Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/8/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/8/2018

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου η Τύχη παραμένει ακόμα φίλη σας και ναι, μπορείτε να εκπληρώσετε επιθυμίες και όνειρα! Το Τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα ακόμα μας χαρίζει γενναιόδωρα την επιρροή του!

Κριός

Γενικά
Αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες, Κριέ, που θα είναι καλές, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Μη χαλαρώνεις και μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, αφού οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Κριέ, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, πολλές υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά. Τα καινούργια ξεκινήματα, αλλά κι οι συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς σήμερα να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις ετοιμάσει στο παρελθόν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Σε κάποια οικονομική πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις, να μελετήσεις κάθε πτυχή της.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 9/9!

Ταύρος

Γενικά
Μην αφήσεις σήμερα, Ταύρε μου, κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σ’ απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να αγχώνεσαι, και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Ταύρε μου, σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες σου πάνω σε καινούργια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να είσαι προσεκτικός απέναντι σε απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.

Τα ζώδια της εβδομάδας, από 20 έως και 26 Αυγούστου 2018. Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί…

Δίδυμος

Γενικά

H ενεργητικότητα που σήμερα αισθάνεσαι, Δίδυμε, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά, αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Δίδυμε, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Χρειάζεται να λάβεις υπ’ όψιν σου, Καρκίνε, όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, χωρίς ν’ ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μη μιλήσεις για όσα θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, Καρκίνε, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς όσες παρεξηγήσεις προκύπτουν. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μία είναι η συμβουλή μου: Έχε τα μάτια σου ανοιχτά αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο Ζυγό, καθώς η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να πετύχεις πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Λέων

Γενικά

H εύνοια των συνθηκών, Λέων, αρχίζει να φαίνεται, ειδικά σήμερα, ξεκάθαρα στη ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε, διότι από τον πολύ ενθουσιασμό, μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Λέων, σήμερα θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις αμφιβολίες που ίσως έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δε βλέπεις με πολλή αισιοδοξία κάποιες περιπτώσεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, Λέων μου, και να μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, διαφορετικά θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Καλό θα είναι σήμερα, να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να μην υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό ως τις 9 Σεπτεμβρίου: Προβλέψεις Ζωδίων

Παρθένος

Γενικά
Άλλη μια μέρα, Παρθένε, που η γοητεία και η ρητορική σου δεινότητα θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και συζήτησης. Μην παρασύρεσαι όμως σε επιδείξεις γνώσεων και συμπεριφορές υπεροψίας, διαφορετικά στο τέλος θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια. Μείνε προσγειωμένος κι απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Παρθένε, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η έντονη κινητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, επειδή υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς εύκολα να αντιληφθείς. Καλύτερα να τακτοποιήσεις άλλα θέματα που σε αφορούν.

Ζυγός

Γενικά

Το άγχος σήμερα θα σε συντροφεύει, Ζυγέ μου, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μη γίνεσαι όμως εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν επιτυγχάνεται τώρα, μπορείς να το καταφέρεις αργότερα, οπότε ηρέμησε και μη χαλάς τη διάθεσή σου. Όλα θα γίνουν, αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Ζυγέ, δε σ’ αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε στο πρόγραμμά σου περισσότερο χρόνο μαζί του, ώστε να περάσεις όμορφα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη, τώρα που είναι στο ζώδιό σου, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια πράγματα που καθυστερούν, Ζυγέ μου, σήμερα θα σ’ εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα στη μέρα σου, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε στο εξής να είσαι πολύ προσεκτικός.

Ζώδια και έρωτας: Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο ερωτικό Αύγουστο!

Σκορπιός

Γενικά

Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, Σκορπιέ μου, υπερασπίσου τις φιλίες που αξίζουν και κάνε κάτι για να συντηρήσεις τα συμφέροντά σου. Βοήθησε τον εαυτό σου και προσαρμόσου στις καινούργιες συνθήκες ζωής. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις υποσχέσεις σου. Προσοχή στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και στο εξής θα κάνεις ευκολότερα τους προγραμματισμούς σου.

Τοξότης

Γενικά

Για σένα τα πράγματα φτάνουν σε ένα τέλμα, Τοξότη μου, που το βλέπεις να ξεπροβάλλει μπροστά σου κι όμως θέλεις να το δοκιμάσεις. Δε σ’ ενοχλεί να φτάνεις τις καταστάσεις σε οριακά σημεία, αρκεί να περάσει το δικό σου και να αναμετρηθείς! Έχεις πολλές αμφιβολίες, τις οποίες καλά κάνεις και τις λες, αλλά και πρόσθετες απαιτήσεις, που όμως δεν έχεις σκοπό να περιορίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες ανατροπές που ίσως γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα της εργασίας σου μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο, που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα προβληματιστείς έντονα με τα οικονομικά σου. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα πράγματα ακόμη δε βρίσκονται στον δρόμο που επιθυμείς.

Αιγόκερως

Γενικά

Πολλά πράγματα έρχονται στο προσκήνιο, Αιγόκερε, κι εσύ θα παίξεις ρόλο, δευτερεύοντα μεν, αλλά με μεγάλη σημασία δε. Το πρόβλημά σου εμφανίζεται, όταν σ’ αιφνιδιάζουν και ζητούν μία άμεση απάντηση, που εσύ όμως θέλεις να σκεφτείς και να πάρεις το χρόνο σου. Νιώθεις έτσι προστασία, αλλά για τα σοβαρά πράγματα αργείς να πάρεις συγκεκριμένη θέση και να την υποστηρίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχουν εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις επαρκή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε τις περιττές αγορές. Μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και κλείσεις κάποια οικονομική συμφωνία, που μπορεί να μη σε συμφέρει.

Υδροχόος

Γενικά

Θα καταλάβεις σήμερα, Υδροχόε μου, ότι οι κοινωνικές σου επαφές θέλουν τακτοποίηση και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, αφού δεν έχεις πρόβλημα να τερματίσεις μία φιλία ή να την εμπιστεύεσαι λιγότερο. Στον αντίποδα, μπορείς να ενδυναμώσεις μία άλλη φιλική σχέση, που έχει περισσότερο την ανάγκη σου. Η αλήθεια είναι, ότι κάποιες φορές επιθυμείς περισσότερες εντάσεις, ως ένδειξη ενδιαφέροντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σ’ αυτά που λες και κάνεις, ώστε να μην προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις κινήσεις σου, Υδροχόε, διότι από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα ν’ αρχίσεις σιγά – σιγά να τακτοποιείς.

Ιχθύς

Γενικά

Καλύτερα γίνονται σήμερα για σένα τα πράγματα, Ιχθύ, αλλά όχι κι ιδανικά, αφού πρέπει να πείσεις ότι κάνεις το σωστό, το αυτονόητο ή να δώσεις εξηγήσεις για κάτι και μάλιστα με επιχειρήματα. Αυτό σε βγάζει από το ρυθμό σου, ίσως κι από την πιο ανάλαφρη πορεία που θέλεις να δώσεις στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Ιχθύ, υπάρχει κίνδυνος να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι σήμερα να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και ν’ αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου όμως δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Πηγή:   oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ