έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις απρόσκοπτα πια την αγάπη και τον έρωτα σου στο ταίρι σου που για σένα είναι το Άλφα και το Ωμέγα στην ζωή σου. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, η διάθεση σου χαλάει και βγάζεις τα απωθημένα σου, αλλά το παράδοξο είναι ότι η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη. Οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο διορθώνουν την κατάσταση και με την επαναβεβαίωση του έρωτα και της αγάπης στο ταίρι σου η σχέση σας αναθερμαίνεται.

Αν είσαι μόνος/η και γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο την Παρασκευή, ίσως μετά από λεκτικό επεισόδιο βρεις το μελλοντικό σου ταίρι. Το Σάββατο είναι για σένα η μέρα που θα αποφασίσεις πως θα προχωρήσεις σχετικά με μια γνωριμία που έκανες πρόσφατα, ενώ την Κυριακή θα υπάρξει ερωτική κρούση είτε από σένα είτε από πρόσωπο που θα γνωρίσεις με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λογικέ και εργατικέ Παρθένε, η παρουσία την Σελήνης στον Υδροχόο την Παρασκευή, σου εμφανίζει τις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις και που θα σε απασχολήσουν όλη την ημέρα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Λέοντα το βράδυ, ίσως σου φέρει εκνευρισμό και εριστική διάθεση που καλά θα κάνεις να μην εκδηλωθούν στο ταίρι σου.

Το Σάββατο με την παρουσία την Σελήνης να συνεχίζεται στον Υδροχόο ο φόρτος από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις δεν υποχωρεί και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις αρετές που σε χαρακτηρίζουν, την μεθοδικότητα, την εργατικότητα, την συστηματική οργανωτικότητα, να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου και να βρεθεί επί τέλους και κάποιος χρόνος να διαθέσεις στο ταίρι σου. Επανορθώνεις την Κυριακή γιατί η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα των Ιχθύων με το ζώδιο σου, βάζει στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου την σχέση σας και το ταίρι σου που επιδιώκεις να έχεις την αναγνώριση και την αποδοχή του. Με τις ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα μπεις στην διαδικασία συζητήσεων με το ταίρι σου για το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να αναζητήσεις ταίρι την Παρασκευή, θα σου είναι δύσκολο από την κούραση, οπότε ξεκουράσου πρώτα, ομοίως το Σάββατο πρέπει για να βγεις προς αναζήτηση πρέπει να έχεις βγάλει από πάνω σου όλες σου τις υποχρεώσεις, ενώ την Κυριακή θα έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις σε δεσμό με μια πρόσφατη γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Κομψέ και γοητευτικέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή, σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διαμορφώσετε εσύ και το ταίρι σου, την ημέρα που θα περάσετε υπέροχα με όποιες ασχολίες σας ευχαριστούν. Όταν όμως η Σελήνη βρεθεί το βράδυ σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Λέοντα, θα πρέπει να είστε και οι δύο προσεκτικοί, για να μην υπάρξει ένταση μεταξύ σας από κάτι που τρίτο άτομο θα πει.

Το Σάββατο, που η Σελήνη θα συνεχίζει να βρίσκεται στον Υδροχόο, και πάλι θα είναι μια απολαυστική ημέρα έρωτα και χαράς με το ταίρι σου, ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλο και αφήστε τη σχέση σας ν’ ανέβει στα ουράνια. Την Κυριακή η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, ίσως εμφανιστούν ζητήματα που σχετίζονται με τα καθημερινά επαγγελματικά σου ή την φυσική σου κατάσταση. Οι θετικές όψεις της Πανσελήνου με Κρόνο και Ουρανό, θα συντελέσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις με το ταίρι σου να συμμετέχει σ’ αυτές, για την ακόμη καλύτερη λειτουργία τόσο των επαγγελματικών όσο και της σχέσης σας.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, με την ευγένεια και η διακριτικότητα σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Το Σάββατο, κάτι ο ερωτισμός που εκπέμπεις, κάτι ο γαργαλιστικός τρόπος που εκφράζεσαι, ποιο υποψήφιο ταίρι που έβαλες στο μάτι μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου; Την Κυριακή, ίσως να ανακαλύψεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον το μελλοντικό σου ταίρι.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 9/9!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστικέ και διαισθητικέ Σκορπιέ, η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Παρασκευή, θα διαμορφώσει προβλήματα στον οικογενειακό χώρο που θα γίνουν δυσκολότερα με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Λέοντα που θα φέρει εντάσεις που δεν θα πρέπει να μεταφερθούν στην σχέση σου και με την σειρά τους να δημιουργήσουν νέες εκεί.

Το Σάββατο η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε κάνει να εκφράζεις παράπονα και να γκρινιάζεις για όλους και για όλα. Έχοντας κακή διάθεση μείνε μέσα αλλά μην ξεσπάς τα απωθημένα σου στο ταίρι σου. την Κυριακή η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, αλλάζει την διάθεση σου γίνεσαι εξωστρεφής και οι ευεργετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο και τον Ουρανό, βοηθούν να πάρετε με το ταίρι σου σοβαρές αποφάσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες που λειτουργεί η σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή προσφέρεται μόνο για να επιλύσεις οικογενειακά ζητήματα και όχι για αναζητήσεις. Το Σάββατο, μην εμπλέξεις τα απωθημένα σου από το παρελθόν να σε επιρρεάσουν σε μια νέα γνωριμία, ενώ την Κυριακή, να προετοιμαστείς να αποχαιρετήσεις την μοναξιά σου, γιατί η δυναμική είσοδος νέας γνωριμίας θα της κάνει έξωση και μάλλον για πάντα,

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, η παρουσία της Σελήνης την Παρασκευή στον Υδροχόο, σε κάνει να επιζητάς επικοινωνία με κόσμο, με φίλους και γνωστούς, όμως το βράδυ η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ερμή από τον Λέοντα και ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις στην σχέση σου εξ αιτίας αυτών που θα πεις ή αν μεταφέρεις λεγόμενα τρίτων.

Με την συνεχιζόμενη παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο, συνεχίζεται και η έντονη ανάγκη σου για επικοινωνία. Θα σε καλύψει μία επίσκεψη με το ταίρι σου σε ένα συγγενικό ή φιλικό σπίτι για να περάσετε όλοι ωραία. Την Κυριακή με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, προβάλλουν οικογενειακά ζητήματα αλλά και παλιά παράπονα που τα αμβλύνουν οι ευνοϊκές όψεις του Κρόνου από τον Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο και σε βοηθούν στο να αποφύγεις να τα μεταφέρεις στο ταίρι σου και να επικεντρωθείτε στον σχεδιασμό του μέλλοντος της σχέσης σας.

Αν είσαι μόνος/η, αν κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, να προσέξεις τα επικοινωνιακά λάθη που ίσως προκαλέσει η αντίθεση Σελήνης-Ερμή. Το Σάββατο, ίσως κάνεις κάποια γνωριμία σε φιλικό ή συγγενικό σπίτι, ενώ σε γνωριμία της Κυριακής, θα διαγνώσεις σοβαρές προοπτικές για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καριερίστα Αιγόκερε, η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο την Παρασκευή, θα σου φέρνει έντονες ανησυχίες για τα οικονομικά σου και τις υποχρεώσεις σου. Τις ανησυχίες σου θα μεγαλώσει η αντίθεση το βράδυ Σελήνης-Ερμή από τον Λέοντα και η συζήτηση με το ταίρι σου σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών σας πιθανότατα θα οδηγήσει σε ρήξη.

Το Σάββατο και η Σελήνη θα συνεχίζει να βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανησυχία σου για τα οικονομικά θα συνεχίζει να υπάρχει. Αν η τάση σου για περιορισμό των εξόδων φθάσει σε υπερβολικό βαθμό, πιθανόν να γίνει αιτία τριβών με το ταίρι σου. Την Κυριακή η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων και Παρθένου, εντείνει την κοινωνικότητα σου και αισθάνεσαι την ανάγκη να επικοινωνήσεις με κοντινούς σου ανθρώπους, πράγμα που διευκολύνουν οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από το ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Ταύρο, οπότε το ταίρι σου από το χεράκι, και διάλεξε ποιο φιλικό σπίτι θα επισκεφθείτε.

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, η καχυποψία δεν θα σε βοηθήσει στα συμπεράσματα σου, θα βλέπεις παντού σκιές ενώ δεν θα υπάρχουν. Το Σάββατο εάν έχεις παράλληλα με την οικονομική ανασφάλεια και συναισθηματική, μην επενδύσεις συναισθηματικά στο μέλλον μιας νέας γνωριμίας πριν βεβαιωθείς για τις προθέσεις της. Την Κυριακή στο πλαίσιο οικογενειακής συγκέντρωσης είναι πιθανόν να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε και ανθρωπιστή Υδροχόε, η Σελήνη στο ζώδιο σου την Παρασκευή, σου φέρνει εγωκεντρισμό, υπερένταση και νευρικότητα που το βράδυ επιτείνει η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Λέοντα, προσθέτοντας ασυνεννοησία που θα γίνει αιτία συγκρούσεων ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και που πρέπει να αποφύγεις.

Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου, και πάλι σε καταλαμβάνει ο εγωκεντρισμός αλλά και εριστική διάθεση που αν δεν τα εξαφανίσεις θα προκύψουν νέες συγκρούσεις με το ταίρι σου. την Κυριακή η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου, θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες που σχετίζονται με την οικονομική σου κατάσταση, αλλά οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσουν να τις ελέγξεις για να μην μεταφερθούν στο ταίρι σου σαν ένδειξη απομάκρυνσης, ψυχρότητος και αποξένωσης.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή με την Σελήνη στο ζώδιο σου, αυτή μπορεί να αυξήσει την διορατικότητα και την οξυδέρκεια σου ώστε να οδηγηθείς σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιόν της. Το Σάββατο, η συμπεριφορά σου σε μια νέα γνωριμία δεν θα πρέπει να έχει ίχνος εγωκεντρισμού και καθόλου εριστική διάθεση αν θέλεις να προχωρήσει, ενώ η Κυριακή προσφέρεται ιδιαίτερα για φλερτ και ερωτικές προσεγγίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, φαίνεται ότι δεν σου πάει η Σελήνη στον Υδροχόο την Παρασκευή, γιατί γίνεσαι εσωστρεφής, τείνεις να αμφισβητείς τα πάντα, έχεις εμμονή να ανησυχείς και η συμπεριφορά σου επιρρεάζεται από τα απωθημένα σου. η κατάσταση διαμορφώνεται το βράδυ προς το χειρότερο με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Λέοντα. Επειδή είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί που έχει φτάσει η διάθεση σου, για να μην απογίνουν ακόμη χειρότερα, κάνε μιά προσπάθεια για αυτοέλεγχο και μην μεταφέρεις αυτό το κλίμα στην σχέση σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις…

Το Σάββατο, με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στον Υδροχόο, καταλαμβάνεσαι από εντονότερες εμμονές και κατηγορείς άδικα το ταίρι σου (αν έχεις ακόμη), για πεθαμένες ιστορίες. Κοίταξε να το αποφύγεις! Την Κυριακή, η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα του ζωδίου σου με την Παρθένο, (ευτυχώς για σένα έφυγε από τον Υδροχόο), επιστρέφει η εξωστρέφεια σου και οι ευνοϊκές όψεις της Πανσελήνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Ταύρο, επιδρούν στα συναισθήματα σου κατευναστικά, κυριαρχεί επί τέλους η λογική και επανέρχεται και η ισορροπία στην σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η και γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο την Παρασκευή, μην αφήσεις να σε επιρρεάσουν τα απωθημένα σου. Το Σάββατο θα σου χρειαστεί ρεαλισμός και αντικειμενικότητα σε μια γνωριμία, και όχι ονειροπολήσεις και ονειροφαντασίες για να την αξιολογήσεις σωστά. Η Κυριακή είναι η μέρα που μπορείς να κάνεις μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σωστή, ισορροπημένη σχέση.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ