Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τι φέρνει στα ζώδια το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 25/8

Ήλιος στην Παρθένο σε Τρίγωνο με Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο στις 25/8, από την Χριστίνα Τανταλίδου… 

Στις 23 Αυγούστου 2018, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ερμή, την Παρθένο και αυτό αυτόματα θα αλλάξει τους στόχους μας, σιγά σιγά θα προσαρμοστούμε στην καθημερινότητα μας και θα θελήσουμε να βάλουμε ένα πρόγραμμα. Με τον Ήλιο στην Παρθένο γινόμαστε, έτσι, λεπτολόγοι, οργανωτικοί, πολλές φορές, βέβαια θα κολλάμε σε όχι, και τόσο αναγκαίες λεπτομέρειες, όμως έτσι θα αποφύγουμε τα λάθη και θα περιοριστούμε, στο εδώ, στο παρόν, για να γίνουμε καλύτεροι και πιο χρήσιμοι στους γύρω μας. Ο Ήλιος στην Παρθένο επηρεάζει και την διατροφή μας, επιβάλλεται και λόγω εποχής, να ακολουθήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης, ίσως χρειαστεί να μπούμε σε εντατικό πρόγραμμα άσκησης, για να χάσουμε τα κιλά των διακοπών ήνα στραφούμε σε πιο εναλλακτικές θεραπείες.

Ο Ουρανός, κινείται στον Ταύρο, και φαινομενικά ανάδρομος, έτσι περιμένουμε η ουράνια έκρηξη να αγγίζει τα γήινα θέματα, όπως τροφή, εισόδημα, χρήμα, περιουσιακά αποκτήματα, ακίνητη περιουσία, αλλά και σταθερές σχέσεις- συνεργασίες. Βέβαια τώρα που κινείται ανάδρομα ο Ουρανός, καλό είναι να προετοιμαζόμαστε για το απρόβλεπτο, την ξαφνική ευκαιρία, μια που τίποτα δεν μπορεί να είναι δεδομένο και πρέπει να αποβάλλουμε τους φόβους μας, για να τον αντιμετωπίσουμε.

Στις 25 Αυγούστου 2018, ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει ένα θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό συμβάλλει στην επαγγελματική μας εξέλιξη, μέσα από ανοίγματα, που θα κάνουμε και θα προχωρήσουμε με μεγαλύτερο θάρρος, έτσι ώστε να ευνοηθούμε και να δημιουργήσουμε νέες πηγές εσόδων. Αφορά κυρίως, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους γεννημένους στο α δεκαήμερο, αλλά και Καρκίνους, Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες από 1ο έως 3η μοίρα των αντίστοιχων πλανητών.

Κριός

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, ευνοεί εργασιακά ζητήματα, κυρίως βέβαια εάν ασχολείστε με μια προσωπική σας επιχείρηση, καθώς θα χρειαστεί να επινοήσετε νέους τρόπους παραγωγής και σίγουρα θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Θετικές εξελίξεις για ανεύρεση εργασία, βελτίωση συναδελφικών σχέσεων, αύξηση εισοδήματος, προαγωγή.

Ταύρος

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, ευνοεί τους τολμηρούς, που σκέφτονται όμως και το μέλλον τους, δεν ονειροβατούν και πιθανόν να δείτε τώρα ένα επιχειρησιακό σας σχέδιο να αποδίδει και να μην πιστεύετε στα μάτια σας. Έτσι, χρήματα και κέρδη, για όσους έχουν τολμήσει και ρισκάρουν κάτι καινούργιο, διαφορετικό , που όμως κλειδώνει με τις απαιτήσεις της εποχής.

Δίδυμοι

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, ωφελεί οικογενειακές σχέσεις, αλλά και θέματα περιουσιακά, θα δείτε λοιπόν να εξελίσσονται ομαλά υποθέσεις που είχαν βάλει στο στόχαστρο την ηρεμία σας και θα έρθει η γαλήνη και πάλι στο σπίτι σας. Καλύτερη ψυχολογία, κέρδη από ακίνητα, εκμετάλλευση περιουσίας και πιθανόν επισημοποίηση μιας κρυφής σχέσης.

Καρκίνος

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, βοηθάει σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής κατάρτισης, πιθανόν θα έχετε επιτυχία σε εξετάσεις και εκεί που δεν το περιμένατε, θα έχετε πραγματοποιήσει ένα κρυφό σας σχέδιο. Βελτίωση σε φιλικές επαφές, άνοιγμα κύκλου, πιθανόν δραστηριοποίηση πάνω σε ένα προσωπικό σας σχέδιο και ηθική συμπαράσταση λαμβάνετε.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Λέων

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, φέρνει επαγγελματικές αλλαγές, ίσως ξαφνικά, αναγκαστικά χρειαστεί να αλλάξετε θέση, να μετακινηθείτε, με μια προαγωγή που σας δίνει χρήματα, αλλά σας φορτώνει με αρκετές υποχρεώσεις και επιπρόσθετα βάρη. Γενικά, όμως καλωσορίζετε τις εξελίξεις στη ζωή σας και καλό είναι να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που θα είναι σίγουρα, ριζοσπαστικές.

Παρθένος

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, σας αφορά, καθώς επηρεάζει θετικά την επαγγελματική σας πορεία, τα σχέδια σας, πιθανόν να βρεθείτε σε νέο περιβάλλον, να ταξιδέψετε για να πραγματοποιήσετε μια κρυφή σας επιθυμία. Επιτυχία, λοιπόν, από το εξωτερικό, σπουδές, από ανώτερα ιδρύματα, αλλά και προβολή σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οδεύετε προς την επιτυχία.

Ζυγός

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, φέρνει επιπλέον εισόδημα, δηλαδή θα λάβετε χρήματα, είτε από ένα οικογενειακό σας πρόσωπο ή εάν είχατε δανείσει χρήματα, τώρα θα δείτε να επιστρέφονται. Γενικά, βελτιώνετε σιγά σιγά, η οικονομική σας κατάσταση και αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, αλλά και θα ανακουφίσει τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 9/9!

Σκορπιός

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, βοηθάει στην εκπλήρωση σχεδίων, κυρίως εάν δεν εργάζεστε μόνοι σας και έχετε κάνει κάποιες συμμαχίες και εφόσον είστε διατεθειμένοι να προχωρήσετε σε κάτι διαφορετικό , και προβάλλετε τη δουλειά σας. Επενδύστε σε δημόσιες σχέσεις, σε γνωριμίες και κουνηθείτε. Έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε.

Τοξότης

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, θα σας ευνοήσει σε θέματα καριέρας, θα λάβετε υποστήριξη από άτομα εξουσίας, και θα δείτε και βελτίωση σε εργασιακά ζητήματα, όπως και πιθανόν να ξεκινήσετε να εργάζεστε στον δικό σας προσωπικό χώρο. Δείτε με αισιοδοξία τις αλλαγές που έρχονται και φροντίστε και το σώμα σας. Καλύτερη διατροφή και μπόλικη άσκηση.

Αιγόκερως

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, ευνοεί θετικά ερωτικά ζητήματα, θα δείτε επιτέλους εξελίξεις στα προσωπικά σας, πιθανόν ξεκινάτε, μπαίνετε σε μια νέα συναισθηματική κατάσταση και αυτό θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα νιώσετε πως η ζωή σας χρωστάει τελικά.. Ερωτικές, σεξουαλικές σχέσεις ευνοούνται. Απελευθέρωση από τοξικές σχέσεις.

Υδροχόος

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, ξαφνιάζει, ακόμα και εσάς , που είστε επαναστάτες, από τη φύση σας, θα χρειαστεί να ξεριζώσετε τα ζιζάνια από τον προσωπικό σας χώρο, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι οικογενειακές σχέσεις και να βάλετε το νερό στο αυλάκι. Συναισθηματικές εξελίσσεις θα σας ανακουφίσουν.

Ιχθύες

Το γήινο τρίγωνο Ήλιου, ανάδρομου Ουρανού, βοηθάει απίστευτα τα οικονομικά σας, έχετε προτάσεις για νέες συνεργασίες, κυρίως εάν δραστηριοποιείστε στο εμπόριο ή μέσα από το διαδίκτυο και καλές, προσοδοφόρες οικονομικές συνεργασίες. Ευνοείστε σε θέματα καλλιτεχνικά, ότι θέλατε να κάνετε, τώρα εύκολα μπορείτε να υλοποιήσετε.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ