Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/8/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/8/2018

Το μεγαλειώδες Τρίγωνο Δία με Ποσειδώνα είναι και πάλι εδώ να μας ηρεμήσει από την ένταση των Εκλείψεων και να εκπληρώσει τα όνειρα μας! Οι πιο τυχεροί είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου φυσικά!

Κριός

Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος, Κριέ μου, αδυνατεί να αποδεχτεί τον τρόπο που κινείσαι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ψυχρότητας και περιστασιακά εντάσεων. Μην επιτρέπεις σε λάθος διαθέσεις να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο Λέοντα, χαλάρωσε και δείξε σε όλους τι αξίζεις. Η ανταπόκριση θα σ’ ενθουσιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Κριέ μου, που θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα γίνουν πολλές αλλαγές, που θ’ αποδειχθούν καλές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18 και 19 Αυγούστου 2018 από την Α.Λεούση

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Λέοντα, οι καταστάσεις θ’ αρχίσουν ν’ αλλάhttps://www.logiastarata.gr/2018/08/provlepseis-savvatokyriakoy-18-kai-19-aygoystoy-2018-apo-tin-a-leoysi.htmlζουν προς το καλύτερο και θα σου δοθεί η ευκαιρία να νιώσεις πιο ασφαλής. Μην προκαλείς αγαπημένα σου πρόσωπα με τη στάση σου, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται, για να πετύχεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Ταύρε, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θελήσεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε κι ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου κι η εξέλιξή της θα γίνει πιο εύκολη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά, οπότε σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες και να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Τι φέρνει το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου στα αισθηματικά

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο Λέοντα, θα γίνει καλύτερη η επικοινωνία σου. Απαιτείται να τακτοποιηθούν ζητήματα που σου προκαλούν αίσθημα πίεσης κι αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να δρομολογηθούν το συντομότερο. Οι εντάσεις δε βοηθούν να προχωρήσεις, ούτε και να λάμψεις σε κοινωνικό επίπεδο. Χαλάρωσε, λοιπόν, κι άφησε τα πράγματα σταδιακά ν’ αποκατασταθούν

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Εξωτερικεύσου, λοιπόν, στο ταίρι σου, για να βρει η μέρα σας έναν καλύτερο ρυθμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα με δικά σου άτομα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας που πέρασε. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

 



Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο Λέοντα, η δημιουργικότητά σου θα βρεθεί σε εξαιρετικά επίπεδα. Δείξε σοβαρότητα για να ανταποκριθείς στις συνθήκες που προκύπτουν, με μια νέα ανάληψη ευθυνών που φέρνει η αναγνώριση των δράσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που ίσως παρασυρθείς και τον φορτίσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, θα πάρεις τις καλύτερες επιρροές της Αφροδίτης από το Ζυγό, ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της εργασίας σου, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα να ξεχαστούν λίγο και να ξεκουραστείς από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και σταδιακά θα αισθάνεσαι πιο άνετα.

Λέων

Γενικά

Σήμερα, Λέων, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιό σου, ο δρόμος της επιτυχίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος και θα οδηγηθείς εκεί πολύ σύντομα. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τις νέες καταστάσεις στη ζωή σου κι έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξεχωρίσεις εχθρούς από φίλους. Μη βιάζεσαι πάντως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, ώστε να μη μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Λέων μου, και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, έχουν ισορροπήσει αρκετά, οπότε σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς λίγο, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 9/9!

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του, η φιλία σου με θετικά και σταθερά άτομα αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου, σε χαλαρώνει κι ενισχύει τη δημιουργική σου δράση. Οι συμμαχίες που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και χρειάζεται να δείξεις σοβαρότητα και συνέπεια, για να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, σήμερα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, λόγω παραπόνων που έχει για τη συμπεριφορά σου. Χρήσιμο είναι, λοιπόν, να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε ασήμαντα θέματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να μείνουν αναξιοποίητες. Σήμερα, φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που τα πράγματα καλυτερεύουν. Προσπάθησε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό ως τις 9 Σεπτεμβρίου: Προβλέψεις Ζωδίων

Ζυγός

Γενικά

Η έμπνευσή σου σε κατευθύνει, Ζυγέ, και παράλληλα σου δημιουργεί άγχος. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να περάσει, πριν οι υποχρεώσεις μεγαλώσουν. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσφέρεις σε κάθε σου συνεργασία τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα θα βελτιωθούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Ζυγέ, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο, μπορείς να ξεκινήσεις πάλι τη «μάχη» και σε βεβαιώνω, ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, απαιτείται πλήρης προετοιμασία.

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο Λέοντα, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφράσει κάθε επιθυμία και ανάγκη στα αγαπημένα του πρόσωπα και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, που θα σε οδηγήσουν μελλοντικά σε λάθος αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, παρά να απορείς γιατί δεν τα κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, αν μιλήσεις στο σύντροφό σου, να το κάνεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για ν’ αποφύγεις τις φασαρίες. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Σκορπιέ, στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, τα οποία μάλλον δεν είναι απαραίτητα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό στις οικονομικές κινήσεις σου.

Ζώδια και έρωτας: Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο ερωτικό Αύγουστο!

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη μου, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά στο Λέοντα, μια πλήρης αναθεώρηση πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα κι αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Μη βιάζεσαι να προσπαθήσεις για όσα είναι σε εκκρεμότητα. Αντίθετα, αξιολόγησε προσεκτικά και με έμφαση στις λεπτομέρειες κάθε δυνατότητα που σου παρουσιάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις, Τοξότη, να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Ανάδειξε σήμερα το συναισθηματισμό σου κι αν χρειαστεί, αξιοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλη την εβδομάδα στη δουλειά σου, Τοξότη, κοπίασες και κατάφερες πάρα πολλά. Σήμερα, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις όμως, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που οι καταστάσεις θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

 



Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή του φορά στο Λέοντα, οι νέες συνθήκες που προκύπτουν σου προσφέρουν μεγαλύτερες ικανοποιήσεις, αλλά και ευθύνες. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μη χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να εναντιωθείς σε όσα προκύπτουν. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και διασκεδάζεις μετά από καιρό αποχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κι αυτή τη μέρα, Αιγόκερε, θα συναρπάσεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή σου συμπεριφορά. Δε χρειάζονται, λοιπόν, συζητήσεις που ίσως φέρουν λογομαχίες και χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι και παλεύεις με τη μοναξιά, πάρε ανάσα: Σε βεβαιώνω, ότι έφτασε ο καιρός για να βρεις το σύντροφο που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, με θέματα εργασίας. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά στο Λέοντα, τα άστρα στηρίζουν τις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Μη μοιράζεσαι ακόμη τις προοπτικές για το μέλλον, αντίθετα, οργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να τα προωθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι καταστάσεις, Υδροχόε, που μπορεί να σ’ είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου κι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Υδροχόε, μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί, σε βεβαιώνω, τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να αποκτήσεις περισσότερο προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή του φορά στο Λέοντα, τα άστρα χαμογελούν μετά από μεγάλο διάστημα στη ζωή σου. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και μη βιάζεσαι να λάβεις τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου απότομα. Η δικαίωση θα έρθει με αργά και σταθερά βήματα, αλλά θα είναι καθοριστική και με απόλυτη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, έχεις καταφέρει να βάλεις πολλά πράγματα σε σειρά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε ν’ αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και από αύριο μπορείς, αφού θα έχεις ξεκουραστεί, να ξαναμπείς στο πρόγραμμα σου. Έχεις βρεθεί ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή:   oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ